• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۲۷۷۱
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۴۰
اجتماعی » تعاون و اشتغال
برای حمایت از فعالیت‌های ایران در منطقه؛

تجلیل از اعضای کنفدراسیون اتحادیه کارگری

وزیر تعاون از اعضای کنفدراسیون اتحادیه کارگری جهان به خاطر حمایت آنان از فعالیت‌های جمهوری اسلامی ایران در منطقه برای مقابله با آمریکا قدردانی کرد.

آموزش فنی و حرفه ای معیار ورود به مناسبات بازار کارعلی ربیعی در حاشیه برگزاری ششمین اجلاس هیئت رئیسه کنفدراسیون اتحادیه کارگری جهان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما به تروریسم و اثار زیانبار ان بر افزایش گرسنگی و بیکاری در میان کشور‌های منطقه اشاره کرد و گفت: اعضای این اتحادیه همگی ضمن محکوم کردن امریکا و اسرائیل این دو را از عوامل اصلی توسعه تروریسم در منطقه برشمردند.
وی با اشاره به اینکه ریزش نیروی کار در مشاغل سنتی از مهمرین مسائل مطرح در کشور‌های عضو کنفدراسیون اتحادیه کارگری است از اماده نبودن این کشور‌ها برای پذیرش شغل‌های جدید متناسب با تکنولوژی روز دنیا خبر داد.
ربیعی گفت:: ایجاد زیرساخت‌های لازم از جمله قوانین کار و تامین اجتماعی مناسب با این مشاغل راهکار‌هایی هستند که کشور‌های عضو اتحادیه باید با جدیت ان‌ها را دنبال کنند.
ربیعی کافی نبودن مزد کارگران را از دیگر مسائل مطرح در کشور‌های عضو اتحادیه کارگری دانست و در این خصوص به تجربه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و افزود: هرچند افزایش دستمزد کارگران و پیشی گرفتن ان از تورم در جامعه هنوز به افزایش قدرت خرید انان کمک نکرده است، اما از سیاست‌هایی به شمار می‌اید که در این اجلاس مطرح شد.
وی با بیان اینکه ناپایداری صندوق‌ها یکی دیگر از مشکلات پیش روی اعضای اتحادیه از جمله ایران است حل این مشکل را منوط به تصمیمات سخت دانست و افزود: متاسفانه این امادگی بنیادی ایجاد نشده است.
ربیعی به ناامنی شغلی و مهاجرت نیروی کار به کشور‌های حاشیه خلیج فارس اشاره کرد و از اینکه با این گروه از کارگران تبعیض امیز برخورد می‌شود ابراز تاسف کرد.
وی ایجاد امنیت شغلی برای کارگران را از مهمترین برنامه‌های کنفدراسیون اعلام کرد که با جدیت به ان پرداخته می‌شود.
ربیعی از اجرایی شدن طرحی خبر داد که براساس ان دولت موظف شده است از نیروی کار خود در همه کشور‌های پذیرنده حمایت کند.
وی افزود: براساس این برنامه حمایتی کارگران ایرانی می‌توانند پول خود را به راحتی در حساب بانک‌های ایرانی واریز کنند.
وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: در این طرح مقرر شده است به همه کارگران ایرانی کارت حمایت داده شود.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران تلاش می‌کند سهم شغل نیروی کار خود را در کشور‌های پذیرنده حفظ کند از افزایش همکاری‌ها برای اعزام نیروی کار به کشور‌های کره، استرالیا و ژاپن خبر داد.
 
آموزش فنی و حرفه ای معیار ورود به مناسبات بازار کار
وزیر تعاون ،کار و رفاه اجتماعی: آموزش فنی و حرفه‌ای در کشور بیشتر از گذشته معیار ورود به مناسبات بازار کار است و باید نیروی متخصص پرورش داده شود.
علی ربیعی در اولین روز از اجلاس هیات مدیره فدراسیون جهانی اتحادیه‌های کارگری گفت: باید با کشورهایی که در این راه دغدغه‌مند هستند دانش خود را به اشتراک بگذاریم و به بهبود وضعیت کارگران در جهان کمک کنیم.
برای سومین بار است که در جمع شما هستم. در گذشته در بروکسل و در تهران در این اجلاس حضور داشتم و امروز هم به عنوان وزیر کار در این جلسه هستم.
ربیعی افزود: از موسسان اتحادیه کارگری در ایران هستم و تشکل کارگری ایران را بنیان‌گذاری کردم. به عنوان کارگر مشغول به کار بودم و پیش از انقلاب در کارخانه جنرال فورد کار می‌کردم و در کارهای ساختمانی حضور داشتم و از نزدیک مسائل کارگری و پیچ‌وخم‌های آن را می‌شناختم.
وی افزود: به عنوان یک کارگر ناامنی شغلی و فشارهای محیط کار را از نزدیک تجربه کرده‌ام و حالا که به عنوان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای بیکاری و رفع فقر مبارزه می‌کنم، از همان تجارب بهره می‌گیرم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: برنامه‌ریزی برای قشر فقیر جامعه به منظور اجرای عدالت و کم کردن نابرابری و توزیع برابر فرصت‌های اجتماعی ضروری است و ما هم سرمایه‌گذاری‌های خود را روی این امر بنا کرده‌ایم.
وی افزود: باید بی‌وقفه تلاش کنیم تا اشکال نابرابری را از چهره جوامع خود بزداییم. در ایران 60 تا 80 سال است که برنامه‌های توسعه پشت هم اجرا می‌شود . بنابراین یکی از سیاست‌هایی که از زمان ورود به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دنبال کردم، پیشی گرفتن مزد از تورم بوده است. افزایش مزد قاعدتا باید بیشتر از تورم باشد تا قدرت خرید از دست رفته کارگران را جبران کند اما این امر نیاز به برنامه‌های جامع‌تری دارد.
ربیعی در ادامه با اشاره به درگیری کشورهای سوریه و عراق با جنگ و تروریسم گفت: حمله آمریکا به عراق و کشورهای دیگر موجب شده است که سه میلیون نفر از نیروهای کار کشورهای همسایه دیگر به کشور ما مهمان باشند و این یعنی اینکه سه میلیون فرصت شغلی در اختیار آنهاست. به هر روی وظایف انسانی ما حکم می‌کند که پذیرای آنها باشیم. علاوه بر اینها در سوریه، سودان و یمن با فقر و جنگ مواجه هستند و منفعت جویی‌هایی که در آنها وجود دارد شرایط را برای کارگران سخت کرده است. به‌گونه‌ای که کارگران آنها مشکلات ویژه خود را دارند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه امروز با مساله تکنولوژی در مناسبات بازار کار مواجه هستیم و به ابهامات پیش روی نیروی کار افزوده‌اند، گفت: تکنولوژی موجب شده که نیروی کار آینده خود را شفاف نبیند بلکه با ابهامات مواجه شود. تکنولوژی همچنین ماهیت روابط کارگر و کارفرما را از خود متاثر کرده است لذا تیپو‌لوژی و خواسته‌های کارگران متفاوت شده است و امروز خیلی بیشتر از گذشته کارگر تحصیل‌کرده داریم که انتظاراتشان از بازار کار به کل متفاوت است. علاوه بر اینها تغییرات جمعیتی و جوان شدن سن متقاضیان ورود به کار هم یک چالش عمده است. به هر روی تغییرات اجتماعی جامع‌شناسی کار را تحت تاثیر قرار داده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان با تاکید بر اتحاد تشکلات کارگری گفت: مادامی که در بروکسل با هم ملاقات می‌کردیم در اتحاد خود علیه ظلم تاکید داشتیم و حالا هم باید همه توان خود را به‌کار گیریم تا با نظامی که با بی‌رحمی با کارگران مواجه می‌شود، مقابله کنیم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمانی صاف در چهارمحال و بختیاری
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی قدرتمند و برخاسته از اراده ملت
خسارت بیش از ۳ همتی اغتشاشات در کرمان
برپایی میز‌های خدمت حراست‌های استان
ستاره‌های ووشوی بانوان مازندران درخشیدند
خالو درویش؛ حامی حرا
رسیدگی به پرونده‌های مهم در اغتشاشات اخیر درمرکز استان کرمان
همایش بزرگ سربازان کوچک امام زمان در یزد
همه دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهیم و مسئولند
باد‌ها و نام‌ها
تجلیل از گروه های سرود انقلابی در سمنان
تعاونی برتر روستایی بهادران مقام اول ملی کشور را کسب کرد
مه و باران در جاده های خراسان رضوی
اعمال محدودیت تردد‌های دریایی از بنادر کیش به چارک و آفتاب، فردا ۱۱ بهمن
دیدار با خانواده شهید عجم در آزادشهر
شهدادی، روستای گلخانه‌ای در جنوب کشور
دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان فینالیست‌های سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو
سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان
قطار رویداد ایران جان به هرمزگان رسیده است
کاربران فضای مجازی اقدام اتحادیه اروپا را محکوم کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)