پخش زنده
امروز: -
ايجاد يک فرصت براي هم انديشي و رصد مشکلات حوزه سلامت مردم از جمله اهداف راه اندازی این مجمع اعلام شد .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزیزد ،معاون اجتماعي دانشگاه علوم پزشکي شهيد صدوقي یزد هدف از تشکيل مجامع شهرستاني را ايجاد يک فرصت براي هم انديشي و رصد مشکلات حوزه سلامت مردم اعلام کرد .
دکتر لطفي افزود : تقويت کانون هاي سلامت محلات در شهرستان ها، توسعه سياست هاي حامي سلامت با دارا بودن پيوست سلامت برای مردم موثر است
وی همچنین ، توسعه محيط هاي حامي سلامت و مشارکت بيش از پيش مردم در امر اجتماعي شدن و مراقبت از سلامت خود، خانواده و جامعه محورهاي مهمي هستند که در صورت توجه ويژه به آنها مي تواند در ارتقا و توسعه سلامت مردم موثر واقع می شود.
فرماندار اشکذردر این مجمع گفت: نظام سلامت بدون همکاري و همراهي مردم و دستگاه هاي اجرايي نمي تواند در ماموريت هاي سازماني خود موفق عمل کند
محمدعلي شاه حسيني گفت: بايد تلاش کرد تا در جهت حفظ و توسعه سلامت مردم به عنوان امري اجتناب ناپذير از تمام ظرفيت شهرستان بهره برد.
وي راه اندازي کانون هاي سلامت محلات را يکي از برنامه هاي طرح تحول نظام سلامت در سطح کشور برشمرد و افزود: در مرکز شهرستان پنج کانون سلامت محلات راه اندازي شده که در تلاش هستيم تا در بخش مرکزي و خضرآباد هم روستاها را به عنوان اين کانون ها و در جهت مشارکت هر چه بيشتر مردم در امر سلامت راه اندازي کنيم.