• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۲۹۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۳

رزمایش مشترک فرانسه و رژیم صهیونیستی

فرانسه - به نمایندگی اروپا - سعی می‌کند حساب اختلافات خود با آمریکا را از لابی صهیونیستی در جهان جدا کند.

برخی منابع خبری از برگزاری نخستین تمرینات دریایی مشترک فرانسه و رژیم صهیونیستی در پنجاه سال گذشته خبر دادند.
گفته می‌شود برای نخستین بار در پنجاه سال گذشته، کشتی‌های نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در تمرینات مشترک با نیروهای نظامی فرانسه که در سواحل تولون در جنوب فرانسه برگزار شد، شرکت کردند.
این تمرینات نظامی در حالی برگزار می‌شود که تنش‌ها بین اروپا و آمریکا در زمینه‌های گوناگون - بودجه ناتو، برجام، تعرفه‌های گمرکی، توافقنامه پاریس و ... - تشدید شده است. از سوی دیگر اروپا با تهران برای حفظ برجام تعاملاتی دارد.
هر چند فرانسه در اتحادیه اروپا از منتقدان جدی سیاست‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است، اما ظاهرا قصد ندارد با لابی بانفوذ صهیونیستی - که صاحبان مهمترین شرکت‌های چند ملیتی، تجاری، صنعتی و همچنین رسانه‌ای اروپا و جهان هستند - درگیر شود. به همین علت فرانسه - به نمایندگی اروپا - با این رزمایش بی‌سابقه سعی می‌کند هم حساب اختلافات خود را با آمریکا از لابی صهیونیستی در اروپا و جهان جدا کند و هم به تل آویو و هم به تهران نشان دهد حمایت از برجام به معنای فاصله گرفتن اروپا از رژیم صهیونیستی نیست.
جالب این که همزمان با بالا گرفتن اختلافات بین اروپا و واشنگتن، برونو لومیر وزیر اقتصاد فرانسه آمریکا را به تلاش برای ایجاد تفرقه و اختلاف افکنی میان آلمان و فرانسه بر سر موضوع اعمال تعرفه‌های گمرکی متهم کرده است. وزیر اقتصاد فرانسه ضمن تاکید بر لزوم واکنش قاطع و یکپارچه اروپا در صورت اقدام آمریکا در اعمال تعرفه‌های بیشتر اطمینان داد اروپا از قدرت اقتصادی کافی برای این کار برخوردار است.
دونالد ترامپ هفته گذشته اعلام کرد تحقیقات درباره مازاد تجاری اروپا با آمریکا و بررسی امکان اعمال تعرفه‌ها بر خودروهای وارداتی از اروپا تا پایان ماه ژوییه به اتمام خواهد رسید و واشنگتن موضوع بستن تعرفه بیست درصدی بر همه خودروهایی که در اروپا مونتاژ می‌شوند در دست بررسی دارد.
ظاهرا در واکنش به اظهارات این مقام فرانسوی درباره نقش واشنگتن در تفرقه‌افکنی در اروپا، کای بیلی هاچینسون نماینده آمریکا در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) مسکو را به بی‌ثبات کردن ناتو - که قدرتمندترین ائتلاف دفاعی در جهان به شمار می‌رود - متهم کرده است.
اظهارات هاچینسون در فاصله چند روز باقیمانده به اجلاس سران ناتو بیان می‌شود که قرار است طی روزهای یازده و دوازده ژوییه در بروکسل برگزار شود.
شایان ذکر است این مقام آمریکایی در حالی از تلاش روسیه برای بی‌ثبات کردن ناتو سخن می‌گوید که انتقادات چند سال گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از میزان مشارکت اعضای اروپایی در تامین بودجه دفاعی ناتو مهمترین عامل تزلزل در این پیمان بوده است.
تمرینات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی اواخر ماه ژوئن آغاز شد و تا روز شنبه ادامه داشت. به موجب این گزارش، علاوه بر کشتی‌ها، چند فروند جت جنگنده و بالگرد در این تمرینات که همچنین شامل شلیک توپ، تخلیه مصدومان و تمرینات امداد و نجات بود، شرکت داشتند.
این در حالی است که گزارش‌ها از پهلو گرفتن یک کشتی جنگی آبی - خاکی و یک ناوچه فرانسوی در بندر حیفا در روز یکشنبه حکایت دارد. گفته می‌شود این کشتی‌ها قرار است از هفته آینده در یک رشته عملیات مشترک با نیروی دریایی اسرائیل شرکت کنند.

------------------------------
عبدالرضا خلیلی
­
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
درخشش بوکسورهای خردسال قمی در رقابت های کشوری
نشست تنش آبی و برق آذربایجان شرقی با حضور وزیر نیرو
آغاز عملیات ایمن‌سازی سه‌راهی حادثه‌خیز آیدانه در محور چالدران – خوی
معاون رئیس‌جمهور: لزوم تدوین طرح جامع گردشگری برای روستای تاریخی حسنلو
انتصاب سرپرست جدید مدیریت صدا اداره کل صداوسیمای کیش
خوی یک شهر تاریخی با ریشه‌های فرهنگی غنی است
پرواز هواپیمای بارورسازی ابر‌ها بر فراز حوضه آبریز دریاچه ارومیه 
طرح اصلاح دور برگردان‌های مسیر مسکن مهر کهک در بسته «به کسی برنخوره»
تجهیزات خدمات شهری ملکشاهی؛ به روزرسانی شد
آغاز دومین مرحله بهسازی مسیر گردشگری باغ فین کاشان
بسته خبر‌های کوتاه ۲۴ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوشمند سازی دوربین‌های ثبت تخلفات در زنجان
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)