پخش زنده
امروز: -
این، تاکید مدیر کل اخبار استان های خبرگزاری صداوسیما در سفر به مهاباد بود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد ، مدیر کل اخبار استان های خبرگزاری صداوسیما،در جمع کارکنان خبر صداوسیمای مرکز مهاباد حمایت از کالای ایرانی و نشان دادن تولید کننده و کالای ایرانی را از اولویت های خبر مراکز صداوسیما عنوان کرد .
علوی در ادامه واحد خبر مرکز مهاباد را از از مراکز فعال و برتر مراکز استانها دانست که در راستای توسعه فرهنگ منطقه و حوزه تولید گام بر می دارد.
مدیر کل اخبار استان های خبرگزاری صداوسیما نتایج ارزیابی ها و رتبه های رادیو و سیمای مرکز مهاباد را نشان از برتری این مرکز با توجه به شرایط و امکانات موجود در مقایسه با سایر مراکز دانست .
مدیر کل صداو سیمای مرکز مهاباد هم در ادامه حمایت از تولید و تولید کننده و توجه به مطالبات مردم و انعکاس خدمات انجام گرفته در منطقه را از برنامه های در دست اقدام صداوسیما اعلام کرد .
قوی بنیه در ادامه گریزی هم به موفقیت های واحد های مرکز مهاباد و بویژه خبر زد .