• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۶۸۲۱
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۷
بین الملل » غرب آسیا
در اعتراض به اقدام اخير رژيم صهيونيستي در شرق قدس؛

اعتصاب نامحدود فلسطینیان در روستاي خان الاحمر

ده‌ها فلسطینی در اعتراض به سیاستهای صهیونیستها در وادار کردن فلسطینیان به کوچ اجباری و تخریب روستای خان الاحمر در این روستا اعتصاب کرده اند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، به نقل از شبکه المنار؛ ده ها شهروند فلسطینی در منطقه خان الاحمر، شرق قدس اشغالی، اعتصاب نامحدود کرده اند. این فلسطینیان در حالی اعتصاب کرده اند که ارتش رژیم اشغالگر نیروهای خود را در اطراف خان الاحمر به حال آماده باش درآورده است.
نظامیان اشغالگر در همین حال روستای فلسطینی خان الاحمر را در محاصره کامل قرار داده و به فعالان و عده ای از ساکنان خان الاحمر اجازه نمی دهند وارد روستا و به اعتصاب ملحق شوند. اعتصاب کنندگان خواستار پایان دادن به سیاستهای رژیم صهیونیستی در وادار کردن فلسطینیان به کوچ اجباری و تخریب روستای خان الاحمر شده اند. مقصود اعتصاب کنندگان مهلتی است که مقامات رژیم اشغالگر برای تخلیه روستای خان الاحمر و تخریب آن اعلام و به ساکنان روستا هشدار داده اند خانه های خود را ترک کنند.
کمیته اقدامات مردمی در هیئت مقاومت در مقابل دیوارسازی و شهرک سازی رژیم اشغالگر اعلام کرد فعالان مقاومت مردمی توانستند ساعات پایانی شب گذشته دری را که نظامیان صهیونیست بر سر راه روستای خان الاحمر نصب کرده بودند، بگشایند و وارد روستا شوند.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
پایان مهلتی که رژیم اشغالگر برای تخلیه خان الاحمر داده بود
صبح امروز چهارشنبه مهلتی که مقامات تل آویو برای تخلیه خان احمر در شرق قدس اشغالی داده بود به پایان رسید.
به گزارش پایگاه اینترنتی العربی الجدید؛ فعالان فلسطینی دیروز سه شنبه موفق شدند روستای جدیدی در موازات روستای خان احمر بسازند و نام آن را ”وادی الاحمر“ گذاشتند. اسرائیلی ها تهدید کرده اند خان احمر را تخریب و ساکنان بادیه نشین آن را اخراج می کنند.
عبدالله ابورحمه عضو فعال در سازمان مقاومت با دیوار حائل گفت روستای جدید ممکن است به پناهگاهی جایگزین برای روستای خان احمر تبدیل شود. وی خاطرنشان کرد هر تصمیم جدید درباره وادی احمر زمان بر است زیرا مستلزم طی مراحل قانونی برای صدور فرمان تخریب است و زمان لازم برای اعتراض فعالان را فراهم می کند.
با وجود این، ابورحمه بعید ندانست که روستای جدید با یک تصمیم سیاسی و بدون رعایت جوانب قانونی تخریب شود.
دادگاه عالی اسرائیل چهارشنبه گذشته درخواست ساکنان خان احمر را برای خودداری از اخراج آنها و تخریب این روستا که در اراضی کرانه باختری اشغالی قرار دارد نپذیرفت.
ساکنان بادیه نشین این روستا اصالتا از صحرای نقب هستند و در سال 1953 در پی کوچ اجباری مقامات صهيونيست در بادیه القدس ساکن شدند. آنها از راه دامپروری امرار معاش می کنند و چند شهرک صهیونیستی روستای آنها را محاصره کرده است. این روستا در زمین هایی قرار دارد که اشغالگران برای اجرای طرح خود موسوم به E1 در نظر گرفته اند و هدف از آن سیطره بر 12 هزار دونم (هر دونم معادل هزار متر مربع) از اراضی قدس تا بحر المیت با هدف خالی کردن منطقه از ساکنان فلسطینی به عنوان بخشی از طرح جداسازی جنوب کرانه باختری از مرکز آن است.
خان احمر از خدمات اساسی مانند آب و برق و شبکه مخابراتی و جاده بی بهره است از این رو ساکنانش از انرژی خورشیدی برای روشنایی در شب بهره می برند. خانه های آنان بارها تخریب شده است. مسجد و مدرسه این روستا که 170 دانش آموز در آن تحصیل می کنند نیز تخریب خواهد شد.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز هفته بسیج از فردا
سفر وزیر میراث فرهنگی به زنجان با هدف پیگیری طرح‌ها
اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج در خواف
کنگره ۱۲ هزار شهید استان باید بازتاب دهنده عمق مجاهدت‌ها باشد
کتاب با تعمیق آگاهی افزایش وحدت و امنیت پایدار اجتماعی را به ارمغان می آورد
آغاز سفر دو روزه وزیر میراث فرهنگی به استان زنجان
ابلاغ اصلاحیه آیین‌نامه ماده ۷ قانون هدفمندسازی یارانه‌ها
برگزاری اجلاسیه شهدای شهرستان شهرکرد ۲۵ دی‌
برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت ۱۲ هزارشهید آذربایجان غربی؛ ۴بهمن درارومیه
تولید سالانه بیش از ۵۳ هزار تن محصولات گلخانه‌ای در خراسان رضوی 
پیگیری قضایی صدور اسناد مالکیت منازل لالی
بهره مندی از بانک‌های اطلاعاتی برای شناسایی محکومان غایب و فراری
امانت‌داری راننده میاندوآبی؛ سکه‌های طلای مسافر سالم برگشت داده شد
هفته حمایت از بیماران کلیوی در خوی
وداع با پیکر ۱۰۰ شهید گمنام در پایتخت
همایش پیشگامان رهایی در گرگان
امضا تفاهم نامه بین سپاه شهدای آذربایجان‌غربی و سازمان جهاد کشاورزی با موضوع اجرای طرح آبیاری نوین
نصب بیش از ۳۶۰ سامانه هوشمند در جاده های خوزستان
ناتوانی دولت انگلیس در کاهش صف بیماران منتظر درمان
برپایی نمایشگاه بین‌المللی خودرو کلاسیک در همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
گام جدید واشنگتن علیه کاراکاس
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
خطیب‌زاده: آمریکا برای مذاکره واقعی و نتیجه‌محور آماده نیست
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)