• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۵۵۹۶
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰
ورزشی » رزمی
چینش مربیان تغییر می‌کند؛

درخشان: منصوری سرمربی جودو می‌ماند

رییس فدراسیون جودو گفت: از عملکرد منصوری راضی ام و او همچنان سرمربی تیم ملی می‌ماند.

درخشان: جوجیتسو و کوراش مستاجر جودو هستندمحمد درخشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما درباره بازی‌های آسیایی جاکارتا گفت: در این بازی‌ها سه رشته جودو، کوراش و جوجیتسو را داشتیم که خوشبختانه در جودو و کوراش نتایج خوبی کسب کردیم. این دوره کمیته ملی المپیک در اعزام‌ها روان عمل کرد و تیم‌ها مشکلی در جاکارتا نداشتند. بلیط سفر، اعزام و تدارکات به خوبی انجام شد.
وی در خصوص میزبانی اندونزی در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ افزود: اشرافی در مورد مسابقات رشته‌های دیگر ندارم، اما در بخش جودو، اندونزی در برگزاری موفق عمل کرد.

ناکامی قبلی را جبران کردیم

رییس فدراسیون جودو با بیان اینکه جودو با توجه به نتایج ضعیف بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون مهر ناکامی را بر پیشانی خود می‌دید، افزود: کسب ۲ مدال با چهار ورزشکار نتیجه قابل قبول و قابل دفاعی بود، گرچه امید داشتیم نتایج بهتری بگیریم. سه جودوکار خوب در این مسابقات داشتیم، چون هر سه به نیمه نهایی مسابقات راه یافتند.

انتظار برنز از محجوب

وی ادامه داد: انتظار داشتیم محجوب حداقل به یک مدال برنز برسد و این مدال حقش بود، چون حریفش در مسابقه رده بندی را قبلا برده بود. سعید ملایی هم باید با تدبیر روانی بهتر، خود را آماده مسابقه فینال می‌کرد. شرایط طوری شد که او با اخطار طلا را از دست داد. با این حال به مدال او در المپیک امیدواریم تا جودو بتواند پنجمین فدراسیون مدال آور در المپیک لقب بگیرد.
درخشان در خصوص عملکرد ضعیف علیرضا خجسته دیگر جودوکار تیم ملی در جاکاراتا گفت: او جودوکار خوبی است، اما به مدال او در این بازی‌ها چشم نداشتیم. شرایط او مثل محمد محمدی بریمانلو است که کسب تا ۶ ماه قبل به مدال آوری او اعتقادی نداشت، اما بریمانلو توانست با کسب چند مدال از جمله برنز بازی‌های آسیایی پیشرفت کند و حالا هم خجسته چنین وضعیتی دارد.

خجسته باید تست پزشکی بدهد

وی در مورد حضور خجسته در تیم ملی نابینایان برای بازی‌های پاراآسیایی جاکارتا افزود: خجسته باید تست دهد و اصراری برای رفتن او به تیم نابینایان نداریم، اما مخالف هم نیستیم. در این باره قانون تصمیم می‌گیرد و اگر مانعی نداشت در هر دو بخش مسابقه خواهد داد.
رییس فدراسیون با بیان اینکه این فدراسیون در حد بضاعت خود سه تیم اعزامی به جاکارتا را آماده مسابقات کرد، گفت: تیم‌های اعزامی به جاکارتا را در حد توان و برنامه با همه محدودیت‌ها آماده کردیم و با حداقل کادر فنی اعزام‌ها صورت گرفت. برنامه آماده سازی کوراش ضعیف‌تر از جودو بود، اما با حمایت استان خراسان شمالی انجام شد، اما مشکلات در جوجیتسو بیشتر بود.
وی افزود: برنامه‌های جوجیتسو دیرهنگام و پرهزینه بود به همین علت کمتر از جودو و کوراش به آن رسیدگی شد. این تیم با وجود مشکلات مالی در مسابقات قهرمانی آسیا اعزام نشد، اما در مجموع از برنامه‌های آماده سازی تیم‌های ملی راضی بودیم و از فدراسیون جهانی، کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش هم کمک گرفتیم.
درخشان در خصوص نتایج ضعیف تیم ۱۰ نفره جوجیتسو در بازی‌های آسیایی جاکارتا گفت: از استان‌ها و جا‌های دیگر برای اعزام تیم و نفرات با فشار‌هایی روبرو بودیم که حاشیه‌هایی برای فدراسیون ایجاد کرد و یا صحبت از اعزام سمبلیک تیم بانوان بود. انتظارات زیادی وجود داشت که چرا فلان ورزشکار اعزام نمی‌شود. در کوراش هم برای اعزام همین حاشیه‌ها را داشتیم.

نباید بازیچه شویم

وی افزود: کار سرپرستی جوجیتسو برعهده فدراسیون واگذار شد و ما اختیارات کامل را به انجمن این رشته سپردیم. اگر قرار بر ادامه فعالیت آن و حضورش در بازی‌های المپیک مطرح باشد، باید تدارکات کافی در زمینه بین المللی فراهم شود. اینکه بخواهیم با هزینه‌های زیادی در مسابقات شرکت کنیم و اماراتی‌ها با همکاری اردن مدال‌ها را برای خودشان کنار بگذارند، قابل قبول نیست. نمی‌توانیم در جوجیتسو هزینه کنیم و وقت بگذاریم و بازیچه گروهی شویم.
رییس فدراسیون جودو گفت: قرعه کشی مسابقات جوجیتسو جاکارتا ۱۰ روز قبل از آغاز مسابقات و اعزام تیم‌ها انجام شد و ایران و برخی دیگر از کشور‌ها در قرعه کشی شرکت داده نشدند. ما هم از طرف کمیته ملی المپیک نامه اعتراض زدیم.

دیگر گول اماراتی ها را در جوجیتسو نمی‌خوریم

وی ادامه داد: در دوره‌های آتی به این سادگی در مورد جوجیتسو گول نمی‌خوریم. اگر تحقیق و بررسی می‌شد و اطلاعات بیشتری از این مسابقات داشتیم، به طور حتم تیم مختصری به جاکارتا اعزام می‌شد تا پول اضافی خرج نشود. در جودو با کسی شوخی ندارم و اعتراضاتم را به راحتی اعلام می‌کنم، اما در کوراش و جوجیتسو داوران به راحتی عوض می‌شدند. در واقع گروه اماراتی جوجیتسو با هزینه بسیار و با کمک برزیلی‌ها مسابقات را برگزار کرد.
درخشان به جلسه فدراسیون جودو با انجمن جوجیتسو و وزارت ورزش اشاره کرد و گفت: فردا جلسه‌ای داریم که قرار است درباره بحث ورود جوجیتسو به بازی‌های المپیک و شورای المپیک آسیا صحبت شود. باید به صورت جدی روی این مسئله کار کنیم تا دچار مشکل نشویم. این موضوع باعث هدر رفتن منابع و تضعیف روحیه شد.

با دیپلماسی حقمان را بگیریم

وی با اشاره به ۲ رشته پنچاک سیلات و جوجیتسو در بازی‌های آسیایی جاکارتا افزود: اگر قرار است این ۲ رشته ما را در جدول رده بندی مدالی پایین بکشد، باید دیپلماسی خود را بالا ببریم تا بخشی از حقمان را بگیریم. صرف اینکه در جوجیتسو تدارک ببینیم و دیگران سناریو بچینند، کار بیهوده‌ای است.

با شبیخون مدال گرفتیم

رییس فدراسیون جودو به شرایط خاص کوراش اشاره کرد و گفت: کوراش شرایط مسابقه را نداشت و برای این تیم با مشکلاتی روبرو بودیم. در جاکارتا هم با دعوا کار‌ها را پیش می‌بردیم، چون ازبک‌ها هفت مدال طلا را برای خودشان کنار گذاشته بودند. در واقع ما با شبیخون یک مدال طلا را از چنگشان خارج کردیم و اگر شرایط بهتر بود می‌توانستیم ۲ مدال طلا بگیریم. متاسفانه در کوراش تحت فشار بودیم و با وجود همه تلاش‌ها در نهایت موفق شدیم، یک مدال طلا، یک نقره و ۲ برنز کسب کنیم.
وی ادامه داد: انتظار داشتیم حداقل تیم چهار نفره کوراش بانوان یک مدال بگیرد، چون ما آن‌ها را سمبلیک اعزام نکردیم، اما بانوان کوراش کار انتظارات را برآورده نکردند.
درخشان با بیان اینکه ایران در کوراش در حد ازبک‌ها فرصت دارد، گفت: آغاز مسابقات کوراش با ازبکستان بوده است، اما قوانین آن به زبان فارسی است، چون چوخه کاران ما به این رشته می‌پردازند. لباس کوراش با پرچم کشور ازبکستان طراحی شده است، اما در جاکارتا نتیجه گرفتیم. می‌توانیم با ازبک‌ها پیش برویم. در ووشو هم، همین اتفاق افتاده است و توانسیتم چین را کنار بزنیم در واقع کوراش فرصت پیشرف و صعود دارد.

سواستفاده نکردم

وی در پاسخ به این سوال که فدراسیون در صورت ناکامی احتمالی جودو در جاکارتا، با اعزام تیم‌های جوجیتسو و کوراش قصد داشته تا از نتایج این ۲ رشته استفاده کند، افزود: قبلا نایب رییس کوراش آسیا بودم، اما برای جودو به این فدراسیون آمدم. به هیچ عنوان در ذهنم نبود که برای نتیجه گیری به سود خودم در جاکارتا بخواهم از اعزام رشته‌های جودو و جوجیتسو استفاده کنم و این موضوع را ۱۰۰ درصد تکذیب می‌کنم.

موافق جدایی جوجیتسو و کوراش هستم

رییس فدراسیون جودو در مورد بحث جداسازی کوراش و جوجیتسو از فدراسیون جودو و تشکیل فدراسیون‌های مستقل برای این ۲ رشته گفت: نمی‌شود واژه تحمیل را درباره کوراش و جوجیتسو به فدراسیون جودو استفاده کرد. این ۲ رشته اجاره نشینان فدراسیون جودو هستند، اما متقاضی حضور آن‌ها در فدراسیون نیستم. اگر فدراسیون‌های جوجیتسو و کوراش جدا شوند صد در صد از آن استقبال می‌کنم، چون حتما این دو رشته چابک‌تر خواهند شد و ما کارمان را در جودو روشن‌تر و راحت‌تر انجام می‌دهیم و می‌توانیم روی جودو تمرکز کنیم.
وی افزود: منتظر تدبیر وزارت ورزش درباره جوجیتسو و کوراش هستیم، چون تشکیل فدراسیون برای وزارتخانه به این راحتی‌ها هم نیست و دردسر دارد. تا به حال هم وزارت در این مورد استقبال نکرده و هیچ وقت هم موضوع آن مطرح نشده است. با این حال جوجیتسو متقاضی فدراسیون شدن است و ما هم موافق هستیم.
درخشان درباره ادامه همکاری با "آندره" مربی ازبکستانی تیم ملی گفت: قرارداد آندره یک ساله است و او تاثیر مستقیمی روی شرایط فنی جودو کاران دارد. از غفلت ازبک‌ها استفاده کردیم و با این مربی خوب قرارداد بستیم. او پرتلاش بوده و به ایران علاقمند شده است. اگر بتوانیم تا المپیک ۲۰۲۰ او را حفظ می‌کنیم.

تغییر در چینش مربیان

وی افزود: فدراسیون جهانی جودو برای استخدام ۲ مربی ازبکستانی تیم‌های ملی، مبلغ پنج هزار دلار حقوق پرداخت می‌کند. با این حال ممکن است در چنیش مربیان تیم‌های ملی مختلف تغییراتی ایجاد کنیم.
 
با منصوری ادامه می دهیم
 
رییس فدراسیون جودو با ابراز رضایت از عملکرد محمد منصوری سرمربی تیم ملی گفت: منصوری قطعا در سمتش می‌ماند، چون در کارش موفق است. از عملکرد منصوری دفاع می‌کنم، با این حال ادامه کارش به این معنی نیست که بدون نقص است. او تا زمانی که کارش را خوب و درست انجام دهد سرمربی تیم ملی است. 
وی ادامه داد: منصوری قدرت دارد تا از مربی خارجی مثل آندره به خوبی استفاده کند. اگر از راهنمایی‌ها در مسیرش راهش به خوبی استفاده کند می‌تواند پیشرفت کند و موجب افتخار شود.
درخشان تصمیم داوران در مورد اخراج منصوری از مسابقات را در جاکارتا درست عنوان کرد و گفت: منصوری اگر بخواهد کارش را درست انجام دهد، باید شرایطش را اصلاح کند. اخراج یعنی او نمی‌تواند خودش را کنترل کند و در این صورت چطور می‌خواهد دیگران را راهنمایی کند به شدت از او برای این اتفاق انتقاد کردم.
وی در خصوص "نلیا" سرمربی تیم ملی بانوان گفت: در مورد استخدام مربی بانوان محدودیت‌هایی داریم، چون نمی‌توانیم از مربیان مرد و اروپایی‌ها استفاده کنیم. بحث پرداخت حقوق و مزایای برخی مربیان نیز وجود دارد. در واقع بهتر از نلیا در دنیا برای ایران مربی خارجی نداریم. با ده‌ها مربی از جمله از قزاقستان، قرقیزستان و ترکمنستان مذاکره کردیم، اما شرایط طوری نبود که بتوانیم از این مربیان استفاده کنیم.

بانوان از صفر شروع کرده اند

رییس فدراسیون جودو با بیان اینکه جودو بانوان راه زیادی برای پیشرفت دارد، افزود: کار بانوان را باید از صفر شروع کنیم و آغاز راه با نلیا بوده است. او زمان می‌خواهد تا با کار در رده‌های پایه و آموزش مربیان به پیشرفت جودوی بانوان کمک کند. بانوان را باید در مسابقات آتی و رده‌های پایه قضاوت کنیم. سیاست وزارتخانه هم این است که از ورزش بانوان دفاع کند و ما هم مخالفتی نداریم.
وی گفت: کشور‌هایی مثل گرجستان، ترکیه و جمهوری آذربایجان که در جودو تیم‌های قدرتمندی دارند در بخش بانوان ضعف داریند و ما نمی‌توانیم در بخش بانوان از آن‌ها استفاده کنیم. به همین علت بانوان راه سختی نسبت به مردان دارند. در این بخش ادعایی هم نداریم، چون اکثر مربیان خوب جودو دنیا مرد هستند.

تغییراتی در روند کار فدراسیون

درخشان به مشکلات مالی فدراسیون جودو اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی موجود باید تغییراتی در کار خودمان ایجاد کنیم. در این مورد فکر می‌کنم، با فدراسیون جهانی هم رایزنی خواهم کرد و نتیجه را بعدا اعلام خواهم کرد. فدراسیون جودو در دسته فدراسیون‌هایی قرار دارد که از این پس در اعزام‌ها باید از ارز آزاد استفاده کند و این موضوع حتما تغییر رویه‌ای در برنامه فدراسیون‌ها ایجاد می‌کند.
وی گفت: اردوی مجانی با ۱۰ ورزشکار در باکو گرفتیم، اما باید ۴۰ میلیون تومان پول بلیط پرداخت کنیم. تاجیکستان هم برای جام ریاست فدراسیون جهانی از ما دعوت مجانی کرده است، اما باز هم پول بلیط را باید بدهیم.
رییس فدراسیون جودو درباره راه اندازی آکادمی این رشته گفت: با یک حامی مالی صحبت کردیم و برنامه ریزی شد، اما فعلا در این مورد خبری نیست.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۷ دی ۱۴۰۴
ابلاغ دستورالعمل اعتبار بخشودگی جرایم در صورت انصراف از اعتراض در مراحل دادرسی
احضار سرمربی پیکان به کمیته انضباطی فدراسیون والیبال
آمادگی احزاب برای حضور در انتخابات شوراها
معیشت مردم دغدغه هر روز دولت است
دشمنان ما نه قابل اعتمادند و نه قابل پیش‌بینی
لزوم بهره گیری از سلاح برنده «دعا» در مقابل دشمن
احزاب بر تفکیک اعتراض از اغتشاش تأکید دارند
تعهد اشتغال در خراسان رضوی ۴۵ درصد تحقق یافت
تحقق ۹۳ درصد از درآمد‌های پیش‌ بینی‌شده مالیاتی در خراسان رضوی
کیفیت هوای چند شهر صنعتی در وضعیت قرمز و ناسالم
جلسه بازاریان و اصناف با رئیس قوه قضائیه
برگزاری اجلاسیه کرسی‌های نظریه پردازی، نقد و مناظره جامعه المصطفی العالمیه
جلوگیری از تمرین ۳ بازیکن استقلال
دیدار با خانواده شهید قربان مشائی در مشهد
بحران نهاده‌ها تولید دام و طیور را تهدید می‌کند
تغییر قیمت کالاهای اساسی
هنرنمایی گروه آینه در ابرکوه
باران و برف هفته آینده میهمان فارسی هاست
پیگیری مشکلات خوزستان در بر خط مقدم ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
باد و برف در راه همدان
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جبران افزایش قیمت کالا‌های اساسی با کالابرگ
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
«چوپان ها»، «افسانه اوچی» و «ارزش خانواده»، آماده پخش از قاب تلویزیون
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)