• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۷۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۲
علمی و فرهنگی » زنان و خانواده

نگاه جوامع غربی و مدعیان حقوق بشر درباره زن ؛ جاهلیت قدیم

متاسفانه در جوامع غربی که دم از حقوق بشر می زنند و به ویژه در اسرائیل فروشگاه های فروش زن وجود دارد و زن به عنوان یک کالا مطرح است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ برنامه " گفت و گوی فرهنگی" ویژه روز دختر با موضوع ویژگی و رسالت های دختران امروز جامعه و حضور دکتر فاطمه قائمی پناهیان حافظ قرآن کریم، دانشجوی رشته دندانپزشکی و دختر موفق از شبکه رادیویی گفت و گو روانه آنتن شد.
پناهیان گفت : دین اسلام در شرایطی ظهور کرد که تمدن های آن زمان کمترین ارزش را برای زنان و دختران قائل بودند.
وی افزود: به عنوان مثال در عصر جاهلیت دختران را زنده به گور می کردند و در سایر تمدن ها نیز به دختر و زن به جز یک کالا و موجود به شدت پست نگاه نمی کردند.
پناهیان همچنین مطرح کرد: متاسفانه در جوامع غربی که دم از حقوق بشر می زنند و به ویژه در اسرائیل فروشگاه های فروش زن وجود دارد و زن به عنوان یک کالا مطرح است. در میان این تمدن ها در گذشته و در عصر امروز، دین اسلام شأن زن را بالا می برد و به او شخصیت می دهد.
این حافظ قرآن با اشاره به آیاتی از قرآن کریم در مورد جایگاه زنان گفت : آیات متعددی از قرآن کریم در مورد جایگاه زن و دختر وجود دارد که از مقام او دفاع می کنند. در سوره تکویر کشتن دختران بی گناه مورد مذمت واقع شده و در آیاتی از سوره نمل نیز آمده که هنگامی که مردان عرب را به فرزند دختر بشارت می دادند چهره آنها عبوس و به شدت اندوهگین می شد.
وی یادآور شد : علاوه بر آیات قرآن کریم احادیث زیادی از معصومین (ع) وجود دارد که به جایگاه ویژه فرزند دختر اشاره دارند. در این رابطه پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: " خداوند نسبت به دختران مهربان تر است" و "اگر فرزند دختر را خوب تربیت کنید و به او دانش بیاموزید سپر شما در مقابل آتش جهنم خواهد بود."
پناهیان افزود : الگوی ائمه اطهار (ع) حضرت فاطمه (س) است و این نشان دهنده اوج کرامتی است که دین اسلام برای جایگاه بانوان قائل است.
دانشجوی رشته دندانپزشکی با بیان اینکه رعایت حیا و عفاف در دین اسلام بسیار مورد سفارش و تاکید است اظهار داشت: مسئله ای که دین اسلام برای زنان و دختران ارزش ویژه ای قائل شده و جامعه کمتر به آن توجه می کند جایگاه علمی و اجتماعی و اثر گذاری زن در جامعه است.
وی اضافه کرد: دین اسلام الگوهایی از زن را به ما معرفی می کند که در عین انجام وظایف مربوط به مادری و یا دختری اما در جامعه اثرگذار هستند. به عنوان نمونه حضرت زینب (س) پیام آور عاشورا برای جهانیان هستند و جایگاه علمی حضرت معصومه (س) در سن هشت سالگی به مرتبه ای می رسد که سوالات دانشمندان ایرانی را پاسخ دادند و آنها را قانع کردند.
پناهیان در پایان برنامه فرهنگی رادیو گفت و گو تأکید کرد: این مسئله نشان دهنده تأکید ویژه اسلام بر ظرفیت اثرگذاری زنان است و غرب نیز به این مسئله پی برده و در قالب جنگ نرم سعی دارد عفاف زنان و دختران را لکه دار کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)