• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۸۵۳۹
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۱:۱۸
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
وزیر ارشاد:

نامناسب بودن تراز واردات و صادرات صنعت چاپ

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی :باوجود همه تلاش ها در حوزه صنعت چاپ، بیش از 80 هزار تن محصول وارد کشور می شود در حالی که صادرات، در این حوزه فقط حدود 10 هزار تن است.


به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید عباس صالحی در مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت چاپ با اشاره به گردش مالی زیاد صنعت چاپ افزود: صنعت چاپ به عنوان فراصنعت مطرح است و در فضای بین المللی به عنوان حوزه مولد اقتصادی، ارزش افزوده بالایی دارد.
وی با بیان اینکه صنعت چاپ در کشورمان، اشتغالزایی زیادی دارد، گفت: 100 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در این صنعت در کشورمان اشتغال دارند.
صالحی، همایش روز ملی صنعت چاپ را فرصتی برای آسیب شناسی و ارائه راهکارهای مشکلات این صنعت دانست و افزود: صنعت چاپ را به عنوان صنعت خلاق، مولد و مؤثر باید دید و فضای چاپ، بسیار متنوع است. حوزه مکتوب به عنوان نشر کتاب و مطبوعات، بخش محدودی از فعالیت های چاپ را به خود اختصاص می دهد.
صالحی با بیان اینکه حوزه صنعت چاپ به تسهیلات مالی و غیرمالی یکپارچه نیاز دارد، ادامه داد: تفویض بخش صنعتی صنعت چاپ به وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال پیگیری است.

نامناسب بودن تراز واردات و صادرات صنعت چاپ

 


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تصدی صنعت چاپ را باید به تشکل ها و اتحادیه های مرتبط با این حوزه سپرد.
صالحی با اشاره به لزوم تلاش برای بهبود فضای کسب و کار در حوزه صنعت چاپ افزود: موانع کسب و کار این صنعت را باید رفع کرد.
وی با بیان اینکه وجه صنعتی حوزه صنعت چاپ بسیار قوی شده است، گفت: وزارت صنعت، معدن و تجارت بسته ای را آماده کرده است تا به کسب و کار صنعت چاپ با نگاه رفع موانع تولید، بهبود ببخشد.
صالحی بر لزوم افزایش بهره وری در این صنعت تأکید و اضافه کرد: تشکل ها و اتحادیه های صنفی صنعت چاپ باید متحدتر و منسجم تر باشند.
در حوزه صنعت چاپ نیاز به نوآوری و مهارت های جدید داریم که در این راه نسل جدید باید از پیشکسوتان این عرصه کمک بگیرند.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت صنعت چاپ و اینکه در شرایط جنگ اقتصادی و تحریم ظالمانه آمریکا هستیم افزود: یکی از اولویت های ما در این شرایط، اقتصاد فرهنگ است باید با همت و کار مضاعف در این حوزه به ویژه در صنعت چاپ، موانع را از سر راه برداریم.
وی ادامه داد: یکی از این موانع، قوانین و مقررات دست و پاگیر است که باید آنها را شناسایی و برطرف کنیم.
مازنی، فرهنگ کار اداری و دور بودن از کارآفرینی را از دیگر مشکلات، بیان و اضافه کرد: حدود 90 درصد از بودجه کشور صرف امور جاری و بخش اعظم آن صرف حقوق کارمندان می شود.
وی، مداخلات غیرحرفه ای و غیرکارشناسی در حوزه اقتصاد فرهنگ را از دیگر مشکلات بیان کرد و گفت: ممیزی های سختگیرانه، درست نیست و نباید به نویسندگان، بی اعتماد باشیم.
رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فرهیختگان، نویسندگان و اهالی ادب و فرهنگ، توانایی تألیف و نظارت بر کتاب را دارند، گفت: کتاب و یا فیلمی که با سانسور و ممیزی تألیف و منتشر می شود مشتری نخواهد داشت.
مازنی افزود: اگر آثار فرهنگی و هنری از دل نویسنده و اهل فرهنگ بجوشد بر دل مردم می نشیند و برای آن هزینه می کنند.
وی تأکید کرد: صنعت چاپ را باید به اهل آن سپرد و از مداخلات غیرکارشناسی پرهیز کرد. نیاز به آسیب شناسی در حوزه اقتصاد فرهنگ داریم.
­مراسم گرامیداشت روز ملی صنعت چاپ، همزمان با 11 شهریور سالروز ملی صنعت چاپ ایران در تالار وحدت برگزار شد و در آن پیشکسوتان شاخص، تولیدکنندگان برتر و نفرات شاخص این صنعت، معرفی و با اهدای لوح تجلیل شدند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
مدیرکل صمت زنجان: اجازه توقف چرخ تولید حتی یک واحد را نخواهیم داد
تاکید اسپانیا بر لغو فوری توافق همکاری اتحادیه اروپا با رژیم صهیونیستی
افزایش خطر تب کریمه‌کنگو با آغاز فصل گرما
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۵
سنندج میزبان جشنواره امتنان از کارگران نمونه
اوقات شرعی اهواز، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
سفارتخانه‌های ایران با هشتگ «پرشین گلف» از تاریخ خلیج فارس نوشتند
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
روشن ماندن چراغ آموزش در روستای خرمتا با همت معلم سقزی
دعوت هیئت دولت از مردم برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)