• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۸۵۸۰
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۴
ورزشی
المپیک ۲۰۱۸ جوانان؛

اهمال فدراسیون جودو و بازی با احساسات

­فدراسیون جودو با وجود اطلاع از نداشتن مجوز حجاب برای بانوان آن را اعلام نکرد تا دختر جودوکار ایران راهی المپیک جوانان شود و نتواند مسابقه دهد .

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری صداوسیما از آرژانتین؛ مارال مردانی جودوکار وزن ۷۱- کیلوگرم ایران که در دور نخست مسابقات باید مقابل جودوکاری از مولداوی قرار می گرفت، با ممانعت سرداور برای داشتن حجاب اسلامی اجازه رقابت پیدا نکرد تا با انصرافش از مسابقه،بازنده میدان شناخته شود و خیلی زود تاتامی بوینس آیرس را ترک‌ کند .
پس از این اتفاق رضا صالحی امیری و رضا قراخانلو رییس کمیته ملی المپیک و رییس آکادمی ملی المپیک ایران با اعتراض به مسئولان برگزاری مسابقات و رییس فدراسیون جهانی خواستار آن شدند تا حق دختر جودوکار ایران برای ماندن در جدول مسابقات به او بازگردد .
مسئولان ورزش ایران اعلام کردند که هیچ گونه اطلاعی برای نداشتن مجوز حجاب در بازیهای المپیک به آنها داده نشده است و ممانعت برای انجام مسابقه ورزشکار ایران در این بازی ها ، با منشور المپیک سازگار نیست، اما اظهارات «العنزی» رییس اتحادیه جودوی آسیا این رشته در صحبت با صالحی امیری جای تامل دارد!
او پس از اعتراض ایران نسبت به این اتفاق، به رییس کمیته ملی المپیک کشورمان نامه ای نشان می دهد که یک ماه قبل در پاسخ به رییس فدراسیون جودوی ایران ارسال شده است. در واقع محمد درخشان رییس فدراسیون جودو برای اعزام دختر محجبه ایران به بازیهای المپیک جوانان و مسابقه او با حجاب اسلامی در این بازیها از مسئولان جهانی سوال کرده، در نامه پاسخ هم صراحتا به فدراسیون جودو اعلام شده است که هیچ گونه مجوزی برای مسابقه با حجاب در المپیک صادر نشده است و مجوز حجاب جودوکاران ایرانی و مسلمان تنها برای رقابت های آسیایی دریافت شده است .
العنزی تاکید کرده که به «محمد» رییس فدراسیون ایران اعلام کرده است، استفاده از حجاب در مسابقات المپیک مجاز نیست و غیرقانونی محسوب می شود.
صرف نظر از هزینه های مالی که کمیته ملی المپیک برای این جودوکار متحمل شده است، سوال اصلی اینجاست که با وجود این مدارک چرا فدراسیون جودو سعی برای مطلع کردن مسئولان کمیته ملی المپیک برای قانون مسابقات جودو بانوان در المپیک نکرده است؟ مگر نه این است که فدراسیون جودو راهی ارتباطی با مجامع بین المللی خود یعنی فدراسیون جهانی محسوب می شود و قانون مورد نظر را هم باید قبل از هر اقدام و اعزامی به اطلاع مسئولان کمیته ملی المپیک می رساند.
در اینجا و با این نامه نمی توان گفت با توجه به اینکه جودوی بانوان از غایبان رقابت های جهانی و المپیکی است، پس از قوانین اجرایی در مسابقات هم اطلاعی ندارد. این اهمال به فدراسیون جودو بازمی گردد و مشخص نیست با چه نیتی اطلاع رسانی نشده است.
محمد درخشان در اظهاراتی اعلام کرده است که اگر او در بوینس آیرس آرژانتین حاضر می شد، حتما می توانست با رایزنی مانع حق خوری ورزشکارش شود اما آنچه دیده شد رایزنی رییس کمیته ملی المپیک بالاترین مسئول ورزشی ایران در این بازیها بود و رییس فدراسیون جودو اگر قرار بود کاری از پیش ببرد، میتوانست مانع حق خوری در فینال بازیهای آسیایی جاکارتا شود تا به راحتی و با یک اخطار مدال طلای مسلم سعید ملایی در وزن ۸۱- کیلوگرم تبدیل به نقره نشود .
اصغر رحیمی سرپرست کاروان ایران هم با بیان اینکه فدراسیون کاراته ایران در جریان این اتفاق بوده است ، گفت: علاوه بر اینکه با احساسات این دختر جوان بازی شده است فدراسیون از قبل هم پیش بینی این اتفاق را می کرده است و حتی برای او کلاه مخصوص حجاب مسابقات تکواندو رو تهیه کرده بود . این موضوع نشان می دهد فدراسیون جودو کاملا در جریان موضوع قانون مسابقات بوده است .
وی افزود : ما نامه فدراسیون جهانی را دیدیم و در آن صراحتا اعلام شده بود که قبلا به ایران اعلام شده بود مجوز مسابقه با حجاب صادر نشده است .

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری جلسه پیشگیری از وقوع جرم شهرستان بم
یادواره شهدای فهرج و سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی
سیل و طوفان در فهرج: خسارت 63 میلیارد تومانی به زیرساخت‌ها
 ارادت عموم مردم منطقه به شهید سلیمانی
درخشش نقشه‌برداران ثبت استان کرمان در اولین المپیاد ملی حدنگاریظ
حضور دوچرخه سوار تبریزی در مسابقات کاپ آزاد آسیایی مالزی
تبیین سیاست های اقتصادی دولت نیازمند همراهی دانشگاه هاست
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
احیای قنات مصرآباد خدابنده با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد ریالی
آذربایجان شرقی ظرفیت بالایی در ورزش دارد
تخصیص ۱۲۷ هکتار زمین برای طرح های تجدیدپذیر در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ دی ۱۴۰۴
دوره آزمون پذیرش دستیار تخصصی در کرمان
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
اوقات شرعی اهواز، ۱۷ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ به افق قم
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار خاش–زاهدان با واگن باری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)