• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۲۵۸۸۷
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۲۱
بین الملل » آمریکا
پديداري کلاهکهاي نابودگر؛

دفاع مجدد آمريکا از سياست هسته‌اي جنجالي خود

آمريکا بار ديگر از سياست هسته اي جنجالي خود دفاع و بر تجديد آرايش زرادخانه هسته اي خود تأکيد کرد.

دفاع مجدد آمريکا از سياست هسته‌اي جنجالي خودبه گزارش سرویس بین الملل  خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاري فرانسه، آمريکا روز سه‌شنبه در سازمان ملل از سياست هسته اي جديد و جنجالي خود دفاع کرد و تاکيد نمود که براي مقابله با يک وضعيت امنيتي در حال وخيم شدن موضعي قاطعانه تر لازم است.

سند جديد بازبيني وضعيت هسته اي آمريکا موسوم به NPR که هفته گذشته اعلام شد شامل برنامه هاي واشنگتن براي تجديد آرايش زرادخانه هسته اي آمريکا از طريق ساخت سلاحهاي اتمي کوچک و جديد است.

آمريکا مي گويد اين سياست ، يک پاسخ لازم به اقدامات اتخاذ شده توسط روسيه و چين است ادعايي که مسکو و پکن به شدت آن را تقبيح کرده اند.

رابرت وود سفير آمريکا در کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل در زمان معرفي NPR در مقر اروپايي سازمان ملل گفت: « وضعيت امنيتي امروزه نسبت به هر وقتي از زمان پايان جنگ سرد ، متغيرتر ، پيچيده تر و تهديدکننده تر است.»

وود روسيه ، چين و کره شمالي را به تقويت زرادخانه هاي هسته اي شان و « ارتقا اهميت سلاحهاي هسته اي در راهبردهاي امنيتي شان » متهم کرد.

وود در بيرون محل کنفرانس به خبرنگاران گفت :« بعضي ها در آن اتاق فکر مي کنند که ما بايد سرمان را در شن فرو کنيم و تهديدهايي را که با آنها روبرو هستيم ناديده بگيريم و صرفا به روسيه و چين و کره شمالي اجازه دهيم به کاري که دارند انجام مي دهند ادامه دهند.»

وود افزود :« اين NPR انعکاسي از واقعيت اوضاع امنيتي است. مهم است بازدارندگي هسته اي (ما) تقويت شود.»

مسکو اين سياست جديد آمريکا را « خصمانه » و « ضد روسي » توصيف کرده و هشدار داده است که احتمال دارد اقدامات متقابلي براي تقويت امنيت خود اتخاذ کند.

چين هم گفته است تاکيد آمريکا بر مقاصد هسته اي اش در حکم « گمانه زني هاي سرکش » است و ايران هم آمريکا را متهم کرده است که جهان را  به « نابودي نزديکتر مي کند.»

NPR جديد اولين در نوع خود از سال 2010 است و در آن ارتش آمريکا تشريح مي کند که تهديدات هسته اي در دهه هاي آينده را چگونه پيش بيني مي کند.

اين سند باعث شکل گيري اين اتهامات شده است که دولت دونالد ترامپ رئيس جمهوري آمريکا تلاش مي کند تا آستانه اي را که براي يک حمله هسته اي مورد نياز است پائين بياورد و توافقنامه هاي مربوط به عدم تکثير هسته اي را نقض کند.
وود گفت :« آستانه هسته اي در حال پائين آورده شدن نيست.»

او افزود :« هدف ما کاهش خطري است که ديگران شايد دچار اشتباه محاسبه شوند يا دست به قماري بزنند مبني بر اينکه آنها شايد پاره اي برتري هاي قابل بهره برداري داشته باشند. هدف روشن ساختن اين نکته است که استفاده از سلاحهاي هسته اي به نفع ديگران نيست.»

آمريکا مي گويد کره شمالي «تهاجمي مسحورکننده» عليه آمريکا به راه انداخته است

به گزارش تلويزيون اي پي تي ان، رابرت وود، نماينده آمريکا در «کنفرانس سازمان ملل در خصوص خلع سلاح» در ژنو روز سه شنبه گفت کره شمالي «تهاجمي مسحورکننده» عليه آمريکا به راه انداخته و در عين حال به برنامه هاي هسته اي و موشکي اش که در سطح بين المللي محکوم شده اند ادامه مي دهد.

وود گفت: اوضاع در شبه جزيره کره تغيير نکرده است؛وي افزود: «اين نکته بايد به طور شفاف گفته شود که فشار همچنان ادامه خواهد داشت و از نظر ما اوضاع در شبه جزيره کره همچنان جدي است و کره شمالي ممکن است نوعي تهاجمي مسحورکننده به راه  انداخته باشد اما دنيا فريب نخواهد خورد.»

جو يانگ چول، مشاور هيأت کره شمالي در سازمان ملل در اين کنفرانس گفت سازمان ملل «نبايد چشم به روي بازي خطرناک آمريکا در وخيم تر کردن اوضاع و سوق دادن دنيا به سمت فاجعه احتمالي جنگ هسته اي ببندد».

چول افزود: «جامعه بين المللي همچنين بايد کاملاً هوشيار باشد که آمريکا مي خواهد بر مبناي دکترين «آمريکا نخست» و با استفاده از برتري هسته اي، تمام دنيا را تحت کنترل خود درآورد، چيزي که در سند «بازنگري موضع هسته اي» و سخنراني ترامپ در کنگره بيان شده است.»

وي در ادامه گفت: «کره شمالي مصمم است تمام تلاشش را بکند تا روابط ميان دو کره را بهبود بخشد.»

اظهارات نماينده آمريکا در حالي مطرح مي شود که دو کره در زمينه هاي متعددي در بازي هاي المپيک زمستاني در کره جنوبي همکاري مي کنند.

کره جنوبي اين بازي ها را فرصتي براي کاهش تنش ميان دو کشور، پس از يک دوره خصومت بار، مي داند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای نخستین قفس تمام‌فلزی پرورش ماهی در دریا
آسفالت معابر ۳ روستای دهلران
ساخت حسینیه ای مردمی در خوشاب به همت گروه های جهادی
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
برگزاری مسابقات فوتبال در استان سمنان
معلم آبدانانی و سرمشق عملیِ تولید بعد از بازنشستگی
یک تساوی و یک شکست سهم کرمان در لیگ برتر فوتبال کشور
ساخت نیروگاه‌های مستقل برای شهرک‌های صنعتی
شعبان‌خمسه: آماده دیدار با قزاقستان هستیم
تخریب هزار و ۳۰۰ خانه مسکونی در زمین لرزه افغانستان
غیرحضوری شدن مدارس روز شنبه در تعدادی از شهر‌های خوزستان
برگزاری رقابت های فیوژن فیتنس بانوان گرامیداشت شهدای ورزشکار در قم
پیگیری مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران
مسیری که هر پیچش بوی خطر می‌دهد
غیرحضوری شدن مدارس در آبادان و خرمشهر
رژه کاروان ایران با تشویق وزیر ورزش و‌ جوانان
یادواره ۱۱۶ شهید سرافراز منطقه جبالبارز
فوران خشم مردم انگلیس علیه تیم‌های رژیم صهیونیستی
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
اصلاح نظام بانکی، مهم‌ترین گام برای مهار تورم است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)