پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از به خبرگزاري فرانسه از مادريد؛ هفت مهاجر آفريقايي روز دوشنبه در تلاش براي رسيدن به جزيره لانزاروته (Lanzarote)، در مجمع الجزاير قناري، جان خود را از دست دادند.
نيروهاي انتظامي به دنبال دريافت خبر از جانب يک شهروند، موفق به کشف يک قايق در ساحل شدند که درون آن پنج جسد ديده مي شد. به گفته سخنگوي گارد ساحلي، 3 نفر از قربانيان کودک هستند. همچنين دو مهاجر که در وضعيت وخيمي بودند، در بيمارستان بستري شدند.
سخنگوي مذکور اضافه کرد که 18 مهاجر ديگر در جزيره شناسايي شده اند و اين احتمال وجود دارد که آنها نيز از سرنشينان همان قايق بوده باشند.
سخنگوي اورژانس جزاير قناري مرگ هفت مهاجر و زخمي شدن 2 نفر را تأييد کرده است.
به گزارش سازمان بين المللي مهاجرت، اتباع آفريقايي براي رسيدن به اسپانيا يا ايتاليا بايد از مديترانه بگذرند. طي 10 روز اول سال جديد ميلادي، 285 مهاجر خود را با عبور از درياي مديترانه به اسپانيا رساندند. 16 نفر نيز جان خود را از دست دادند.