• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۹۵۸۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
۲۲ آذر در ۱۰ حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور؛

­آزمون دفاتر خدمات سلامت برگزار می‌شود

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: آزمون سراسری دفاتر خدمات سلامت توسط انجمن علمی بهداشت محیط ایران در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، مشهد، بابل، اصفهان، اهواز، تبریز، شیراز، کرمان، گیلان و همدان برای ۴ هزار و ۸۰۰ متقاضی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ محسن فرهادی افزود: در آیین نامه اجرایی قانون اصلاح مواد خوردنی، آرایشی و بهداشتی که مبنای عمده فعالیت‌های حوزه ایمنی غذا در سطح عرضه است دو ماده اصلی گنجانده شده است یکی از آن‌ها ماده ۲۴ است که در آن واحد‌های صنفی موظف هستند نقاط بحرانی بهداشتی واحد‌های صنفی خودشان را شناسایی کنند و در ماده ۲۵ تأکید شده است که باید این موارد شناسایی شده به دستگاه ناظر گزارش شود، به این معنا که قبل از ورود بازرس حاکمیتی به واحد صنفی آن واحد باید نوع خدمات و محصولات عرضه شده در واحد صنفی خودش را به دستگاه ناظر معرفی و ضمانت‌های لازم را در جهت سلامت آن محصولات اعلام کند و بازرس حاکمیتی باید‌ها و نباید‌ها را بررسی می‌کند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: به منظور تحقق ماده ۲۴ چند راه برای واحد صنفی گذاشته شده است و برای انتخاب این راه‌ها نیز واحد صنفی می‌تواند به اختیار خود یکی از آن‌ها را انتخاب کند که یا خودش در صورت احراز صلاحیت این کار را انجام بدهد یا فردی که چنین تخصصی دارد بکار بگیرد.

فرهادی افزود: وزارت بهداشت در این راستا بستری را تحت عنوان دفاتر خدمات سلامت آماده کرده است. این دفاتر به صورت آزمایشی توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، ایران و تهران در استان تهران عملیاتی شده و دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی گفت: واحد صنفی می‌تواند از دفاتر خدمات سلامت، خرید خدمات کند و طبیعتا خرید خدمات نیز براساس بهای خدمات صورت می‌گیرد، وزارت بهداشت نیز تا جایی که ممکن بوده سعی کرده است تا واحد صنفی هزینه کمی را برای این امر پرداخت کند.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در خصوص فعالیت دفاتر خدمات سلامت افزود: این دفاتر با سرمایه گذاری ۱۰۰ درصدی بخش خصوصی تأسیس می‌شود و هیچ گونه درآمد و برگشت مالی برای وزارت بهداشت ندارد و هیچ اعتبار دولتی هم به آن‌ها پرداخت نمی‌شود و تمام گردش مالی این دفاتر باید در سامانه معتبر بانکی کشور و با ارائه شناسه قبض و شناسه پرداخت انجام شود به این معنا که این دفاتر هیچ گونه ارتباط مالی با واحد صنفی نباید برقرار کنند.

فرهادی با بیان اینکه پس اجرای پایلوت و از ۱۸ مهر ۹۷ فراخوان عمومی برای ثبت نام متقاضیان تأسیس این دفاتر صادر شد، گفت: برای بارگذاری مدارک تا ۵ آبان به متقاضیان تأسیس این دفاتر مهلت داده شد و تعداد دفاتر مورد نیاز نیز توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی مربوطه مشخص شد و متقاضیان براساس این نیاز ثبت نام کردند.

وی با اشاره به اینکه برای تاسیس ۲۰۰ دفتر در سطح کشور حدود ۴ هزار و ۸۰۰ متقاضی ثبت نام کردند، افزود: آزمون سراسری دفاتر خدمات سلامت ۲۲ آذر ۹۷ توسط انجمن علمی بهداشت محیط ایران در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران، مشهد، بابل، اصفهان، اهواز، تبریز، شیراز، کرمان، گیلان و همدان برگزار می‌شود و معاونت‌های بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، حراست وزارتخانه و دانشگاه‌ها نیز برای برگزاری این آزمون در شرایطی ایمن همکاری‌های لازم را خواهند داشت.

معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: کسانی که ۶۰ درصد نمره این آزمون را کسب کنند از بالا به پایین رتبه بندی می‌شوند و کسانی که نمره لازم را کسب کنند برای گزینش نهایی به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند. همچنین افراد پذیرفته شده ۲ ماه فرصت دارند تا دفاتر خدمات سلامت را در مکان‌های مورد نظر راه اندازی کنند تا برای آن‌ها پروانه فعالیت صادر شود، در غیر اینصورت از افراد ذخیره استفاده می‌شود.

وی تأکید کرد: انجمن علمی بهداشت محیط ایران تحت نظارت و معیار‌ها و ضوابط اعلامی وزارت بهداشت دوره آموزشی برای آن‌ها برگزار می‌کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)