• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۴۵۰۷
تاریخ انتشار: ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۶
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد مطرح کرد؛

اختصاص ۹۰۰ میلیون تومان به طرح‌های فرهنگی کمیته امداد

۹۵۶ میلیون تومان برای ارائه برنامه‌های فرهنگی و تربیتی مددجویان کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد در سال گذشته هزینه شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل کمیته امداد استان در خصوصاختصاص ۹۰۰ میلیون تومان به طرح‌های فرهنگی کمیته امداد هماهنگی برنامه‌های سال جاری و بررسی عملکرد حوزه‌های مختلف در سال گذشته با مدیران ستادی دیدار کرد و گفت: یکی از محور‌های اساسی فعالیت‌های کمیته امداد خدمات فرهنگی است که به‌منظور ارتقاء آگاهی، بینش و سطح فکری و فرهنگی خانوار‌های تحت حمایت انجام می‌شود.
فرید محبی با اشاره به اینکه توانمندسازی فکری و فرهنگی و همچنین تقویت رشد اعتقادی مددجویان ازجمله اهداف مهم این نهاد است، افزود: در زمینه ارائه خدمات فرهنگی به مددجویان ۹۵۶ میلیون تومان در سال گذشته هزینه شد.
وی با اشاره به اینکه در زمینه ارائه خدمات آموزشی به خانواده‌ها ۲۹۶ میلیون تومان در سال گذشته هزینه شد افزود: آموزش سرپرستان خانواده در زمینه‌های احکام، بهداشت روان و سایر آموزش‌های موردنیاز، برگزاری دوره‌های آموزشی برای زوج‌های جوان و جوانان در شرف ازدواج، برگزاری مراسم دینی و مذهبی در قالب طرح فلاح، شرکت مددجویان در مراسم اعتکاف وکتابخوانی از جمله برنامه‌های فرهنگی است که برای مددجویان اجرا می‌شود.
محبی با اشاره به اینکه ارائه خدمات به دانش آموزان و دانشجویان در کانون‌های فرهنگی از دیگر برنامه‌های کمیته امداد است که در این زمینه ۱۶۴ میلیون تومان در سال ۹۶ هزینه شد، بیان کرد: برگزاری کانون‌های موقت تابستانه از طریق قرارداد با مؤسسات فرهنگی، ایجاد کانون‌های پیروان ولایت و فعالیت آموزشی و ترویجی قرآن در خانواده‌ها از جمله خدمات ارائه‌شده به دانش آموزان است.
محبی برگزاری اردو‌های زیارتی عتبات عالیات و مشهد مقدس و اردو‌های آموزشی را از دیگر برنامه‌های فرهنگی کمیته امداد اعلام کرد و گفت: در زمینه اعزام مددجویان به کربلای معلی و اعزام جوانان و بزرگ‌سالان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس و اردو‌های آموزشی اعزامی به استان‌های فارس و اصفهان ۱۸۸ میلیون تومان در سال گذشته هزینه شد.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ۵۶۰ میلیون تومان برای هزینه‌های خدمات فرهنگی به دانش آموزان در واحد‌های خوابگاهی اختصاص یافت، افزود: اسکان دانش آموزان و دانشجویان در واحد‌های خوابگاهی و اجرای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی برای آنان، برگزاری کلاس‌های آموزشی کمک‌درسی و فوق‌برنامه‌ها در این خوابگاه‌ها برای دانش آموزان از جمله اقدامات انجام‌شده است.
محبی برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای مددجویان و کارکنان، برگزاری مسابقات در خصوص امربه‌معروف و نهی از منکر و حقوق شهروندی، فعالیت نماز، شرکت دانشجویان در اردوی طرح ولایت را از دیگر برنامه‌های فرهنگی کمیته امداد برای مددجویان اعلام کرد.
وی با اشاره به بهره‌مندی ۳۴ هزار نفر از خدمات فرهنگی کمیته امداد در سال گذشته یادآورشد: برنامه‌های فرهنگی و آموزشی این نهاد موجب افزایش مهارت‌های زندگی مددجویان شده و با بهره‌مندی خانوار‌های تحت حمایت از سلامت اجتماعی و فردی می‌توان از بروز آسیب‌های اجتماعی جلوگیری کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)