پخش زنده
امروز: -
۲۵۸ مددجوی جرائم غیر عمد طی ۸ ماه امسال از زندان های استان کرمان آزاد شدند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،مدیر نمایندگی ستاد دیه استان کرمان گفت: این زندانیان با پرداخت ۷۱ میلیارد و ۳۸۱ میلیون ریال از زندان های استان آزاد شده اند که بیش از ۸۰ درصد این بدهی را ستاد دیه استان پرداخت کرده است.
سید حجت الله موسوی قوام افزود: برای آزدی این عده زندانی از محل اعتبارات ستاد دیه کشور ، ستاد دیه استان ، عتبارات قرض الحسنه بانک های عامل ، صندوق تامین خسارت های بدنی و اخذ رضایت شاکی کمک شده است.
وی با اشاره به وجود ۳۰۴ مددجوی جرائم غیر عمد در زندان های استان کرمان افزود: برای آزادی آنان بیش از ۱۰ و نیم میلیارد تومان نیاز است.
وی بالاترین آمار زندانیان جرایم غیر عمد را مربوط به مهریه و نفقه دانست و گفت: بالاترین آمار زندانیان جرائم غیرعمد مربوط به زندان کرمان با ۱۱۹ نفر و کمترین مربوط به زندان منوجان و شهر بابک با ۷ نفر است.
به گفته مدیر عامل ستاد دیه استان کرمان از ابتدای امسال تاکنون ۲۶ جشن گلریزان در استان کرمان برگزار و از حدود ۹میلیارد تومان تعهد خیران تاکنون ۷۰ درصد آن وصول شده است.