• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۲۹۸۶
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۳

رزمایش مشترک فرانسه و رژیم صهیونیستی

فرانسه - به نمایندگی اروپا - سعی می‌کند حساب اختلافات خود با آمریکا را از لابی صهیونیستی در جهان جدا کند.

برخی منابع خبری از برگزاری نخستین تمرینات دریایی مشترک فرانسه و رژیم صهیونیستی در پنجاه سال گذشته خبر دادند.
گفته می‌شود برای نخستین بار در پنجاه سال گذشته، کشتی‌های نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در تمرینات مشترک با نیروهای نظامی فرانسه که در سواحل تولون در جنوب فرانسه برگزار شد، شرکت کردند.
این تمرینات نظامی در حالی برگزار می‌شود که تنش‌ها بین اروپا و آمریکا در زمینه‌های گوناگون - بودجه ناتو، برجام، تعرفه‌های گمرکی، توافقنامه پاریس و ... - تشدید شده است. از سوی دیگر اروپا با تهران برای حفظ برجام تعاملاتی دارد.
هر چند فرانسه در اتحادیه اروپا از منتقدان جدی سیاست‌های دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا است، اما ظاهرا قصد ندارد با لابی بانفوذ صهیونیستی - که صاحبان مهمترین شرکت‌های چند ملیتی، تجاری، صنعتی و همچنین رسانه‌ای اروپا و جهان هستند - درگیر شود. به همین علت فرانسه - به نمایندگی اروپا - با این رزمایش بی‌سابقه سعی می‌کند هم حساب اختلافات خود را با آمریکا از لابی صهیونیستی در اروپا و جهان جدا کند و هم به تل آویو و هم به تهران نشان دهد حمایت از برجام به معنای فاصله گرفتن اروپا از رژیم صهیونیستی نیست.
جالب این که همزمان با بالا گرفتن اختلافات بین اروپا و واشنگتن، برونو لومیر وزیر اقتصاد فرانسه آمریکا را به تلاش برای ایجاد تفرقه و اختلاف افکنی میان آلمان و فرانسه بر سر موضوع اعمال تعرفه‌های گمرکی متهم کرده است. وزیر اقتصاد فرانسه ضمن تاکید بر لزوم واکنش قاطع و یکپارچه اروپا در صورت اقدام آمریکا در اعمال تعرفه‌های بیشتر اطمینان داد اروپا از قدرت اقتصادی کافی برای این کار برخوردار است.
دونالد ترامپ هفته گذشته اعلام کرد تحقیقات درباره مازاد تجاری اروپا با آمریکا و بررسی امکان اعمال تعرفه‌ها بر خودروهای وارداتی از اروپا تا پایان ماه ژوییه به اتمام خواهد رسید و واشنگتن موضوع بستن تعرفه بیست درصدی بر همه خودروهایی که در اروپا مونتاژ می‌شوند در دست بررسی دارد.
ظاهرا در واکنش به اظهارات این مقام فرانسوی درباره نقش واشنگتن در تفرقه‌افکنی در اروپا، کای بیلی هاچینسون نماینده آمریکا در سازمان پیمان آتلانتیک شمالی ( ناتو) مسکو را به بی‌ثبات کردن ناتو - که قدرتمندترین ائتلاف دفاعی در جهان به شمار می‌رود - متهم کرده است.
اظهارات هاچینسون در فاصله چند روز باقیمانده به اجلاس سران ناتو بیان می‌شود که قرار است طی روزهای یازده و دوازده ژوییه در بروکسل برگزار شود.
شایان ذکر است این مقام آمریکایی در حالی از تلاش روسیه برای بی‌ثبات کردن ناتو سخن می‌گوید که انتقادات چند سال گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از میزان مشارکت اعضای اروپایی در تامین بودجه دفاعی ناتو مهمترین عامل تزلزل در این پیمان بوده است.
تمرینات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی اواخر ماه ژوئن آغاز شد و تا روز شنبه ادامه داشت. به موجب این گزارش، علاوه بر کشتی‌ها، چند فروند جت جنگنده و بالگرد در این تمرینات که همچنین شامل شلیک توپ، تخلیه مصدومان و تمرینات امداد و نجات بود، شرکت داشتند.
این در حالی است که گزارش‌ها از پهلو گرفتن یک کشتی جنگی آبی - خاکی و یک ناوچه فرانسوی در بندر حیفا در روز یکشنبه حکایت دارد. گفته می‌شود این کشتی‌ها قرار است از هفته آینده در یک رشته عملیات مشترک با نیروی دریایی اسرائیل شرکت کنند.

------------------------------
عبدالرضا خلیلی
­
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)