• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۳۱۳۰
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۸
اصفهان » اجتماعی
استاندار

احیای فرش و قنات نائین

فرش و قنات های جهانی نگین تاریخی استان اصفهان باید احیا شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مرکز اصفهان ، استاندار اصفهان در برنامه رادیویی دروازه دولت با موضوع بررسی مسائل شهرستان نائین گفت: مردم شهرستان پرآوازه و باستانی نایین، تاریخی به بلندای سه هزار سال تمدن و مدنیت همراه با خوشنامی و صبوری دارند.

به گفته مهدی جمالی نژاد  شاهد این مدعا سه شهرموزه نایین، انارک و بافران و ۱۸۵ روستای شهرستان است که یک هزار و ۲۰۰ بنای تاریخی و باستانی از عهد باستان تا سده‌های اخیر را در خود جای داده است.

وی افزود: مفاخر و بزرگان شهرستان نایین در عرصه اجتهاد و سیاست، علم طبابت، ادبیات و فرهنگ و صنایع دستی بی‌شمار در طول تاریخ یکصد و بیست ساله مملکت بسیار خوش درخشیده و در همه برهه‌ها در سمت و سوی درست تاریخ ایستاده‌اند.
به گفته استاندار اصفهان : در انقلاب مشروطه حضرت آیت الله میرزا محمدحسین نایینی (ره) در جهت حاکمیت مردم مبتنی‌بر دین، تلاش و مبارزه کردند.

وی افزود: در فاجعه انفجار ساختمان حزب جمهوری اسلامی دکتر سید شمس‌الدین حسینی نماینده مردم شهرستان نایین در دور اول مجلس شورای اسلامی به همراه شهید بهشتی و یاران باوفایش به شهادت رسید.
مهدی جمالی‌نژاد گفت : شهرستان شهیدپرور نایین در دوران دفاع مقدس بیش از ۳۰۰ شهید، ۳۷۲ جانباز سرافراز و ۲۳ آزاده راتقدیم اسلام و کشور کرده است.
استاندار اصفهان به مرور ظرفیت‌های دیگری در این شهرستان از جمله تولیدات زراعی، باغی، دامپروری، شیلات، صنعت، معدن پرداخت و گفت: تولید ۱۰ هزار تن محصول زراعی و سه هزار تن محصول باغی سالانه، ۲۷ هزار و ۷۰۰ تن فرآورده دامی، ۵۶ واحد صنعتی فعال با سرمایه‌گذاری هفت هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال و اشتغال بیش از دو هزار و ۸۰۰ نفر و همچنین ۳۰ معدن فعال با اشتغال ۹۰۰ نفر، از جمله فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی این شهرستان است.
وی با بررسی اهم مسائل و مشکلات شهرستان گفت : مسائل اولویت‌دار اقتصادی – زیربنایی شهرستان شامل طولانی بودن روند واگذاری زمین برای اجرای طرح های عمرانی، کمبود تسهیلات خاص برای جذب سرمایه‌گذاری در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته و وجود معادن متروکه و غیرفعال و امکان واگذاری آنها به بخش خصوصی با مزایده از جمله مشکلات زیربنایی و اقتصادی این شهرستان است.
جمالی‌نژاد افزود: توجه نکردن به صنعت فرش شهرستان با توجه به شهرت جهانی فرش نایین، کمبود اعتبارات مورد نیاز برای بازسازی و مرمت قنوات با توجه به وجود ۵۸۰ رشته قنات در شهرستان، استمرار شرایط خشکسالی و کمبود آب کشاورزی و در نتیجه خسارات وارده به کشاورزان، دامداران و مرتع داران و تأمین اعتبارات مورد نیاز برای ادامه روند بازسازی بافت تاریخی شهرستان از دیگر چالش‌های موجود در آن است.
وی تصریح کرد: فراهم کردن  مشارکت بخش خصوصی برای بازسازی اماکن تاریخی با هدف جذب گردشگر، ضرورت اجرای طرح خط انتقال گاز سراسری ۱۱ باهدف ایجاد امکان گازرسانی به واحدهای صنعتی در محور نایین انارک، تقویت شبکه توزیع برق شهرستان در مناطق استقرار نواحی صنعتی و ضرورت تأمین آب مصرفی واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرستان از جمله اقدامات دارای اولویت برای نائین است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شکست چادرملوی اردکان در انزلی مقابل ملوان
رایزنی برای تاسیس مدرسه سوارکاری در تهران
برف روبی بیش از ۳۷۰۰‌ کیلومتر از محورهای مواصلاتی آذربایجان غربی
برپایی کارگاه ارتقای مهارت‌های ارتباطی و مدیریت هیجان در آباده
ثبت‌نام آزمون قرآنی «فجر ۲» تا ۲۲ بهمن ادامه دارد
آمادگی سیستان و بلوچستان برای برگزاری رویداد رسانه‌ای ایران جان
پرداخت کامل پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته ۱۴۰۴
شادمانی مردم از بارش رحمت الهی درآذربایجان غربی
برگزاری همایش زنده نامان در تبریز
کاهش دما از فردا در استان همدان
عارف: ناترازی‌ها با اتکاء به علم و فناوری حل شوند
اقامه نماز جمعه در همه شهرستان‌های گیلان
بازگشت ملوان به مسیر برد با شکست چادرملو
ایران جان فرصتی برای تبادلات عمیق فرهنگی
آغاز به کار هیأت اندیشه‌ورز زنان و خانواده در کرمان
بهره‌برداری و کلنگ‌زنی دو طرح بزرگ صنعتی و انرژی
حمله تروریستی به جایگاه سوخت در قزوین؛ هفت مدافع امنیت به شهادت رسیدند  
رونمایی از دستاورد‌های دارویی ایران؛ بزودی
مردم ایران در زمین دشمنان بازی نخواهند کرد
سهام همشهری و شهروند در مسیر عرضه در بازار سرمایه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند
زخم و آتش بر تن ناجیان جان
۸۰ میلیون نفر کالابرگ مرحله نخست را دریافت کردند
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
استان یزد بارانی ‌می‌شود
ادامه دروغ پردازی‌های اینترنشنال در مورد تعداد کشته‌های اغتشاش دی ماه
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)