به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما ؛ سهراب صلاحی درباره توسعه، پیشرفت و آبادانی در جمهوری اسلامی ایران بعد از انقلاب اسلامی در حوزه آموزش عالی، اظهار کرد: هدف اول جمهوری اسلامی ایران تبدیل کشور به قدرت بین المللی است و ما تا به این امر دست پیدا نکنیم ایجاد تمدن جدید نیز امکان پذیر نخواهد بود.
وی افزود: امروز کشوری که در جهان اسلام دارای این محوریت است که به یک قدرت تبدیل بشود و بسترساز یک تمدن جدید با نام جمهوری اسلامی باشد برای رسیدن به این هدف باید سه پایه بسیار مهم اقتصاد، فرهنگ و علم را داشته باشد تا با این سه پایه تمدن کشور را شکل دهد.
رئیس سابق بسیج اساتید کشور گفت: با توجه به اینکه ما بعد از انقلاب به شدت به دنبال استقلال کشور در همه زمینه های علمی، اقتصادی و فرهنگی بوده ایم به موفقیت هایی هم در این حوزه ها با همکاری ها و تلاش ها ملت ایران تحت رهبری امام (ره)نائل شدیم.
صلاحی بیان کرد: دشمنان ما به شدت روی این مسئله حساس هستند که اگر جمهوری اسلامی ایران بتواند الگوی تمدن جدید را ارائه کند نه تنها در خاورمیانه و منطقه غرب آسیا بلکه می تواند تمدن غالب کنونی را زمین گیر کند، زیرا امروزه تمدن غرب با بن بست ها و چالش هایی از جمله سودانگاری مواجه شده که این امر جهان را به سوی جنگ و ویرانی رانده است.
وی با اشاره به اینکه گسترش علم نه تنها یک ضرورت بلکه نوعی جهاد است، توضیح داد: زمانی که دهه خیز علمی شروع شد کشور ما ۱۳ برابر رشد متوسط جهان را رقم زد یعنی از رتبه ۴۲ علمی در سال ۸۲، در سال ۹۱ به رتبه ۱۶ علمی جهان رسیدیم.
رئیس سابق بسیج اساتید کشور تصریح کرد: برای حرکت در عرصه صنعت، کشاورزی، اقتصاد و همه عرصه و زمینه ها علم حرف اول را می زند، خوشبختانه با تمامی مشکلات و چالش ها، امروزکشور ما پیشرفته شده و عملیات های پزشکی ما در دنیا تراز اول است، در فناوری نانو ششم دنیا هستیم و همچنین بعضی از تحلیلگران معتقدند ایران در نقطه زنی موشکی در رده اول در دنیا قرار دارد.
صلاحی با بیان اینکه ما باید در علم صاحب کتب شویم، تاکید کرد: این امر شدنی است که ما یکی از شش کشور اول دنیا در مباحث علمی شویم، زیرا ما توانستیم با انقلاب اسلامی شرق و غرب را زمین گیر کنیم.