• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۵۰۱۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴
ورزشی
مهم عملکرد خوب تیم ملی در جام جهانی است؛

داورزنی: می‌توانیم از مراکش و پرتغال امتیاز بگیریم

معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: در جام جهانی فوتبال با برد مقابل مراکش، اگر یک امتیاز مقابل پرتغال هم بگیریم برایمان خوب است.

داورزنی: می‌توانیم از مراکش و پرتغال امتیاز بگیریممحمدرضا داورزنی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره پیش بینی خود از نتایج تیم ملی فوتبال در رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه گفت: همین حضور خوب، قدرتمندانه و بدون دردسر تیم ملی یک موفقیت برای فوتبال ایران است، اما آن چیزی که مردم انتظار دارند این است که هم تیم ملی در این مسابقات بتواند نمایش خوبی داشته باشد و هم از بازی ملی پوشان لذت ببرند. با توجه به پیش بینی از تحلیل ها، فکر می‌کنم بهترین شرایط این است که در بازی اول برنده باشیم و بتوانیم در ۲ مسابقه مقابل اسپانیا و پرتغال خوب حاضر شویم.
وی افزود: حتی اگر بتوانیم یک امتیاز به ویژه مقابل تیم پرتغال کسب کنیم، بسیار خوب است، چون می‌دانم امتیاز گرفتن از اسپانیا کار سختی است.
 
فوتبال ما هم ستاره دارد

معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزیر ورزش و جوانان در خصوص اینکه امتیاز گرفتن هم از تیم پرتغال قهرمان یورو ۲۰۱۶ کار آسانی نیست، گفت: قهرمانان ما هم ستاره‌های خوب فوتبال دنیا هستند. لژیونر‌های ایران در کشور‌هایی که بازی می‌کنند در بین ستاره‌ها قرار دارند و این طور نیست که توان بازیکنان خود را دست کم بگیریم.
وی شانس گلزنی را برای مجموعه بازیکنان در جام جهانی دانشت و افزود: مهاجمان ما شانس بیشتری برای گلزنی دارند. مهم این است که تیم ملی کارش را انجام دهد و در این صورت یک نفر حاصل زحمات سایرین را به نتیجه می‌رساند. برای ما مهم است که تیم ملی کار خود را انجام دهد و این که چه کسی گل می‌زند اولویت نیست.
 
فدراسیون پاداش برد می دهد

داورزنی در پاسخ به این سوال که در صورت برد تیم ملی مراکش پاداش وزارت ورزش به فوتبالیست‌ها چه خواهد بود؟ گفت: فدراسیون برحسب پیش بینی‌ها کار خود را انجام خواهد داد و در این مورد وزارتخانه دخالتی ندارد، اما وزارت ورزش حمایت جدی از فوتبال دارد و مطمئن هستم مردم شاهد حضور قدرتمندانه فوتبال ایران در جام جهانی خواهند بود.
وی در مورد ساختار جدید وزارت ورزش با ادغام ۲ معاونت فرهنگی و همگانی گفت: تصویب تشکیلات جدید وزارت ورزش به پایان رسیده است و حوزه توسعه منابع کارش را انجام می‌دهد تا این چارت عملیاتی شود. اقدامات خوبی انجام شده و طبیعی است با این ادغام بعضی واحد‌ها جابه جا شوند. به عنوان مثال حوزه آموزش به معاونت قهرمانی منتقل می‌شود و دبیرخانه کمیسیون ماده پنج هم یکی از بخش‌هایی بود که از حوزه معاونت پارلمانی به حوزه ورزش قهرمانی انتقال داده می‌شود که در اداره کل امور باشگاه‌ها کار خود را دنبال خواهد کرد. همچنین بخش‌های همگانی، توسعه ورزش روستایی، بومی و محلی کارشان را با حوزه معاونت فرهنگی ادغام می‌کنند.
معاون وزیر ورزش ادامه داد: وظایف اصلاح خواهد شد و این روز‌ها تغییرات عملیاتی شده است و واحد‌ها کار خود را آغاز کرده اند، اما ساختار تشکیلاتی در یک تا ۲ هفته آینده ربه طور رسمی کار خود را آغاز خواهد کرد و در سامانه هم این جایگاه‌ها مشخص می‌شود.
 
انتخاب معاون جدید با وزیر 

وی درباره انتخاب معاون جدید وزارتخانه گفت: فعلاً مسئولیت سرپرستی ۲ معاونت ادغام شده برعهده عبدالحمید احمدی است و از این پس هم تصمیم گیری برای معاونت جدید برعهده وزیر ورزش خواهد بود.
 
برای کونگ فو تصمیم گیری می شود

داورزنی با اشاره به برگزاری انتخابات فدراسیون سوارکاری افزود: رییس جدید فدراسیون سوارکاری دیروز معرفی شد و نام نویسی از نامزد‌های انتخابات ریاست فدراسیون گلف را انجام می‌دهیم. در خصوص فدراسیون کونگ فو هم سریعتر تصمیم​ گیری می‌شود تا نام نویسی را آغاز و بتوانیم انتخابات آن را در نیمه اول امسال برگزار کنیم.
وی در خصوص عملکرد والیبال در لیگ ملت‌ها گفت: والیبالیست‌ها نمایش خوبی مقابل برزیل داشتند. در این مسابقات چند جوان خوب مثل توخته، کاظمی، شریفی و حضرت دوست معرفی شدند. آن‌ها سال قبل عضو تیم نوجوانان بودند و امسال به تیم بزرگسالان اضافه شدند و آینده والیبال کشور هستند.
 
والیبال از جوانان بیشتر استفاده کند

معاون وزیر ورزش و جوانان افزود: با توجه به برنامه ریزی‌های فدراسیون برای المپیک ۲۰۲۰ امیدواریم والیبال بتواند تیم قدرتمندی را آماده کند. بیش از نتیجه مسابقات حضور این جوانان برای ما مهم است که با تعصب، غیرت و قدرتمندانه در مسابقات حاضر شده اند و این کاری که فدراسیون باید ادامه دهد و بیش از این بتواند از این جوانان استفاده کند چرا که آن‌ها آینده والیبال ایران هستند.
وی با اشاره به آماده سازی تیم‌های ورزشی برای حضور در بازی‌های آسیایی جاکارتا گفت: تلاش می‌کنیم حمایت‌های لازم را انجام دهیم. عصر امروز ستاد عالی بازی‌های آسیایی و المپیکی برگزار می‌شود و لیست کاروان اعزامی در این جلسه قطعی می‌شود. با توجه به اینکه یک یا چند سهمیه برخی رشته‌ها به خصوص رشته‌های وزنی و چند رشته تیمی هنوز قطعی نشده، ​ تعداد سهمیه‌ها و رشته‌ها را امروز نهایی می‌کنیم.
 
جاکارتا فرصتی برای ایجاد انگیزه 

داورزنی با بیان اینکه نگاه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک حمایتی است، افزود: سعی می‌کنیم شرایطی فراهم کنیم تا همه رشته‌ها بتوانند از فرصت بازی‌های آسیایی برای کسب تجربه استفاده کنند و طبیعی است که باید بر منابع هم درست حمایت کنیم، چون اعزام کیفی کاروان را مدنظر داریم نه اینکه بخواهیم با اعزام پرتعداد نتیجه زیادی نگیریم.
وی ادامه داد: بعضی رشته‌ها برایمان اهمیت دارند و می‌خواهیم در رشته‌هایی مثل ژیمناستیک، تنیس و اسکواش و تنیس روی میز انگیزه ایجاد کنیم چونمی دانیم که در برخی از این رشته‌ها نمی‌توانیم مدال بگیریم، اما نگاه ما حمایتی است و امیدواریم حضور قدرتمندانه‌ای در جاکارتا داشته باشیم، چون بازی‌های آسیایی میدانی برای ارزیابی ورزش کشور است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گشایش نمایشگاه اسوه در خوروبیابانک
پیام فرمانده انتظامی لرستان به مناسبت هفته بسیج
جنگ رسانه ای دشمن با اسلام و ایران
تفکربسیجی در جهان فراگیر شده است
بسیجی در هیچ ساختار و سازمان محدودی نمی‌گنجد
اقامه نماز باران در سمنان
بی مهری پرده نقره ای به نقش سرنوشت ساز رزمندگان استان مرکزی در عملیات خیبر
آقایی در پاراوزنه برداری پنجم شد
درخشش ورزشکاران بوکانی در مسابقات سرعت تبریز
احیای فرش و قنات نائین
بسیج مردمی‌ترین نیروی مقاومت جهان است
برگزاری یادواره ۲۵ شهید تنگ‌ چنار
نخبگان بسیجی پیشگام تحقق برنامه هفتم باشند
آنچه که لازم است درباره واکسیناسیون کودکان بدانیم!
۱۱۴ نیروگاه خورشیدی، هفته بسیج در بوشهر افتتاح می‌شود
تاکید بر تقویت زیرساخت‌های درمانی گلوگاه
دادگستری مازندران رتبه برتر کشور در حوزه حل اختلاف
مسکو: هیچ طرحی از آمریکا برای اوکراین دریافت نکردیم
رونمایی از سامانه هوشمندسازی شهرداری خوی
سجده شکر نمازگزاران بوکانی به‌پاس نعمت باران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
سفر رئیس جمهور به قزوین
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)