• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۲۱۰۰
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل
با افتتاح پایانه هوایی سلام؛

انجام پروازهای حج از ترمینال یک فرودگاه بین‌المللی امام(ره)

معاون امور فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی­ با اشاره به افتتاح پایانه هوایی سلام در آینده نزدیک گفت: پروازهای حجاج از اواخر تیرماه آغاز شده و از طریق ترمینال ۱ فرودگاه بین‌المللی امام انجام خواهند شد.

انجام پروازهای حج از ترمینال یک فرودگاه بین‌المللی امام(ره)به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ­پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی رستمی؛​­­ عضو هیئت­­ مدیره و معاون امور فرودگاهی شهر فرودگاهی امام ­­با اشاره به اینکه این مجموعه مختص به یک استان یا پایتخت نیست و از جمله دستگاه‌های ملی است که به کل کشور تعلق دارد گفت: برای پیشبرد اهداف شهر فرودگاهی نیاز به تعامل وجود دارد و فعالیت‌های این مجموعه باید با هماهنگی و هم‌اندیشی با مجلس شورای اسلامی و مسئولان استانی باشد تا بتواند از پتانسیل همراهی آن‌ها استفاده کند.
وی افزود: با توجه به نزدیکی فرودگاه حضرت امام به پایتخت، طرح جامع شرکت شهر فرودگاهی باید با نگاه به طرح جامع شهر تهران نوشسته شود. فعالیت‌های این فرودگاه با شهر تهران مراوده داشته باشد. باید فعالیت‌های شهر تهران را تسهیل کند و ظرفیتی برای پایتخت باشد. شهر فرودگاهی هم برای مدیریت ترافیک، هم رشد اقتصادی و هم برای پاسخگویی به مراودات سیاسی در سطح منطقه کارساز است.
معاون امور فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی ­به نشست اخیر نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شورای شهر تهران با مسئولان شهر فرودگاهی امام ­­اشاره کرد و گفت: آقایان عارف و هاشمی و نمایندگان­­ مجلس و شورای شهر نقطه‌نظرات و دغدغه‌های خود را بیان کردند.
وی افزود: یکی از نگرانی‌های مطرح شده این بود که فعالیت اقتصادی شهرستان‌های اطراف تحت الشعاع فعالیت شهر فرودگاهی قرار بگیرد. اما توسعه فرودگاه حضرت امام نه تنها تاثیر منفی بر فعالیت‌های اقتصادی شهرستان های اطراف مانند شهر ری نخواهد داشت، که باعث رشد کل منطقه خواهد شد. با رشد شهر فرودگاهی کل منطقه از این رشد بهره‌مند می‌شود.
رستمی گردشگری، ایجاد اشتغال، تبادلات علمی و اقتصادی در سطح بین‌المللی و توسعه لجستیک را از جمله نتایج توسعه شهر فرودگاهی امام­ دانست و گفت: امروز باراندازهای زیادی در تهران وجود دارد که معضلات اجتماعی و ترافیک را به این شهر تحمیل کرده‌اند. با انتقال این باراندازها به شهر فرودگاهی، هم توسعه منطقه محقق می‌شود و هم بخش بزرگی از معضلات پایتخت مرتفع خواهد شد.
عضو هیئت مدیره شهر فرودگاهی امام خمینی،​­ فرودگاه را هسته اصلی توسعه شهر فرودگاهی دانست و گفت: هدف اصلی از توسعه شهر فرودگاهی رشد فعالیت فرودگاهی است و سایر فعالیت‌ها نباید عملکرد فرودگاه را تحت الشعاع قرار دهد.
وی با اشاره به اهداف طرح شده در سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ مبنی بر تبدیل کشور به هاب دوم مسافر و هاب اول بار در منطقه افزود: مناطق آزاد و ویژه کمک کننده به هسته اصلی شهر فرودگاهی یعنی فرودگاه هستند و سیاست جابجایی صد میلیون مسافر در سال را محقق خواهند کرد.
رستمی ادامه داد: این اهداف با احداث ترمینال ایران شهر عینیت خواهند یافت. در فاز اول این پایانه هوایی ۲۵ میلیون مسافر در سال به ظرفیت فرودگاه اضافه می‌شود. این ظرفیت در فاز دوم به ۶۵ میلیون مسافر، در فاز سوم به ۹۰ میلیون مسافر و در فاز نهایی به ۱۱۰ میلیون نفر مسافر در سال خواهد رسید.
معاون امور فرودگاهی شهر فرودگاهی امام خمینی­ با اشاره به راه‌اندازی ترمینال سلام در آینده نزدیک گفت: نخستین ­­پروژه‌ای که در ماه های آتی به بهره‌برداری می‌رسد ترمینال سلام است. این ترمینال در حدود ۵ میلیون نفر ظرفیت دارد.
وی افزود: می‌توان گفت این ترمینال در قالب یک ترمینال لوکس احداث شده است. این نخستین ­پایانه هوایی در سطح ایران است که با تلاش ­آخوندی هویت ایرانی-اسلامی و بین‌المللی دارد. در کنار این همه فرودگاه باید حداقل یک فرودگاه وجود داشته باشد که در عین مدرنی هویت ایرانی اسلامی حفظ کند.
رستمی با اشاره به انتقال برخی از پروازهای داخلی به فرودگاه بین‌المللی امام­ ­پس از راه‌اندازی ترمینال سلام گفت: فرودگاه مهراباد اکنون از ۱۲ شب تا ۵ صبح تعطیل است و پایتخت در این ۵ ساعت پرواز داخلی ندارد. این نقیصه با راه‌اندازی ترمینال سلام مرتفع خواهد شد.
این مقام مسئول در ادامه به پروازهای حج اشاره کرد و افزود: در روزهای آینده پروازهای حج آغاز خواهند شد. با برنامه‌ریزی صورت گرفته این پروازها با دغدغه کمتر و آرامش بیشتر از ترمینال ۱ فرودگاه صورت خواهد گرفت.
وی ادامه داد: پروازهای حج در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی ­توسط دو ایرلاین ایران ایر و سعودی از اواخر تیرماه تا اواخر شهریور ماه انجام خواهند شد. پروازهای رفت در مدت زمان یک ماه انجام شده و بعد از وقفه‌ای ۱۵ روزه پروازهای بازگشت آغاز خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)