• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۸۸۰۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۱
اجتماعی » تعاون و اشتغال

توضیح صندوق بازنشستگی درباره بیمه تکمیلی بازنشستگان ایثارگر

سخنگوی صندوق بازنشستگی کشوری : ایثارگران مشمول این صندوق خدمات بیمه تکمیلی خود را طبق مصوبه هیات وزیران باید از دستگاه محل خدمت دریافت کنند در غیراین صورت می توانند از بیمه تکمیلی صندوق همانند سایر بازنشستگان استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از اداره کل روابط عمومی وامور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، محمدرضا افشار با اشاره به سوالات بسیار زیاد بازنشستگان ایثارگر در زمینه بیمه تکمیلی که تا پیش از این توسط بنیاد شهید ارائه می شد، گفت: براساس مصوبه جلسه 11 مهرماه هیات وزیران، کلیه دستگاه های اجرایی موظف شدند تا از سرجمع اعتبارات مصوب و در قالب تخصیص اعتبار ابلاغی نسبت به تامین و پرداخت هزینه بیمه درمان تکمیلی ایثارگران و افراد تحت تکفل ایشان اعم از شاغل یا بازنشسته در دستگاه مربوط اقدام کنند.
وی گفت: بازنشستگان کشوری ایثارگر که در این زمینه با مشکل مواجه شده اند در صورت علاقه می توانند تا 30 آذرماه 97 با مراجعه به کلیه شعب و نمایندگی های بیمه آتیه سازان نسبت به برقراری این خدمت برای خود و افراد تحت تکفل اقدام کنند.
مشاور مدیرعامل و مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر اینکه خدمت بیمه تکمیلی این صندوق برای تمامی بازنشستگان ایثارگر و غیرایثارگر یکسان است، گفت: بازنشستگان ایثارگر در صورت برقراری این خدمت توسط شرکت طرف قرارداد، همان خدمات ارائه شده به سایر بازنشستگان را دریافت کرده و ضمناً باید سهم حق بیمه خود و افراد تحت تکفل را نیز پرداخت کنند.
وی یادآور شد: سایر بازنشستگان این صندوق نیز تا پایان آذرماه فرصت دارند تا برای حذف و اضافه بیمه تکمیلی خود به یکی از شعبه ها یا نمایندگی های بیمه آتیه سازان حافظ مراجعه و درخواست خود را ارائه کنند.
نخستین جلسه کمیته بودجه بازنشستگان کشوری برگزار شد
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: در راستای اهداف تعیین شده توسط وزیر تعاون در جمع اعضای کانون ها کارگروهی تشکیل شد و 5 کمیته شکل گرفت که به دلیل ضرورت کار، جلسۀ کمیته بودجه زودتر تشکیل می شود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، جمشید تقی زاده در نخستین جلسه کمیته بودجه بازنشستگان کشوری گفت: جمع بندی نهایی به دست آمده از این کارگروه با حضور وزیر تعاون نهایی و به کمیسیون اجتماعی مجلس تحویل داده خواهد شد.
تقی زاده که در حضور نمایندگان کانون ها و معاونان و مدیران کل صندوق بازنشستگی کشوری سخن می گفت، با ابراز امیدواری نسبت به تحقق خواست بازنشستگان، به افزایش حداقل 20 درصدی بودجه موضوع بازنشستگان برای سال آتی اشاره کرد و گفت: در ماده 30 قانون مدیریت خدمات کشوری و قانون برنامه ششم توسعه بر برقراری عدالت در نظام پرداخت، رفع تبعیض و متناسب سازی دریافت ها و برخورداری از امکانات شاغلین، بازنشستگان و مستمری بگیران لشکری و کشوری سنوات مختلف تأکید شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: آنچه الان ما باید دنبال کنیم، این است که در فضایی بسیار آرام حق و حقوق بازنشستگان را ازطریق مجلس، کمیسیون ها و سازمان برنامه و بودجه پیگیری کنیم.
به گفتۀ تقی زاده دبیرخانۀ کارگروه مسائل بازنشستگان در صندوق بازنشستگی تشکیل شده و دبیر آن خانم زاده غلام، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی کشوری خواهد بود.
وی همچنین معاون اداری و مالی، معاون فنی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل، مدیر کل فنی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی، مدیر کل برنامه ریزی و نماینده ای از حراست را به عنوان اعضای کمیته معرفی کرد و افزود: انتظار می رود این افراد در این بخش ها حضور فعالی داشته باشند.
او با بیان اینکه ان شاء الله تا دو ماه دیگر با تصمیم نهایی مجلس، تشکل ها رسمیت پیدا می کنند، افزود: پس از دریافت مجوزهای لازم کانون ها از مجلس، می توانیم از طریق ماده 10 احزاب انتخابات قانونی تشکل ها را در شهر و روستا و شهرستان و استان برگزار کنیم.
تقی زاده گفت: به این ترتیب و بر مبنای اهداف مورد نظر صندوق به کانون ها تفویض اختیار خواهد شد و کانون ها در تمام سطوح نقش بازوی اجرایی صندوق را بر عهده خواهند گرفت.
در این جلسه همچنین دکتر درخشنده، از نمایندگان بازنشستگان، دربارۀ تعرفه پرداختی بازنشستگان برای بیمه تکمیلی، افزایش حقوق بازنشستگان تصریح شده در قانون برنامه پنجم، دکتر صافی دربارۀ موضوع بودجه سال 98 و توجه به افزایش تورم و کاهش قدرت خرید بازنشستگان و آقای مریخی دربارۀ توجه به محیط جامعه برای برنامه ریزی ها و قدرت اجرایی برنامه ها سخن گفتند. اهمیت کم نشدن ضریب سنواتی حقوق بازنشستگان تا زیر 30 درصد، تلاش برای یافتن منابع دیگر بودجه ای و مخالفت با مواد 109 و 110 قانون از دیگر موارد مورد اشاره نمایندگان بازنشستگان در این جلسه بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
شورای عالی پزشکی سپاه که عمدا درجبهه حضور نداشتند و رابطه ای اندند از ترس کزونا یکسال و اندی است که کارها را نعوق گذاشتند از ترس اینگه کرونا بگیرند تعجب نیکنم شهدای ما چگونه در نیدان نین از هم سبقت میگرفتند علت این تفاوت در جیست
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)