• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۰۴۷۹۶۳
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۲
یزد » سیاسی
امام‌جمعه یزد:

مسئولان در رفع مشکلات معیشتی مردم توجه داشته باشند

آیت الله ناصری بر حمایت و حل معضلات معیشتی و رفاه مردم و قشر مستضعف و کمتر برخوردار جامعه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما, نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد با تأکید بر اینکه مسئولین در آستانه سال جدید باید توجه ویژه‌ای به حل معضلات معیشتی و رفاه مردم داشته باشند، گفت: در این‌ بین قشر مستضعف و کمتر برخوردار جامعه باید حمایت بیشتری شود.
آیت‌الله محمدرضا ناصری در خطبه‌های آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهر یزد با تسلیت سالروز شهادت حضرت ام‌البنین (س) به بیان فضائل و بخش‌هایی از زندگانی این بانوی بزرگوار پرداخت.
وی با اشاره به اینکه سالروز وفات ایشان در تقویم به‌عنوان روز تکریم همسران و مادران شهدا نام‌گذاری شده بر لزوم توجه و تکریم خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران تأکید کرد و افزود: در این‌ بین باید بیش‌ازپیش به فرزندان این خانواده‌ها توجه داشت و در راستای تربیت انقلابی، و حل مشکلات و معضلات آن‌ها برنامه‌ریزی کرد.
امام‌جمعه یزد با اشاره به در پیش بودن سالروز تشکیل کمیته امام به‌ فرمان بنیان‌گذار کبیر انقلاب اسلامی، اظهار داشت: امام راحل عظیم‌الشأن همواره به قشر مستضعف و محروم جامعه بیشترین توجه را داشتند و برای رسیدگی بیشتر به آنها فرمان تشکیل نهادهایی همچون کمیته امداد، جهاد سازندگی، نهضت سوادآموزی و... را صادر کردند.
آیت‌الله ناصری با تأکید بر اینکه در آستانه سال جدید همه اقشار به‌خصوص کسبه و بازاریان باید رعایت انصاف را سرلوحه کار خود قرار دهند و دراین‌بین به قشر مستضعف و کمتر برخوردار جامعه توجه بیشتری داشته باشند، یادآور شد: مسئولین نیز باید جدی‌تر به دنبال حل معضلات معیشتی مردم باشند و همه اقشار باید بدانند که اگر در راستای کمک به هم نوعان خود، قدمی بردارند؛ این قدم‌ها و اقدامات در نزد خداوند قادر و توانا محفوظ خواهد ماند و هم در دنیا و هم در آخرت، پاداش آن را خواهند دید.
خطیب این هفته نماز جمعه یزد بابیان اینکه همه مسئولین باید در آستانه سال جدید و ایام پایانی سال برای آرامش و رفاه مردم تلاش کنند، اذعان کرد: مسئولین استانی باید نسبت به این مهم توجه داشتند باشند که شادی و نشاط در ایام عید نوروز بهانه قابل قبولی برای برگزاری مراسم‌های پرهزینه و حرام نیست.
آیت‌الله ناصری اضافه کرد: وجهه معنوی و دینی دارالعباده یزد با مراسم‌ها و جشن‌های حرام و پرهزینه که مخصوص عده‌ای خاص است، مخدوش می‌شود و البته مسئولین باید برای افزایش نشاط عموم جامعه و اقشار مختلف مردم با رعایت موازین اسلامی و اخلاقی تلاش کنند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه پرداختن به اقتصادمقاومتی و اصول آن نباید در حد شعار باقی بماند و مسئولین باید با جدیت بیشتری به دنبال اجرای اصول اقتصادمقاومتی باشند، بیان داشت: استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی مثل بسیج و ایده‌های نخبگان جامعه باید موردتوجه بیشتر مسئولین قرار بگیرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)