پخش زنده
امروز: -
امام جمعه موقت بیرجند: مطالبه مردم از قوه قضائیه برخورد قاطع با دانه درشت ها است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، امام جمعه موقت بیرجند در خطبه های این هفته نماز جمعه با اشاره به
اعدام دو مفسد اقتصادی گفت: قوه قضائیه همچنان مسیر را طی کند و با کسانی که باعث هرج و مرج می شوند برخورد نماید.
حجت الاسلام مختاری با اشاره به آغاز امامت امام زمان (عج) افزود: ما اگر بخواهیم مقدمات ظهور امام زمان (عج) را فراهم کنیم باید در دنیای استکبار غرق نشویم و پیوسته پیرو مرجعیت و ولایت فقیه باشیم .
وی با اشاره به تجاورز اخیر صهیونیستها در غزه و سکوت مجامع بین الملی، گفت: برای چندمین بار ثابت شد که رژیم صهیونیستی به همراه آمریکا و دیگر مستکبران منطق و رحم و مروت ندارند .
امام جمعه موقت بیرجند به پاسخ نیروهای حماس و فلسطینی به این تجاوز اشاره کرد و افزود: تنها عامل بازدارنده استکبار قدرت اقتصادی، قدرت نظامی و قدرت فرهنگی است .