• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۷۳۲۵۶
تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۱
بین الملل » تحلیلی
القدس العربی:

پیگیری جهانی قتل خاشقجی با ادامه تناقض گویی های سعودی ها

مقاله نویس القدس العربی، یکی از علل گسترده شدن تبعات قتل خاشقجی را برخورد ناشیانه و غیرخردمندانه مقامات سعودی با این موضوع می داند.

پیگیری جهانی قتل خاشقجی با ادامه تناقض گویی های سعودی هابه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما روزنامه القدس العربی چاپ لندن در نسخه اینترنتی خود در مقاله ای در باره تبعات قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار منتقد سعودی با عنوان "عربستان سعودی و مصیبت جسدی که نمی خواهد مخفی بماند"، نوشت: هر روز که از این ماجرا می گذرد، تبعات آن گسترده تر و جزئیات بیشتری از آن فاش می شود.

القدس العربی یکی از علل گسترده شدن تبعات قتل خاشقجی را برخورد ناشیانه و غیرخردمندانه مقامات سعودی با این موضوع می داند. به نوشته این روزنامه، مقامات عربستان از آغاز چنین برخورد ناشیانه ای داشتند و همین مسئله، موجب شد جهان و جهانیان بیش از پیش به این موضوع حساس و پیگیر جزئیات آن شوند.

مقامات سعودی در آغاز، به کلی قتل خاشقجی را داخل کنسولری این کشور در استانبول ترکیه منکر شدند. آنان سپس قتل را به گردن عناصر خودسر انداختند تا محمد بن سلمان ولیعهد سعودی را از آن مبرا کنند. سعودیها سپس در واکنش به سوالات بسیاری درباره مکان دفن جسد خاشقجی، مدعی شدند جسد او تحویل یک همدست محلی شده است هرچند تا کنون هویت این همدست را فاش نکرده اند. این در حالی است که به نظر می رسد همه این اطلاعات همانند انکار قتل خاشقجی در کنسولگری، دروغ و بی پایه و اساس باشد.

از جمله دلایل دروغ بودن این اطلاعات، سخنان افشاگرانه دادستان ترکیه است. وی تاکید کرده است که نمونه هایی از اسید و مواد شیمیایی در چاه موجود در خانه سرکنسول سعودی و در آب فاضلاب منطقه ای که منزلش در آن واقع است، یافت شده است. دادستان به منابع ترکیه گفته است که قاتلان، جسد خاشقجی را در یکی از اتاق های منزل سرکنسول سعودی در اسید حل کرده اند.

به نوشته القدس العربی، این همه تناقض گویی مقامات سعودی و دروغگویی آنان باعث شده است که هم رسانه های سعودی و هم کشورهای همپیمان سعودی، نتوانند بیش از این به کتمان حقیقت ادامه دهند و به همین علت جهان هم اکنون بیش از پیش در پی کشف این حقیقت است که اولا چه کسی دستور قتل جمال خاشقجی را صادر کرده است و ثانیا چه بر سر جسد او آورده اند. داستان قتل خاشقجی، انسان را به یاد این آیه شریفه قرآن می اندازد که: « مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا» یعنی: هر کس شخصی را بدون حق و یا بی‌آنکه فساد و فتنه‌ای در زمین کرده باشد، بکشد مثل آن است که همه مردم را کشته است.

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)