پخش زنده
امروز: -
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: کد شناسه کالا بر روی پوشاک عملیاتی شده است، اما برای جلوگیری از عرضه پوشاک قاچاق باید کد ره گیری عملیاتی شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ عباس تابش در مورد نحوه واردات پوشاک و اظهار آن در گمرکات کشور، گفت: در حال حاضر کدشناسه کالا در مورد 12 گروه کالای هدف عملیاتی شده و کد شناسه کالا برای پوشاک هم اجرا شده است.
وی با بیان اینکه واردات پوشاک از گمرکات دیگر به صورت کیلویی انجام نمی شود، گفت: نصب کد شناسه بر روی پوشاک وارداتی و تولید داخلی الزامی است.
مدیرکل دفتر خدمات بازرگانی وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: در حال حاضر الصاق کد شناسه کالا بر روی پوشاک، عملیاتی شده، اما برای مبارزه با واردات پوشاک قاچاق، حتما باید کد ره گیری هم عملیاتی شود.
وی گفت: براساس قانون، یک سال پس از انجام کد شناسه باید کد رهگیری کالا هم عملیاتی شود.