• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۳۱۹۸۶
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۱۷
بین الملل » تحلیلی

افزايش فشارها براي استيضاح ترامپ

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما، تایید گزارش‌ها در این باره که ترامپ به وکیلش دستور داده است به کنگره دروغ بگوید، فشار‌ها برای استعفا و یا استیضاح او را شدت خواهد بخشید.
پایگاه اینترنتی ایندیپندنت در تحلیلی خاطر نشان کرد اگر گزارش‌ها درباره دستور ترامپ به وکیل مدافعش برای دروغگویی در مقابل کنگره ثابت شود، وی با فشار‌های بیشتری برای استعفا و یا استیضاح مواجه خواهد شد. ­
در مقاله ایندیپندنت به قلم تام بارنز آمده است: به ترامپ گفته شده است که اگر گزارش‌ها درباره دستور دروغ گفتن به وکیل مدافعش در مقابل کنگره ثابت شود، او یا باید استعفا دهد و یا استیضاح شود. در همین حال دموکرات‌ها از بازرس مولر خواسته اند که اگر شواهدی مبنی بر دستور رئیس جمهور به وکیلش در خصوص عدم افشای ارتباطات خود با روس‌ها دارد، منتشر کند.
از زمانی که دو نفر از مقامات در خلال پرونده بازرس مولر، ادعا کردند شواهدی مبنی بر مداخله احتمالی روس‌ها در انتخابات سال ۲۰۱۶، دارند، رییس جمهور تحت فشار قرار گرفته است. چند تن از دموکرات از کنگره خواسته اند تا درباره اینکه چه اطلاعاتی ممکن است بازرس ویژه در مورد این موضوع داشته باشند روشنگری کند. یکی از آن‌ها از ترامپ درخواست کرده که اگر ادعا‌هایی که اولین بار توسط بازفید Buzzfeed News منتشر شده، ثابت شود باید از قدرت کنار برود.
آدام شف نماینده کالیفرنیا گفته است کنگره باید آنچه را که مشخص می‌کند محتویات این گزارش درست بوده یا خیر پیگیری کند. وی اضافه کرده است: این ادعا که رئیس جمهور ممکن است در مقابل کمیته تلاش نموده تا تحقیقات را محدود کند و ارتباطات خود را با روسیه پنهان کند، یکی از جدی‌ترین مباحث مطروحه تاکنون بوده است.
جاکوین کاسترو، نماینده تگزاس در توییتر خود نوشت: "اگر داستان بازفید BuzzFeed درست باشد، ترامپ باید یا استعفا بدهد و یا استیضاح گردد. کریس مورفی، سناتور دموکرات از ایالت کنتیکات، از بازرس پرونده رابرت مولر درخواست کرده است تا تأیید کند که آیا شواهدی وجود دارد که رئیس جمهور به وکیلش دستور داده به کنگره دروغ بگوید یا خیر. وی افزوده است: اگر مولر منابعی دارد که تأیید می‌کند ترامپ به کوهن دستور داده به کنگره دروغ بگوید، باید همه ما هر چه زود‌تر از آن اطلاع پیدا کنیم. وی گفته است: مولر نباید به تحقیقات خود پایان دهد، بلکه در کوتاهترین زمان ممکن و قبل از اینکه برای اقدام دیر شود باید کارت هایش را رو کند.
گزارش‌ها حاکی از آن است که ترامپ قرار بوده همزمان با انتخابات سال ۲۰۱۶ در سفری برنامه ریزی شده به مسکو با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه دیدار کند و مذاکرات خود در مورد پروژه برج ترامپ در مسکو را آغاز نماید.
ترامپ پس از اطمینان از اینکه کاندیدای منتخب جمهوریخواهان است همواره به کرات هر گونه روابط اقتصادی خود با روسیه را رد کرده است. با این حال، کوهن که در جریان تحقیقات مولر به نقض قانون در انتخابات سال ۲۰۱۶ متهم شده است، به بازرس مولر گفته است که ترامپ به وی دستور داده تا در رابطه با تماسش با مسکو در جلسه استماع کنگره دروغ بگوید.
منابع مطلع می‌گویند که تحقیقات صورت گرفته که با استفاده از مصاحبه با شاهدان بیشتری از داخل ستاد ترامپ، و همچنین اطلاعات موجود در ایمیل‌های داخلی، پیام‌های متنی و سایر اسناد صورت گرفته، سخنان کوهن را تأیید می‌کند.
کوهن قبلا به یک کمیته مجلس سنا گفته بود که پروژه ساخت برج ترامپ در مسکو در ژانویه سال ۲۰۱۶ کنار گذاشته شده است. اما وی بعد‌ها در جلسات دادگاه اعتراف کرد که این اظهارت اش اشتباه بوده و او در مذاکرات مربوط به این پروژه تا حداقل تا ماه جولای همان سال یعنی دو ماه پس از آنکه ترامپ به عنوان نامزد جمهوریخواهان برای رئیس جمهور معرفی شود، مشارکت داشته است.
تا کنون بازرس ویژه شواهدی دال بر اینکه آیا ترامپ شخصا در تصمیم وکیل خود در زمینه دروغ گفتن به کنگره دخیل بوده یا خیر، پیدا نکرده است. با این حال، اگر این درست باشد، گزارش‌های جدید نشان می‌دهد کوهن در جریان شهادت خود در مقابل بازرسان ممکن است به طور بالقوه پای رئیس جمهور را به این رسوایی باز کند.
تد لیو از اعضای کنگره از کالیفرنیا، از کمیته قضایی مجلس نمایندگان خواسته است تا تحقیقاتی انجام دهد و مشخص کند آیا ترامپ در این موارد خلاف قانون، دخیل بوده است یا خیر. وی در پیام توئیتری خود نوشت: این داستان گیج کننده برج ترامپ در مسکو، نمونه‌ای روشن از ممانعت از اجرای عدالت و یک نوع جرم به شمار می‌آید. در حال حاضر تعداد دفعاتی که دونالد ترامپ در موارد ممانعت از اجرای عدالت درگیر بوده را از دست داده ام.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با ارامنه شهرستان ارومیه
همزیستی ادیان، سرمایه‌ای راهبردی برای توسعه آذربایجان‌غربی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)