• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۳۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۹
اجتماعی » جامعه و شهری

برگزاری چهارمین دوره جایزه جهانی «خشت طلایی تهران»

رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران از برگزاری چهارمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران در آبان ماه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، امین عارف‌نیا در نخستین نشست هم‌اندیشی چهارمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران در تشریح جزئیات این رویداد اظهار کرد: جایزه جهانی خشت طلایی به طور همزمان در روز جهانی شهرها و مانند سنوات سه دوره گذشته برگزار خواهد شد.
وی دلیل برگزار نشدن این رویداد در سال گذشته را همزمانی با آغاز دوره جدید مدیریت شهری
بیان کرد و گفت : از سوی دیگر ارزیابی ما این بود که این جایزه نیاز به بازنگری در ساختار و فرایند دارد و باید با چارچوب قابل دفاعی عرضه شود.
عارف‌نیا همچنین در این نشست بر تشکیل شورای سیاست‌گذاری و آسیب‌شناسی سه دوره گذشته این جشنواره تاکید کرد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با تاکید بر لزوم بررسی کیفیت جایزه خشت طلایی در دوره‌های گذشته و تصمیم‌گیری درباره رویکردها، افزود : در سه دوره گذشته به پروژه‌هایی که در فراخوان شرکت می‎کردند، جایزه اعطا می‌شد اما امسال پیشنهاد شده است که داوری‌ها سخت‌گیرانه‌تر انجام شود.
عارف‌نیا توضیح داد: مثلا در برخی حوزه‌های ارایه خدمات و ایفای نقش مدیریت شهری با خلاء‌ها و ضعف‌هایی در مقایسه با مدیریت شهری در عرصه جهانی مواجه هستیم، اما در برخی رشته‌ها و حوزه‌ها پیشگام هستیم و حرفی برای گفتن داریم.
به گفته وی؛ جایزه جهانی خشت طلایی تهران، علاوه بر جنبه دیپلماسی عمومی، باید دستاوردی هم برای مدیریت شهری داشته باشد. درواقع این جایزه نباید با سایر جوایز حوزه مدیریت شهری هم‌پوشانی داشته و باید استقلال شخصیتی داشته باشد.
آن طور که عارف‌نیا توضیح داده است؛ متقاضیان می‌توانند بعد از اعلام فراخوان، هم در سایت جشنواره و هم به صورت فیزیکی، آثار و مستندات خود را ارایه کنند. تاکید این رویداد هم بر پروژه‌هایی است که در سه سال گذشته اجرا شده و به بهره‌برداری رسیده است.
چهارمین دوره جایزه خشت طلایی قرار است، در آبان ماه امسال و در هفت محور برگزار شود. توسعه پایدار، تاب‌آوری و زیست‌پذیری شهر تهران، مشارکت شهروندان و توسعه اجتماعی- فرهنگی، معماری، شهرسازی و میراث فرهنگی، شهر هوشمند و دولت الکترونیک شهری، تامین منابع، سرمایه‌گذاری و اقتصاد شهری، زیرساخت‎ها، حمل و نقل عمومی و خدمات شهری، حکمروایی محلی، برنامه ریزی و مدیریت شهری هفت محوری هستند که قرار است جایزه خشت طلایی بر اساس آنها برگزار شود.
داوری جایزه جهانی خشت طلایی در سه مرحله انجام می‌شود. در مرحله غربال گری اولیه، 21 طرح انتخاب می‌شود و در نهایت هیات داوران نهایی در هر محور، یک پروژه که شایسته تقدیر است را معرفی می‌کنند. در کنار این رویداد قرار است نشست‌های تخصصی و علمی با حضور مدیران شهری، کارشناس و استادان دانشگاه برگزار شود.
در سال 2013، مجمع عمومی سازمان ملل براساس پیشنهاد کمیته اقتصادی و سرمایه گذاری آن سازمان ، تصمیم به برگزاری «روز جهانی شهرها» در 31 اکتبر هر سال گرفته و این رویداد را به تمام کشورهای عضو سازمان ملل متحد، سازمان های بین المللی وابسته، جوامع مدنی و همه­ی ذینفعان مربوطه ابلاغ کرد.
نخستین دوره همایش روز جهانی شهرها در ایران هم با عنوان «خشت طلایی تهران» در 31 اکتبر 2014 (9 آبان سال 93) در تهران برگزار شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ سورتی به پرواز‌های فرودگاه ایلام
نجات صنعت ساختمان در گرو ورود جدی و عملی بخش خصوصی
پایان خلوتی سه روزه
درخشش تیم فوتسال سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری
اعلام ویژه برنامه‌های سالروز بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ علیه السلام
همه مقاطع تحصیلی البرز غیر حضوری شدند
افزایش تسهیلات مشاغل خانگی در مراغه
۱۶ دی‌ماه، یادآور حماسه‌ای عاشورایی در دشت هویزه
تکمیل ۱۰۱ حلقه چاه نفت و گاز در سال ۱۴۰۴
طبیعت‌درمانی زمستانی درختان در منطقه یک؛ یخ‌آب جایگزین سموم شیمیایی
نصف جهان ایستاده برای ایران اسلامی
رشد ۲۵ درصدی معتکفین در مراسم اعتکاف امسال در استان فارس
اعتراض به گرانی حق مردم است، اما آشوب راه‌ حل مشکلات نیست
بورل: آمریکا دیگر متحد اصلی اروپا نیست
وظیفه روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و سریع است
پی گیری مشکلات بازار ماهی فروشان بندرترکمن در میز خدمت مسئولان
پرداخت ۴ میلیارد تومان غرامت حیات‌وحش در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص حدود هزار میلیارد ریال برای تامین اقلام مورد نیاز مدارس کیش
گذری در کابل
درخشش بانوان استان در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)