• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۶۰۴۵۳
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۷
سیاسی » سیاست خارجی

هدف دشمن نابودی ایران است نه نظام و دولت

و­زیر امور خارجه گفت: هدف دشمن نه نظام جمهوری اسلامی و نه دولت روحانی، بلکه ایران است؛ این ایران است که مانع بعضی اهداف و تمایلات است؛ می خواهند ایران را نابود کنند.

هدف دشمن نابودی ایران است نه نظام و دولتبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، محمدجواد ظریف روز یکشنبه در جمع نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، اظهار داشت: ما در ایران از اصولگرا و اصلاح طلب، بی خط، مخالف جمهوری اسلامی و مخالف دولت، همه در یک کشتی نشسته ایم.
وزیر امور خارجه اضافه کرد: خیال نکنیم اگر روحانی رفت یک اصولگرا موفق می شود و خیال نکنند بعضی ها اگر جمهوری اسلامی رفت آنها می آیند.
ظریف تصریح کرد: امروز ایران با این وضعیت جغرافیایی و موجودیت عظیم و پرافتخار تاریخی و با این مردم، توانمندی و ذخایر و آینده درخشان هدف است و ما همه با هم این هدف را ناکام می کنیم.

* دوستان دلواپس ایراد می گرفتند
وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه ما همواره به نقش بخش خصوصی اعتقاد داشته ایم، اظهار داشت: همواره تلاش کرده ایم هم به عنوان مشاور و هم به عنوان کمک کار و کارفرما از بخش خصوصی استفاده کنیم و کماکان هم بر این اعتقاد هستیم و می توانیم در آینده پرامید کشور بیشتر و بهتر با هم کار کنیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی با بیان دو مقدمه اظهار داشت: دوستانی که امروز صحبت کردند به اهمیت اقتصاد در قدرت ملی اشاره کردند، من هم به این امر واقف هستم، یکی از مواردی که دوستان دلواپس ایراد می گرفتند این بود که من گفتم اگرچه قدرت نظامی برای امنیت کشور مهم است اما قدرت تنها نظامی نیست.
وی افزود: اگر زمانی دیپلماسی نمایش قایق های توپدار و تعداد قایق ها و توپ ها بود، این مسائل مربوط به قرون هجدم و نوزدهم میلادی است و از ابتدای قرن بیستم میلادی قدرت اقتصادی در کنار قدرت نظامی باعث پیشرفت و یا عقب ماندگی کشورها شده است.
ظریف ادامه داد: به همین دلیل از ابتدای قرن بیستم دیدیم که دیپلمات ها تنها نمایندگان بخش سیاسی نبودند بلکه دیپلماسی اقتصادی هم وارد حوزه دیپلماسی شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار داشت: امروز وارد حوزه قدرت معنایی شده ایم، یعنی قدرت دولت ها صرفا بر اساس میزان برد تانک و هواپیما تعیین نمی شود بلکه بر اساس نفوذ کلامشان این قدرت مطرح می شود.

* با دستگیری ضراب و صدرهاشمی، مجاری تنفسی ایران را شناسایی کردند
وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: در دوران تحریم گذشته عاملی که باعث عدم کار با ایران می شد، به آن «عامل بدنامی» می گفتند و بیان می کردند هزینه بدنامی کار با ایران باعث می شود با ایران کار نکنیم و این خود یک هزینه بود اما امروز هزینه بدنامی را ترامپ پرداخت می کند.
وی یادآور شد: اعتقاد دارم گرچه در کوتاه مدت هارت و پورت امریکا موثر می شود و این را هم قبول داریم که امریکا مجاری تنفسی ما را شناسایی کرده است و اگر هم به اندازه کافی شناسایی نکرده بود، با دستگیری ضراب و صدرهاشمی اینها را شناسایی کردند، من این مسائل را دنبال می کنم و دشواری شما را می فهمم اما امروز هزینه بدنامی را ترامپ می دهد.
ظریف در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: اصطلاحی که از اقتصاد به حوزه روابط بین الملل وارد شده، این است که پیش بینی یک مسئول و یا فعال اقتصادی فقط پیش بینی نیست، بلکه پیش بینی او به واقعیت تبدیل می شود و در روابط بین المللی می گویند اینها پیش بینی هایی است که خود به خود محقق می شود.
وزیر امور خارجه ادامه داد: اگر شما سهامدار عمده یک بنگاه اقتصادی باشید و اعتقاد داشته باشید که سهام آن در آینده نزدیک سقوط خواهد کرد چه می کنید؟ علی القاعده اگر بخواهید به عنوان کنشگر عقلانی عمل کنید باید سهام خود را بفروشید.
وی افزود: فروش شما باعث می شود عرضه بالا برود و پیش بینی شما محقق شود، قیمت سهام پایین می آید و شما سهام را می فروشید و بعد ادعا می کنید پیش بینی شما درست و دقیق بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آزادسازی۵۶ هزار مترمربع از زمین های ملی در لرستان
آمادگی همه جانبه آذربایجان شرقی برای برگزاری انتخابات
تصویب ۲۹ طرح اقتصادی در کارگروه امور زیربنایی سیستان و بلوچستان
ضرورت بهبود وضعیت اقتصادی و توجه به معیشت مردم
زیبایی و تنوع بازار بزرگ رشت
آزادی ۴۹ نفر به مناسبت ولادت امام علی (ع) در آذربایجان‌شرقی
بازپس‌گیری هزاران هکتار اراضی در سیستان و بلوچستان
بازدید میدانی از روند تکمیل بیمارستان ۴۲۱ تخت‌خوابی سایت لاکان
اعزام بیش از ۳۰۰ زائر اولی از سیستان و بلوچستان به مشهد مقدس توسط کانون‌های خدمت رضوی استان
اشتیاق دختران دانش آموز در اعتکاف ماه رجب
اجرای طرح آموزش ایمنی مدارس حاشیه راه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان
همدلی مسئولان و بصیرت مردم، عامل اصلی امنیت سیستان و بلوچستان
آسمان سمنان غبارآلود می شود
اختصاص ۹۰۰ میلیارد ریال برای ارتقای زیرساخت انتقال خون سیستان و بلوچستان
ضرورت ساماندهی قیمتها برای ایجاد ثبات در بازار
آغاز عملیات اجرایی شهرک ۱۰ هزار واحدی گهرباران ساری
وقف ۱۳۰ میلیارد ریالی یک واحد تجاری ـ مسکونی در قائم شهر
نشست بررسی نقاط قوت و ضعف پسته
بسته خبر‌های کوتاه ۱۴ دی در یک نگاه
مساجد بافق پر از شوق و شور و حضور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
تاکید عراقچی بر حمایت ایران از مردم و دولت منتخب ونزوئلا
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
قالیباف: باور شهید سلیمانی پیروزی ملت ایران بود
تشییع پیکر زنده یاد بهرام بیضایی در آمریکا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۹ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)