• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۰۲۰۷
تاریخ انتشار: ۱۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۳
کرمانشاه » اجتماعی
دادستان کرمانشاه عنوان کرد:

کاهش ۴۰ درصدی پرونده‌های ورودی به دادسرای کرمانشاه

دادستان عمومی و انقلاب کرمانشاه از کاهش ۴۰ درصدی پرونده‌های ورودی دادسرای کرمانشاه دریک سال گذشته با اتخاذ تدابیر لازم ازجمله راه اندازی واحد ارشاد ومعاضدت قضایی وبهره مندی ازظرفیت شورای حل اختلاف خبرداد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه به نقل از روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب استان کرمانشاه، محمدحسین کاهش ۴۰ درصدی پرونده‌های ورودی به دادسرای کرمانشاهصادقی در دیدار با هیئت رییسه کانون وکلای دادگستری استان کرمانشاه، با بیان اینکه بطور میانگین ماهیانه ۱۰۰ هزار نفر به دادسرای کرمانشاه مراجعه می‌کنند، گفت: این جمعیت حدود یک سوم از کل مراجعین به دستگاه قضایی مرکز استان را شامل می‌شود.
وی با بیان اینکه برخی از این مراجعات غیر ضروری است و نزدیکان طرفین دعوی آن‌ها را همراهی می‌کنند، افزود: حضور نزدیکان طرفین دعوی در دادسرا در برخی از موارد مشکلاتی نظیر درگیری و تشدید اختلاف طرفین، جدای ازتراکم جمعیت را در پی دارد که در این خصوص فرهنگ سازی عمومی لازم است.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه یکی از دلایل حجم بالای پرونده‌های دادسرا را پائین بودن سطح آگاهی و دانش حقوقی مردم دانست و از وکلای استان خواست از ظرفیت رسانه ها، فضای مجازی و فرهنگسرا‌ها برای آموزش‌های حقوقی وارتقاء سطح دانش مردم استفاده کنند تاموضوعات در ابتداء به‌نحو صحیح ونزد مرجعی که واجد صلاحیت قانونی است با ارایه مستندات کافی طرح شود.
صادقی همچنین از کاهش پرونده‌های ورودی دادسرای کرمانشاه خبرداد و عنوان کرد: با فعال شدن واحد ارشاد معاضدت قضایی و حضور وکلا ء. در این واحد و نیز با تشکیل شعبی از شورای حل اختلاف در کنار شعب تحقیق در دادسرا از سال گذشته تاکنون حجم پرونده‌های ورودی دادسرای کرمانشاه حدود ۴۰ درصد کاهش یافته است.
وی تاکید کرد: مدیریت ورودی پرونده باعث می‌شود زمینه‌ای فراهم شود تا قاضی باتمرکز و دقت بیشتر پس از شنیدن اظهارات طرفین وشهود و ارزیابی ادله به پرونده‌ها رسیدگی واتخاذ تصمیم نماید و ارتقاء کیفی و اتقان آراء حاصل می‌شود.
مدعی العموم کرمانشاه در ادامه کانون وکلا را یکی از قدیمی‌ترین سازمان‌های مردم نهاد در کشور دانست و گفت: این نهاد با برخورداری از افراد اندیشمند وخوشنام می‌تواند دراجتماع منشاء آثار ماندگاری باشد.
دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه یکی از اهداف راهبردی دستگاه قضایی تقویت وارتقاء سرمایه‌های اجتماعی این مجموعه است، افزود: تحقق این منظور با بهره مندی از ظرفیت‌های موجود ازجمله اهتمام برای تقویت قابلیت اقناع کنندگی آراء وتصمیمات قضایی و برقراری تعامل موثر باکانون وکلا دست یافتنی است.
وی خاطرنشان کرد: همچنین وکلاء می‌توانند در کاهش حجم ورودی پرونده‌های دادسرا، طرح درست شکایات و ارائه مشورت‌های مناسب به مردم نقش مهمی داشته باشند.
صادقی همچنین پیشنهاد کرد از ظرفیت کانون وکلاء برای حمایت‌های اجتماعی از بزه دیدگان استفاده و نیز از توان وقابلیت واحد میانجیگری وکمیسیون داوری کانون در دادسرا بهره مناسب برده شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)