• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۲۶۰۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در سال 97؛

احتمال گشایش مرز خسروی برای زائران اربعین حسینی

فرمانده مرزبانی نیروی انتظامی ایران: در صورت موافقت مقامات این کشور ، چهارمین مرز بین ایران و عراق با هدف تسهیل در رفت و آمد زائران اربعین حسینی گشوده می شود.

احتمال گشایش مرز خسروی برای زائران اربعین حسینیبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما سردار قاسم رضایی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری با فرمانده مرزبانی جمهوری عراق با بیان اینکه همه ساله بیش از یک میلیون و 500 هزار ایرانی از طریق مرزهای شلمچه ، چزابه و مهران در راهپیمایی اربعین حسینی حضور دارند، ایجاد امنیت و تسهیل در رفت و آمد این جمعیت را مهمترین هدف تفاهم نامه دانست و ابراز امیدواری کرد با گشایش مرز چهارم بخش قابل توجهی از مشکلات پیش روی مرزهای پرازدحام برطرف شود.
وی به طولانی بودن مرز مشترک ایران و عراق که 1609 کیلومتر است ، اشاره کرد و افزود : برگزاری نشست های تخصصی میان فرماندهان ارشد مرزبانان دوکشور بسیار با اهمیت است.
رضایی گشت زنی های همزمان ، تبادل اطلاعات و تمرین های مشترک را با هدف ارتقای امنیت مرزهای ایران و عراق از دیگر مواردی دانست که در این تفاهم نامه همکاری ، دوکشور ملزم به رعایت انها شدند.
وی از اینکه عراق پس از تحمل سختی های زیاد موفق شدند فتنه بزرگ آمریکا ، عبری و تکفیری را در این کشور خنثی کنند ابراز خرسندی کرد و افزود : این رویکرد باعث شده است جمهوری اسلامی ایران همکاری های خود را با کشور عراق در تمام بخش ها افزایش دهد.
رضایی مقابله با انواع قاچاق از جمله اسلحه و مواد مخدر در مرزهای شمال غرب را از مهمترین برنامه هایی دانست که قرار است براساس امضای تفاهم نامه ، مرزبانان ایران و عراق با یکدیگر همکاری کنند .
وی به دین ، فرهنگ و منافع مشترک ایران و عراق اشاره کرد و افزود : در این تفاهم نامه مقرر شده است نخستین بار مسابقات ورزشی بین مرزبانان دو کشور در رشته های مختلف با هدف تعمیق روابط در بهار سال اینده برگزار شود.
در این مراسم سپهبد حامد عبدالله ابراهیم الحسینی فرمانده مرزبانی جمهوری عراق با بیان اینکه نیمی از کشور عراق با جمهوری اسلامی ایران هم مرز است به اهمیت روابط دوکشور اشاره کرد و گفت : مرزبانی عراق با درک این مهم همواره روابط خوبی با مرزبانی جمهوری اسلامی ایران داشته است.
وی برگزاری نشست های مشترک بین مرزبانان ایران و عراق را گامی مهم برای کاهش مشکلات در مرزهای دوکشور دانست و تصریح کرد : براساس تفاهم نامه ای که در نشست هفتم به امضا رسیده است دوکشور در حوزه گاردهای ساحلی همکاری های خود را افزایش خواهند داد.
ابراهیم الحسینی به تجارب بسیار ارزشمند جمهوری اسلامی ایران در حوزه مبارزه با قاچاق مواد مخدر ، اسلحه و مشروبات الکلی اشاره کرد و گفت : براین اساس دولت عراق درنظر دارد با استفاده از از این تجارب مشکلات خود را در این حوزه کاهش دهد .
وی از اماده سازی همه بسترهای لازم در کشور عراق برای استقبال از زائران اربعین حسینی خبر داد و گفت : وزارت کشور عراق با تشکیل کمیته ای تلاش می کند ورود زائران ایرانی به خاک این کشور اسان شود.
ابراهیم الحسینی با بیان اینکه همه ساله شاهد بیش از 4 میلیون تردد در مرزهای ایران و عراق فقط در مدت 20 روز هستیم برنامه ریزی برای اقامت ، حمل و نقل و خوراک این جمعیت را بسیار با اهمیت توصیف کرد.
وی با اشاره به اینکه مرز خسروی دارای محدودیت است ابراز امیدواری کرد امسال مقامات کشور عراق با گشودن این مرز موافقت کنند.
 
اشراف پلیس بر مرزهای کشور با استفاده از پهپاد و دوربین
فرمانده مرزبانی ناجا گفت: با سیستم فنی، پهپادی و دوربین‌های پیشرفته به طور شبانه‌روز با توجه به فوتوگرافی‌های مختلف از مرزهای دریایی و خشکی محافظت می‌کنیم.
 سردار سرتیپ «قاسم رضایی» با اعلام این مطلب که اشرافیت مرزبانی در مرزها بالاست، اظهار داشت: شاهد امنیت بالایی در مرزها هستیم و میزان کشفیات مواد مخدر و همچنین کالای قاچاق افزایش یافته است.
فرمانده مرزبانی ناجا گفت:‌ در مرزهای جنوبی که عمدتاً آبی است با قاچاق کالا مواجهیم. در مرزهای غربی کشفیات ما مشروبات الکلی و سلاح‌های شکاری است و در مرزهای شرقی نیز عمدتاً با قاچاق مواد مخدر مواجه هستیم.
وی در پاسخ به سؤالی در خصوص تهدیدات پیرامونی مرزها بیان کرد: هماهنگی و همراهی لازم بین دستگاه‌های ذیربط از جمله وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران و قوه قضاییه انجام شده است.
سردار رضایی به برگزاری جلساتی با مرزبانی‌های افغانستان، پاکستان و ترکیه هم اشاره کرد و گفت: با مسئولان کشور افغانستان اجلاسی در کابل داشتیم و در یک ماه گذشته دو نشست مشترک با مسئولین این کشور برگزار کردیم.
وی به نشست با کشور ترکیه در مرز ماکو پرداخت و گفت: در خصوص ورود سلاح‌های شکاری با فرمانده ژاندارمری ترکیه گفت‌وگو کردیم.
فرمانده مرزبانی ناجا تردد اتباع کشورهای ثالث را بار مضاعفی بر دوش مرزبانان دانست و تصریح کرد: با وزارت کشور در این خصوص صحبت کرده‌ایم تا ساز و کار مناسب را در این موضوع بیندیشد.
سردار رضایی در پاسخ به سؤال خبرنگاری در مورد اینکه عنوان شده که پلیس مرزبانی به کوله‌بران شلیک می‌کند، اعلام کرد: اینکه رسانه‌های بیگانه و ضد انقلاب این مطالب را عنوان کنند کاری دور از ذهن نیست؛ اما باید بگویم اعلام این مطلب که مرزبانی جمهوری اسلامی در مرزها به مرزنشینان شلیک می‌کند، حرف بیهوده‌ای است.
وی ادامه داد: اما اگر افرادی اقدام به تردد غیرمجاز و خارج از محدوده تعیین شده و به خصوص در ارتفاعات و دره‌ها کنند و به صورت مسلحانه قاچاق و تعدی کنند،‌ مسلما با آنها برخورد می‌کنیم.
سردار رضایی گفت : خواسته ملت و دولت از مرزبانی این است که دیوارهای مرز را حراست کند و نگذارد که به صورت دزدکی و شبانه و مسلحانه گروه‌هایی وارد کشور شوند. اینکه گروه‌هایی به صورت مسلحانه بخواهند نصف شب از بیابان و دره‌ها تردد کنند معلوم است که به آنها برخورد می‌شود.
فرمانده مرزبانی ناجا به منشور مرزبانی پرداخت و گفت:‌ ایمان به خدا،‌ انضباط و استعداد از جمله این منشور است و اقتدار یعنی اعمال قانون.
سردار رضایی گفت:‌ در مرز تردد غیرمجاز هم بی‌شک وجود دارد اما اگر کسی اهمال کاری کند باید پاسخگو باشد. خوشبختانه دستگاه قضایی مسلط بر موضوع است.
وی با اشاره به اشراف اطلاعاتی مرزبانی ناجا گفت: مرزبانی جمهوری اسلامی با سیستم فنی، پهپادی و دوربین‌های پیشرفته به طور شبانه‌روز با توجه به فوتوگرافی‌های مختلف از مرزهای دریایی، خشکی و غیره محافظت می‌کند و اشرافیت کامل در این حوزه دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
شورا‌ها یکی از ارکان مشارکت مردم در سرنوشت خودشان است
برگزاری جشنواره استانی آذردخت در تبریز
اجرای طرح آبخیز داری زیدشت طالقان
برپایی نمایشگاه صنایع‌دستی و هنر‌های تجسمی در خوی
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
ضرورت آمادگی مدیریت شهری قبل از آغاز بارش‌ها
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل ارومیه گامی به سوی شهری پایدار و توسعه‌یافته
کاهش ۶۷ درصدی ورودی سد‌های آذربایجان‌غربی
تقدیر از همکاری صدا و سیمای مرکز آذربایجان‌غربی در انعکاس فعالیت‌های بخش کشاورزی
جهاد کشاورزی مدافع حقوق تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان است
بررسی هشت پرونده شورای اصلاحات ارضی در آذربایجان غربی
هم‌افزایی رسانه‌ای برای آگاهی‌بخشی عمومی از پروژه‌های راه و شهرسازی 
به زودی لایحه حذف معافیت های مالیاتی تقدیم مجلس می شود
عزم راسخ گروه جهادی شهدای سهرورد برای آبادانی
نمایشگاه قهوه ایران؛ از کارگاه‌های تخصصی تا دهکده برشته‌کاران
ایران‌مال میزبان برند‌های جهانی قهوه؛ سومین نمایشگاه بین‌المللی قهوه آغاز شد
عطر قهوه در ایران‌مال پیچید؛ آغاز جشن قهوه‌دوستان ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۱ آبان ۱۴۰۴
لزوم هم‌افزایی سطوح جامعه در سیاست بازآفرینی شهری
اعزام کاروان راهیان نور دانش‌آموزان عجب‌شیر به مناطق عملیاتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)