• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۲۸۱۱۳
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵
مازندران » اقتصادی

ابلاغ ممنوعیت صادرات کیوی هفته آینده به گمرکات کشور

صادرات کیوی از ۱۵ تیر تا ۱۵ مهر ماه هر سال ممنوع است و هفته آینده ممنوعیت صادرات کیوی به خارج از کشور به تمام گمرکات ابلاغ می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رئیس کل سازمان توسعه تجارت کشور در دومین میز صادراتی مرکبات، کیوی و گل و گیاه کشور در عباس آباد گفت: کنترل کیفیت و صادرات به موقع کیوی به بازار‌های جهانی از جمله مصوبات این نشست بود.
خسروتاج از تدوین آیین‌نامه چگونگی فعالیت پایانه گل و گیاه عباس آباد در فاز اول خبر داد و گفت: کیفیت و ساماندهی در صادرات مرکبات، کیوی و گل و گیاه از مأموریت‌های اصلی این پایانه است.
وی افزود: نمایندگان مجلس هم برای تولید و پرورش گل و گیاه زینتی و آپارتمانی که در میان مردم مازندران بویژه غرب استان طرفداران زیادی دارد دست به کار شدند.
کیخا رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی هم از برگزاری جلسات تخصصی برای راه اندازی فاز اول پایانه صادراتی محصولات کشاورزی اسبچین شهرستان عباس آباد خبر داد و گفت: در این جلسات چگونگی کارکرد‌های موجود، مابین مدیریت پایانه، تولیدکنندگان و صادرکنندگان بررسی و بعد از رفع نارسایی‌ها و ضعف‌ها در فاز اول، فاز دوم نیز به بهره‌برداری خواهد رسید.
وی استان‌های شمالی بویژه مازندران را از ظرفیت‌های بالا در تولیدات کشاورزی به ویژه گل و گیاه دانست و افزود: پایانه صادراتی گل و گیاه و محصولات کشاورزی شهرستان عباس آباد با سرمایه گذاری عظیم می‌تواند محلی برای فعالیت تولید کنندگان، فروشندگان و خریداران داخلی و خارجی باشد و از اهمیت بسزایی برای توسعه کشاورزی خطه شمال به حساب می‌آید.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان هم از درنظر گرفتن مشوق‌های برنامه ۳ میلیارد دلاری در بخش‌های مختلف برای توسعه صادرات استان خبر داد و گفت: افزایش ۱۴ درصدی صادرات از گمرکات استان در ۵ ماه گذشته نشان از امکان صادرات بیشتر برای صادرکنندگان می‌باشد.
محمدپور عمران افزود: در بخش تقویت زیرساخت‌ها، پایانه صادراتی شهرستان عباس آباد به عنوان یک پایانه صادراتی، برای جلوگیری از صادرات محصولات بی‌کیفیت، تجاری سازی و برندسازی محصولات کشاورزی ایران در بازار‌های جهانی و هم برای ارتقاء تولید، پرورش و اشتغالزایی منطقه می‌تواند فعالیت نماید. وی از امضا موافقتنامه گمرکی بین ایران و ۵ کشور عضو اتحادیه گمرکی اوراسیا خبر داد و گفت: افزایش همکاری‌ها، اشتغال، صادرات بیشتر، ایجاد ثروت و مازندرانی آباد می‌تواند دستاورد این موافقت نامه باشد.
یعقوب عابدینی سرمایه‌گذار و مجری طرح ملی پایانه صادراتی گل و گیاه، گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی شهرستان عباس‌آباد با تشریح وضعیت موجود پایانه گفت: سالن بورس، سردخانه، ایستگاه بارگیری، گمرک، قرنطینه، استقرار امکانات اداری، دانشگاه مجازی، بازار خرید و فروش، آزمایشگاه، کنترل کیفی، بانک استاندارد، بهداشت، اتاق بازرگانی، دامپزشکی، صنایع و معادن، نمایشگاه دائمی گل و گیاه، موسسه بذر و گیاه و ۱۸۴ دفتر از جمله بخش‌های این پایانه در فاز اول و دوم می‌باشد.
وی افزود: کلنگ ساخت این پایانه در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار در سال ۸۴ به زمین زده شد و به علت فراهم نبودن زیرساخت‌ها عدم حمایت مسئولان و پرداخت نکردن به موقع تسهیلات هنوز به بهره‌برداری کامل نرسیده است.
عابدینی گفت: تاکنون ۱۴۰ میلیارد تومان برای پایانه هزینه شده است که ۷۰ درصد آن توسط بخش خصوصی و ۳۰ درصد دیگر توسط دولت پرداخت شد که هنوز فاز اول آن به بهره‌برداری نرسیده است.
اسماعیل عسگری تولید کننده و صادر کننده کیوی با ۲۰ سال سابقه نیز در این نشست گفت: یکی از آرزو‌های دیرینه فعالان اقتصادی بویژه بخش کشاورزی راه‌اندازی هر چه سریعتر این پایانه است.
وی افزود: راه اندازی پایانه می‌تواند علاوه بر کوتاه کردن دست واسطه‌ها زمینه درآمد پایدار و رفع مشکل اشتغال زایی را در منطقه به وجود آورد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اولویت‌بخشی به سیاست‌های ضدتورم، کلید گره‌گشایی از زندگی مردم است
مقاله پژوهشگران توزیع برق زنجان در مجله نیچر چاپ شد
نشت‌یابی بیش از ۷ هزار و ۸۴۴ کیلومتر شبکه گاز در استان زنجان
ورود وزیر امور خارجه کشورمان به مسقط
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ بهمن ۱۴۰۴
برگزاری دوره مربیگری درجه ۳ جودو بانوان در زنجان
توسعه بومگردی در روستا‌های استان زنجان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
شمار میراث ملی استان زنجان به ۹۶۱ رسید
نقش برجسته آذربایجان‌غربی در صیانت از امنیت و ارزش‌های انقلاب اسلامی
هجدهمین یادواره سرداران و ۲۰۷ شهید سرافراز ایل شوهان در ایلام
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
افتتاح نمایشگاه هنری برای ایران در اسکو
شکست شهرداری گرگان مقابل الوحده سوریه در سوپر لیگ بسکتبال غرب آسیا
روایتگری حاج حسین یکتا در شب‌های بله‌برون شلمچه؛ از دفاع مقدس دیروز تا جنگ تحمیلی امروز
نایب‌قهرمانی کشتی آزاد ایران در جام اوپن زاگرب
تساوی تیمهای تبریزی در لیگ برتر فوتبال نونهالان کشور
بهره‌برداری از ۱۴ طرح مخابراتی در شهرستان باروق
صعود شاهین سبزی به نیمه‌نهایی اسنوکر کمتر از ۲۱ سال آسیا
تأکید بر جهاد تبیین و انتقال دستاورد‌ها و ارزش‌های انقلاب به نسل جوان در همایش یاوران انقلاب در سردشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جنگ با آمریکا، بعید است، اما اگر رخ دهد، ما نمی‌ترسیم
ایران در آستانه کسب نشان طلای فوتسال جام ملت‌های آسیا
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان
باران و برف در نوار ساحلی خزر، شمال شرق و شرق کشور
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
ساخت ۸۰ واحد مسکونی برای مددجویان کمیته امداد
اعطای ۱۰ روز مرخصی به مناسبت دهه فجر به مددجویان زندان نقده
تسریع در ترخیص کالا‌های فاسدشدنی و رسوبی در انبار‌های گمرکات کردستان
افتتاح و توسعه مراکز انتظامی گامی مؤثر در ارتقاء خدمات رسانی به مردم
استرداد متهم کلاهبردار به کشور
توسعه خدمات الکترونیک قضائی در زمینه خدمت‌رسانی به مردم
کشف کالای قاچاق در مرز‌های سیستان و بلوچستان
ایران قدرت بازدارندگی خود را تقویت کرده است
آزادی ۱۳ مددجوی زندان مرکزی ارومیه در جشن نیمه شعبان
برای او که خواهد آمد  (۱ نظر)
کاهش ترافیک شهری کرج با اجرای ۴ طرح عمرانی  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)
ما استادان دانشگاه، خود را پاسدار انقلاب اسلامی می‌دانیم  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۵۴ روستای خراسان رضوی از راه آسفالت بهره‌مند شدند  (۱ نظر)