• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۵۴۲۵
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۲
البرز » اقتصادی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز:

تسهیلات 2 هزار میلیاردی برای عشایر و روستاییان

2 هزار و 229 میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به تولیدکنندگان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی البرز پرداخت شد.

تسهیلات 2 هزار میلیاردی برای عشایر و روستاییانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز البرز، سید مجید موسوی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز ضمن اعلام این خبر گفت: تسهیلات کم بهره به 298 طرح تولیدی اشتغالزا در حوزه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری برای ایجاد و توسعه ، و تکمیل طرحهای  فعالیتهای گلخانه ای ، پرورش قارج ، گیاهان دارویی  ، پرورش دام و طیور، شیلات وآبزیان ، صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی با سود ۶ درصد پرداخت شد .

وی گفت:  این طرح ها پس از اخذ مصوبه کارگروه اشتغال استان به بانکهای عامل کشاورزی، پست بانک ، توسعه تعاون و صندوق کار آفرینی امید معرفی شده اند.

موسوی در خصوص طرحهای معرفی شده به بانکهای عامل  گفت : طرحهای منعقد شده در بانکهای عامل 139 طرح ، به مبلغ 827 میلیارد ریال وبا پیش بینی ایجاد اشتغال هزار و 103 نفر است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز در خصوص جذب تسهیلات اشتغال روستایی و عشایری 117  طرح ، جمعاً به مبلغ 596میلیارد ریال با پیش بینی  ایجاد اشتغال 770 نفر توسط بانک های عامل افزود: کشاورزی ، پست بانک ، بانک توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید پرداخت شده است و مابقی طرحهای  که پرونده تسهیلاتی آنها در بانک تکمیل شده  پس از تخصیص  اعتبارجدید در فرایند پرداخت قرار خواهد گرفت .

وی در مورد تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون کشاورزی گفت: تسهیلات مکانیزاسیون با نرخ سود 15 درصد به بهره برداران پرداخت میشود که این تسهیلات به منظور خرید انواع ماشین آلات و ادوات کشاورزی و دامپروری، در راستای افزایش ضریب مکانیزاسیون، پرداخت می گردد.

موسوی افزود: مبلغ 92 میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون در سال 1396 پرداخت شده است. همچنین در سال 1397 تعداد 41 مورد پرونده به مبلغی بیش از 145 میلیارد ریال جهت دریافت تسهیلات مکانیزاسیون به بانک کشاورزی معرفی گردیده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز افزود : تسهیلاتی از محل صندوق حمایت از بخش کشاورزی  با نرخ سود 14 الی 16 درصد نیز در قالب تسهیلات سرمایه ای و سرمایه در گردش به بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی ، آب و کشاورزی  پرداخت میشود. که مبلغ 287 میلیارد ریال تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی در سال 1396  به متقاضیان پرداخت شد .و در سال جاری نیز تعداد 103 مورد به مبلغ هزارو 72 میلیارد ریال تسهیلات تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی به بانک کشاورزی معرفی گردیده است.

وی گفت: تسهیلات اشتغال پایدار روستایی با نرخ سود 8 درصد با عاملیت بانک سینا و پارسیان به منظور ایجاد اشتغال در مناطق روستایی از محل اعتبارات در اختیاراداره کل امور روستایی و شوراهای استانداری  در قالب تسهیلات سرمایه ای به بهره برداران بخش کشاورزی با حدالاقل سقف یک میلیارد ریال و حداکثر اعتبار 20 میلیارد ریال پرداخت می شود که در سال گذشته مبلغی بیش از 77 میلیارد ریال تسهیلات به بهره برداران بخش کشاورزی پرداخت شده است .

همچنین در سال 1397 تعداد 15 طرح به مبلغی حدود 97 میلیارد ریال به اداره کل امور روستایی و شوراها جهت معرفی به بانک سینا معرفی صورت گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز گفت: در خصوص طرح های مشاغل خانگی ، این تسهیلات با نرخ سود 4 در صد به دارند گان مجوز فعالیت مشاغل خانگی در بخش کشاورزی پرداخت می شود. که در سال 1397 تعداد 104 طرح  برای دریافت تسهیلات به اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی جهت معرفی به بانک انجام گرفته و از این تعداد 46 فقره به مبلغ 7 میلیارد و 770 میلیون ریال جذب و مابقی در حال پیگیری جهت دریافت تسهیلات است.

موسوی افزود: در خصوص تسهیلات اقتصاد مقاومتی با نرخ سود 18 درصد نیز با عاملیت کلیه بانک ها در قالب تسهیلات سرمایه ای و سرمایه در گردش به بهره برداران بخش کشاورزی پرداخت می شود. که در سال 1396 مبلغ 496 میلیارد ریال از این محل به متقاضیان واجد شرایط پرداخت گردید. همچنین در سال 1397 نیز تا به این لحظه مبلغ 108میلیارد و 500 میلیون ریال توسط بانک ها پرداخت شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)