• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۹۶۴۴۶
تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶

ترامپ ؛ نامحبوب‌ترين رئيس جمهور آمريکا

انتقاد از ترامپ تنها به مردم آمريکا محدود نمانده و به جمهوري‌خواهان هم سرايت کرده است.

کاهش محبوبيت دونالد ترامپ و به تعبيري دقيق‌تر نارضايتي از او به شکل بي‌سابقه‌اي روند صعودي به خود گرفته است به طوري که اين "بيزنس من" به تنهايي و با اختلاف درصدر نامحبوب‌ترين رئيس‌جمهور آمريکا قرار دارد.
بنابر تازه‌ترين نظرسنجي‌ها، پايين رفتن ميزان محبوبيت چهل و پنجمين رئيس‌جمهور آمريکا همچنان ادامه دارد. در اين باره اولين نتيجه نظرسنجي «مؤسسه گالوپ» در سال 2018 نشان مي‌دهد که ميزان محبوبيت ترامپ به 37 درصد کاهش يافته است. اين نظرسنجي يک هفته بعد از آن انجام شده که «مايکل ولف» در کتاب «آتش و خشم: درون کاخ سفيد ترامپ» اتهامات شديد و بي‌شماري عليه ترامپ و دولتش از جمله شکاف آشکار ميان رئيس‌جمهور آمريکا و «استفان بنن» استراتژيست سابق وي مطرح کرده است. کتاب مورد نظر، پشت پرده ۹ ماه رياست جمهوري دونالد ترامپ را تشريح مي‌کند و نويسنده در آن، چگونگي انتصاب ترامپ به سمت رئيس جمهور آمريکا را روايت کرده است.
نظرسنجي «پيو» هم نشان مي‌دهد که اکثر آمريکايي‌ها از عملکرد ترامپ ناراضي‌اند. در اين نظرسنجي از مردم آمريکا پرسيده شده بود که عملکرد ترامپ را چگونه ارزيابي مي‌کنند؟ شصت و سه درصد شرکت‌کنندگان در اين نظرسنجي اعلام کردند از عملکرد ترامپ ناراضي هستند. ميزان محبوبيت ترامپ در اين نظرسنجي به پايين‌ترين سطح از زمان حضور وي در کاخ سفيد رسيده است.
البته انتقاد از عملکرد و سياست‌هاي ترامپ تنها به مردم و افکار عمومي آمريکا محدود نمانده و به حزب حامي وي هم سرايت کرده است به طوري که زمزمه عبور جمهوري‌خواهان از ترامپ به گوش مي‌رسد.
جمهوري‌خواهان نسبت به انتخابات آينده رياست جمهوري در آمريکا (2020) ابراز نگراني مي‌کنند. آنها به خوبي مي‌دانند که نارضايتي از ترامپ به شدت روند افزايشي به خود گرفته است. همين امر، دموکرات‌ها را براي تسخير کاخ سفيد و بازگشت دوباره به قدرت اميدوار کرده است. نظرسنجي‌ها هم نشان مي‌دهد اگر «جو بايدن» و يا «برني سندرز» به‌عنوان نامزدهاي احتمالي حزب دموکرات در انتخابات رياست جمهوري سال 2020 در مقابل ترامپ قرار بگيرند، به راحتي مي‌توانند وي را شکست دهند.
اين وضعيت، تشديد انتقادات جمهوري‌خواهان از ترامپ را به دنبال داشته است به طوري که «جف فليک» در اظهاراتي جنجالي گفت ممکن است هم‌حزبي‌هاي او، ترامپ را به عنوان نامزد نهايي خود در انتخابات رياست جمهوري آينده معرفي نکنند. اين سناتور جمهوري‌خواه پيش‌تر هم گفته بود که ترامپ موقعيت جهاني آمريکا را تنزل داده است.
جالب اينجاست که در اين شرايط، ترامپ در اظهاراتي عجيب و مختص به خود او مدعي شده که محبوبيتش در نزد سياه‌پوستان آمريکا افزايش يافته است؟! او در توئيت جديد خود به نقل از برنامه فاکس و دوستان در شبکه فاکس نيوز نوشت: «بيکاري سياه‌پوستان آمريکا، پايين‌ترين رقمي است که تاکنون ثبت شده است. ميزان رضايت‌مندي از ترامپ نزد سياه‌پوستان آمريکا دو برابرشده است».
تراپ در حالي اين اظهارات را بيان داشته که در تازه‌ترين اقدام‌ نژادپرستانه، هفته گذشته در نشستي با سناتورهاي آمريکايي اعلام کرد برخي مهاجران از کشورهاي آفريقايي و هاييتي، از کشورهايي مي‌آيند که "کثافت خانه"اند.

.............................................................................
مصطفي عبدلي

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
مهدی رحمتی: به هیچ تیمی باج نمی‌دهیم
معابر زرنه ایوان، نونوار شد
اجرای ۲۵ طرح آبرسانی در تربت حیدریه
برداشت سیب‌زمینی
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
ساعت ۲۰ امشب افتتاح دوره ششم
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)