• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۳۸۹۶
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱
بین الملل » آمریکا
بر اساس گزارش لوبلاگ؛

انزجار جهانیان از رئیس جمهور آمریکا

پایگاه اینترنتی لوبلاگ نوشت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال حاضر فاقد محبوبیت و احترام در سطح جهان است.

انزجار جهانیان از رئیس جمهور آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ پایگاه اینترنتی لوبلاگ در گزارشی به فعالیت های دونالد ترامپ در سطح جهان پرداخت و نوشت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال حاضر فاقد محبوبیت و احترام در سطح جهان است.
در این گزارش به قلم پل پیلار با عنوان "چرا انزجار جهانی از ترامپ اهمیت دارد؟"، آمده است: مرکز تحقیقاتی پیو نتایج جدیدترین نطرسنجی خود را در ارتباط با بیست و پنج کشور خارجی منتشر کرد.
ارقام مرتبط با دونالد ترامپ بسیار بد است. در ارتباط با این سئوال محوری که آیا مردم به یک رهبر "برای انجام دادن اقدامات درست در ارتباط با امور جهانی" اعتماد دارند، بیست و هفت درصد در سراسر جهان اعلام کردند به ترامپ اعتماد دارند و هفتاد درصد اعلام کردند به او اعتماد ندارند. این رقم سبب شد او پس از افرادی به ویژه آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان قرار گیرد که پنجاه و دو درصد اعلام کردند به او اعتماد دارند. او همچنین پس از امانوئل مکرون قرار گرفت که چهل و شش درصد اعلام کردند به رئیس جمهور فرانسه اعتماد دارند. ترامپ حتی پس از شی جین پینگ رئیس جمهور چین (با سی و چهار درصد) و ولادیمیر پوتین (با سی درصد) قرار گرفت. ارقام مرتبط با ترامپ در مقایسه با باراک اوباما به ویژه در کشورهای اروپایی پایین است.

تنها استثناء موجود در این الگو در فلسطین اشغالی رخ داد، جایی که نظر افراد در آنجا با نظر مردم دیگر بخش های جهان کاملا متفاوت بود. شصت و نه درصد اسرائیلی ها رویکرد مثبتی در قبال ترامپ داشتند. (سال گذشته این رقم برای ترامپ در اسرائیل پنجاه و شش درصد بود.) این احتمالا خبر خوبی از نظر آنهایی محسوب می شود که در ارتباط با منافع اسرائیل نگران هستند. ارقام مرتبط با این نظرسنجی در راستای منافع آمریکا قرار ندارند. اما می توان گفت محبوبیت یک مسئله است و احترام و قدرت یک مسئله متفاوت است.
اهمیت دیگر این نظرسنجی در واژه های مرتبط با سئوالات است. در کنار سئوال در ارتباط با این که رئیس جمهور چه "اقدام درستی" می تواند در ارتباط با امور جهانی انجام دهد، موسسه پیو همچنین این سئوال را پرسید که آیا آمریکا "منافع دیگر کشورها را نیز همانند منافع خودش مد نظر قرار می دهد؟" آمریکا همواره در ارتباط با این موضوع مشکلاتی داشته است. اما باید گفت ارقام مرتبط با این سوال در سراسر جهان برای دولت ترامپ بدتر بوده است.
بیشتر افرادی که در نظرسنجی موسسه پیو شرکت کردند می خواهند آمریکا فراتر از چین یکی دیگر از کشورهای خاص، نقش رهبری جهانی را ایفا کند. ارقام استخراج شده بر اساس این نظرسنجی نشان می دهد آمریکا در حال حاضر این نقش را به خوبی اجرا نمی کند.
تصادفی نیست که نتایج این نظرسنجی یک هفته پس از آن منتشر شد که رئیس جمهور آمریکا در نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک سخنرانی کرد. محبوبیت با احترام فرق دارد اما این دو به یکدیگر ربط دارند و به نظر می رسد او در حال حاضر فاقد هر دوی آنهاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)