• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۱۹۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۱
علمی و فرهنگی » فرهنگ و هنر
بازنگری نظام نامه در جهت حمایت از همه فیلم‌ها؛

رضایت به یک سبک سینما را از پا در می‌آورد

رئیس سازمان سینمایی: با توجه به مشکلات اقتصادی تحمیل شده به جامعه در زمینه‌های گوناگون، سینما دوران بسیار پررونقی را سپری می‌کند.

رضایت به یک سبک سینما را از پا در می‌آوردمحمدمهدی حیدریان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به موفقیت سینما در بخش اقتصادی گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی تحمیل شده به جامعه در زمینه‌های گوناگون، سینما دوران بسیار پررونقی را سپری می‌کند و این موضوع مستقیم مسئولیت سینما را در قبال مردم بالاتر می‌برد.

رئیس سازمان سینمایی افزود: امسال سینما گام بلندی را در بخش اقتصادی برداشته است و به رغم مشکلاتی که از بیرون به جامعه ما تحمیل شده است سینما دوره بسیار پررونقی را می‌گذارند.

وی گفت: شاخص‌های فروش، جذب مخاطب و سرمایه گذاری در زیرساخت‌ها استثنایی است و فکر می‌کنم روند سرمایه گذاری در زیر ساخت‌ها در سال‌های آینده نیز به همین کیفیت و شدت ادامه خواهد داشت.
­

رئیس سازمان سینمایی افزود: همه این پیشرفت‌ها مسؤولیت سینما را در برابر مردم بیشتر می‌کند و من فکر می‌کنم مهمترین اتفاقی که باید در سینما بیافتد پاسخگویی به انتظار و نیاز مردم است، به طور مثال انتظار اینکه سینمای ایران فیلم‌هایی بسازد که مردم به ایرانی بودن خود افتخار کنند و البته معنایش این نیست که ما نقص نداریم و امر منفی در جامعه اتفاق نمی‌افتد که می‌افتد و سینما نیز باید این‌ها را نشان بدهد و باید نقدش متوجه اشکال‌ها باشد.

حیدریان گفت: سینما باید به گونه‌ای نقد را مطرح کند و نشان دهد که مردم همچنان به این که ایرانی هستند و فیلم ایرانی درباره مسائل ایران ساخته می‌شود خوشحال باشند و به خودشان ببالند، انتظار ما هم از سینماگران همین است که ان شاءالله نقد‌های مشفقانه و منصفانه‌ای را بیش از پیش شاهد باشیم.

رئیس سازمان سینمایی به برخی نقد‌ها به کمبود سالن نمایش و فیلم‌های اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: سالن دولتی ما انگشت شمار است و اغلب سالن‌ها متعلق به بخش خصوصی است، ما فقط تعدادی سالن بالقوه در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و در آموزش و پرورش و کتابخانه‌ها داریم که صحبت کردیم به این مجموعه اضافه شود تا بتوانیم از فیلم‌های مد نظر حمایت بیشتری کنیم.

حیدریان گفت: ما اگر سالن‌های نمایش ساخته شده در سه سال قبل، امسال و سال آینده را حساب کنیم برابر صد در صد سالن‌های سینمای موجود کشور است که به این مجموعه اضافه خواهد شد و کار عمده را هم بخش خصوصی انجام می‌دهد.

وی افزود: اما اینکه یک سبک سینمایی در یک مقطع زمانی به دلیل نیاز اجتماعی با اقبال عمومی مواجه می‌شود ما باید خوشحال باشیم، زیرا مهم این است که ما در همه سبک‌ها فیلم داریم، به طور مثال به وقت شام و ابوقریب طنز نبودند و نیستند، ولی جزو فیلم‌های موفق ما هستند یا فیلشاه که سبک کودک است، بسیار موفق بوده است.

رئیس سازمان سینمایی گفت: اینکه یک فیلم به جهت جلب مخاطب درخشان می‌شود به معنای عقب ماندن بقیه فیلم‌ها نیست، ما ان شاءالله تلاش می‌کنیم در این مسیر با سرعت بیشتر پیش برویم که سالن‌های دیگر هم به ما اضافه شوند و ما هم کمک شان کنیم تا موقعیت بیشتری در اختیار همه فیلم‌ها باشد.

وی با اشاره به نظام نامه سازمان سینمایی افزود: به نظرم قوانین موجود و بازنگری در نظام نامه نمایش فیلم، بخش عمده‌ای از مشکل را حل کرده است، مثل محدودیتی که برای سقف نمایش فیلم است و از این طرف همزمانی نمایش ۷ یا ۸ فیلم، حکایت از این دارد که توجه نظام نامه به نمایش فیلم‌های بیشتر و متنوع‌تر است.

حیدریان درباره کیفیت و کمیت فیلم‌های طنز روی پرده گفت: به طور حتم فیلم‌هایی که از یک میزان بیشتر فروش دارند، به طور مثال ۱۵ میلیارد تومان به بالا معنایش این است که این فیلم‌ها را مخاطبان چند بار دیده اند و به نوعی حکایت از رضایت قشری یا بخشی از جامعه دارد، بنابراین کسانی که این فیلم‌ها را می‌بینند با رضایت آن‌ها را ادامه می‌دهند و توصیه می‌کنند که دیگران نیز ببینند که نتیجه اش فروش بالای فیلم می‌شود.

رئیس سازمان سینمایی افزود: اما اینکه ما راضی باشیم فقط یک سبک در سینمای ما غلبه پیدا کند این به ضرر کل سینمای ماست و ان شاءالله سیاست‌های ما نیز در جهت حمایت از فیلم‌های مختلف و سبک‌های مختلف است، چه بسا این حمایت و تجربه را در فیلم‌های پویانمایی، فیلم‌های جنگی و به نوعی سینمای مقاومت داشته ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آسمانی صاف در چهارمحال و بختیاری
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی قدرتمند و برخاسته از اراده ملت
خسارت بیش از ۳ همتی اغتشاشات در کرمان
برپایی میز‌های خدمت حراست‌های استان
ستاره‌های ووشوی بانوان مازندران درخشیدند
خالو درویش؛ حامی حرا
رسیدگی به پرونده‌های مهم در اغتشاشات اخیر درمرکز استان کرمان
همایش بزرگ سربازان کوچک امام زمان در یزد
همه دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهیم و مسئولند
باد‌ها و نام‌ها
تجلیل از گروه های سرود انقلابی در سمنان
تعاونی برتر روستایی بهادران مقام اول ملی کشور را کسب کرد
مه و باران در جاده های خراسان رضوی
اعمال محدودیت تردد‌های دریایی از بنادر کیش به چارک و آفتاب، فردا ۱۱ بهمن
دیدار با خانواده شهید عجم در آزادشهر
شهدادی، روستای گلخانه‌ای در جنوب کشور
دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان فینالیست‌های سی‌وپنجمین دوره لیگ برتر واترپلو
سرمایه‌گذاری در حوزه هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان
قطار رویداد ایران جان به هرمزگان رسیده است
کاربران فضای مجازی اقدام اتحادیه اروپا را محکوم کردند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صدور مجوز ۸۵ هزار ردیف استخدامی جدید در آموزش و پرورش
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
کشته‌سازی‌ها برای توجیه حمله نظامی به ایران بود
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران محکوم است
اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تأکید وزیران پیشین بر وحدت مردم و پشتیبانی از ولایت فقیه
پوتین: روسیه از نزدیک تحولات ایران را زیر نظر دارد
هفت توصیه کلیدی برای داشتن خواب شبانه بهتر  (۱ نظر)
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکا؛ برای همه سناریو‌ها برنامه داریم  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند  (۱ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)
قالیباف: دیکته کردن را مذاکره نمی‌دانیم و نمی‌پذیریم  (۱ نظر)
اولویت رسیدگی به خانواده‌های شهدا و مجروحین در حوادث دی ماه  (۱ نظر)