• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۸۹۳۴۰
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸
سیاسی » امنیتی و دفاعی
در یادواره شهدای مدافع حرم؛

تحریم‌های ظالمانه؛ فرصتی برای خوداتکایی

فرمانده نیروی هوافضای سپاه، تحریم‌های ظالمانه دشمنان را فرصتی برای خودباوری و خود اتکایی برشمرد.

تحریم‌های ظالمانه دشمنان، فرصتی برای خوداتکاییبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ پاسدار امیر علی حاجی زاده در یادواره شهدای مدافع حرم و بزرگداشت شهید مدافع حرم «محمدحسین محمدخانی» در مسجد جامع قلهک با گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری درباره نسل جدید انقلاب که اگر بهتر از جوانان نسل اول انقلاب نباشند، به طور قطع کمتر نیستند، افزود: بنده توفیق همرزمی با جوانان نسل اول و نسل کنونی انقلاب را دارم و گواهی می‌دهم جوانان امروز بهتر هستند.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در آستانه چهلمین سال پیروزی انقلاب قرار داریم و به طور قطع آنچه که در طول عمر انقلاب همواره ثابت بوده، دشمنی دشمنان و خباثت آنان در برابر انقلاب اسلامی ایران بوده است.

وی افزود: علت دشمنی آمریکا با ما این است که آن‌ها با اسلام ناب محمدی (ص) مشکل دارند و به خوبی می‌دانند که انقلاب در مرز‌های ما محصور نمی‌ماند و برای آن‌ها مشکل ساز خواهد شد.

سردار حاجی زاده با اشاره به راهبرد‌های آمریکایی‌ها در تقابل با انقلاب اسلامی در ۴ دهه گفت: راهبرد دشمن همواره ثابت است و روش‌ها تغییر می‌کند، گاهی مانند اول انقلاب جنگ را تحمیل می‌کنند و گاهی با ابزار جنگ نرم و به عبارت ساده‌تر با پنبه سر می‌بردند.

وی افزود: رؤسای جمهور آمریکا نیز با روش‌های مختلف با نظام اسلامی ما به مقابله برخاسته اند، گاهی بوش از در جنگ وارد می‌شود و گاهی که دخالت نظامی را مؤثر ندیدند، اوباما را می‌آورند تا با نرمش اهدافشان را پیش ببرند، به طوری که حتی سال نو را نیز به ملت ما تبریک می‌گفت و دست دوستی دراز می‌کرد، هرچند در همان ایام هم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) آن را دست چدنی زیر دستکش مخملی تعبیر کردند و در مقطع کنونی که امریکایی‌ها گزینه‌های قبلی را بی اثر می‌بینند، ترامپ را وارد میدان می‌کنند تا با دیوانه بازی اهدافشان را پیش ببرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تأکید بر اهمیت پذیرش دشمنی آمریکا با انقلاب اسلامی و ملت ایران گفت: اگر ما در برخی عرصه‌ها به مشکل برخورده ایم، به دلیل توانایی دشمنان نیست، بلکه به این دلیل بوده است که ما دشمنی آن‌ها را باور نداشته ایم و در نقطه مقابل آنجا که دشمنی آمریکا را باور کرده ایم به مشکل برخورد نکرده و بن بست شکنی کرده ایم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه دشمن در اوایل انقلاب تلاش کرد از خارج مرز‌ها انقلاب را شکست دهد، اما امروز تلاش آن‌ها معطوف به شکست انقلاب از درون است، بر لزوم عمل به فرامین رهبری تأکید کرد و افزود: در بخش‌هایی که تدابیر و رهنمود‌های مقام معظم رهبری (مدظله العالی) را سرلوحه اقدامات خود قرار داده ایم به مشکل بر نخوردیم و دستاورد‌های ارزشمندی نیز برای ما حاصل شد.

سردار حاجی زاده با اشاره به اقتدار نیرو‌های مسلح و اذعان دشمنان به توان بازدارنده دفاعی ایران اسلامی، گفت: دشمنان ما همواره با احترام با نیرو‌های مسلح ما رفتار می‌کنند و این بواسطه ضرباتی است که از ما دریافت می‌کنند؛ در غیر این صورت رفتار آن‌ها با نظامیان منطقه با وجود دریافت سود‌های کلان از آنان تحقیر کننده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بی شمار کشور در عرصه‌های گوناگون، افزود: ایران اسلامی علاوه بر برخورداری از نسل جوان پرشور و انقلابی و قابل اعتماد، دارای جغرافیای بی نظیری است و دشمن با تهدیدات خود قصد دارد ما از این شرایط ویژه غافل بمانیم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه در پایان با تأکید بر اینکه بدون تردید شرایط به نفع انقلاب اسلامی تغییر خواهد کرد، تحریم‌های ظالمانه دشمنان را فرصتی برای خودباوری و خود اتکایی برشمرد و گفت: از ابتدای انقلاب ما همواره در تحریم تسلیحاتی بوده ایم، اما امروز به مدد توانمندی داخلی و باور توانستن نزد جوانان این مرز و بوم، تهدید به فرصت تبدیل شده است و در بخش تسلیحات توانایی صادرات داریم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه شانزدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار
حریق یک واحد مسکونی در مهرویلا کرج سه مصدوم در پی داشت
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ بهمن ۱۴۰۴
۶ مصدوم دردمحور ارزوئیه به وکیل آباد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۳۸ هزار کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی کشور برف‌روبی شد
جاده‌های لغزنده و ضرورت رعایت احتیاط رانندگان
انسجام ملی محور اصلی اردوی راهیان نور دانشگاه تبریز است
اقدام شورای اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی محکوم است
تداوم بارش برف در طالقان و محور‌های کوهستانی البرز
بررسی راهکارهای افزایش کمک به ستاد دیه
اجرای طرح ارتقا امنیت محله محور در کرمان
یاسوج سفید پوش شد
اختتامیه جشنواره ملی داستان ایثار و گرامی داشت شهدای غریب در یاسوج
ضرورت احیا و بهسازی قنوات برای پایداری کشاورزی
خروج سامانه بارشی از سمنان
نهضت عدالت آموزشی صرفاً به مدرسه‌سازی محدود نمی‌شود
هرمزگان الگوی تنوع فرهنگی قومی و فرهنگی
 دستگیری عامل وقوع تیراندازی در عنبرآباد
دستگیری عامل وقوع تیراندازی منجر به قتل در آیین جشنی در عنبرآباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
نقض حقوق بشر علیه دختر ایران
پنج کشاورز زنجانی در جمع برگزیدگان کشوری
جبران بخشی از ذخایر ارزی از دست رفته بانک مرکزی پس از حذف ارز ترجیحی
هشدار نماینده ایران درباره پیامد اظهارات جنگ‌طلبانه ترامپ
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ بهمن ۱۴۰۴
عراقچی فردا به ترکیه می‌رود
تبعات خصمانه علیه سپاه متوجه سیاستمداران اروپایی است
پزشکیان: ایران در دفاع مقتدرانه از خود تردید نمی‌کند
فرصت سرمایه‌گذاری برای نیروگاه‌های خورشیدی پشت‌بامی در زنجان
عراقچی: اروپا مرتکب یک اشتباه راهبردی بزرگ شد
اقدام سیاسی و غیرقانونی اتحادیه اروپا علیه سپاه
الحاق هزار فروند پهپاد راهبردی به قوای ارتش
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
دشمنان لجوج ایران در تجاوز نظامی و ایجاد آشوب شکست خوردند  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی  (۱ نظر)
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان  (۱ نظر)
دستگیری ۱۶ لیدر اصلی فراخوان‌های اغتشاش در نکا  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
برخورداری از دانش حقوقی از الزمات یک مامور پلیس  (۱ نظر)
سردار وحیدی: دشمن در نبرد ۱۲ روزه عقب نشست  (۱ نظر)