• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۴۱۶۰۸
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۵
اقتصادی » اقتصاد کلان
از ۲۰ اسفند؛

میوه شب عید با قیمت مصوب عرضه می‌شود

معاون وزیر جهاد سازندگی: توزیع میوه شب عید در سراسر کشور از حدود بیستم اسفند با قیمت‌های مصوب ستاد تنظیم بازار آغاز می‌شود

میوه شب عید با قیمت مصوب عرضه می‌شودبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ ­حسین شیرزاد در نشست خبری به مناسبت دهه فجر با بیان اینکه توزیع میوه شب عید در سراسر کشور از حدود بیستم اسفند با قیمت‌های مصوب ستاد تنظیم بازار آغاز می‌شود، گفت: ذخیره سازی ۷۰ هزار تن سیب و پرتقال و حدود ۱۵هزار تن ذخیره احتیاطی دیگر برای این ایام انجام شده یا در حال انجام است.

معاون وزیر جهاد سازندگی افزود:­ برای تنظیم بازار شب عید حدود ۳۰ هزار تن سیب درختی از ۶ مبدا تامین و به­ همه ­استان‌های کشور ارسال شده است.

وی­ گفت: ۶ هزار تن میزان ذخایر ملی و احتیاطی سیب درختی در دستور کار است، تا در شرایط حساس، ­با وارد کردن آن به بازار، ​­بازار این محصول تنظیم شود.

شیرزاد ­­با بیان اینکه هم اکنون سازمان مرکزی تعاون روستایی مشغول تدارک ۴۰ هزار تن پرتقال برای شب عید است، افزود: تاکنون ۳۰ هزار تن پرتقال تامسون از استان مازندران خریداری و به ۱۲ استان کشور ارسال شده است و ۱۰ هزار تن پرتقال والنسیای جنوب نیز از استان‌های جنوبی در حال خرید و تامین است که بزودی به استان‌ها حمل خواهد شد.

وی میزان ذخایر احتیاطی پرتقال را نیز ۸ هزار تن اعلام کرد و گفت: توزیع این میوه‌ها از حدود ۲۰ اسفند در مراکز معین و همچنین با همکاری سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری‌ها در این مراکز آغاز می‌شود و قیمت‌ها را نیز ستاد تنظیم بازار مشخص خواهد کرد.

شیرزاد افزود: امسال بازار آرامی خواهیم داشت و اجازه تلاطم قیمتی سال‌های قبل را نخواهیم داد چراکه عرضه فراوان خواهد بود.

معاون وزیر جهاد سازندگی درباره افزایش قیمت میوه در بازار نیز گفت: وقتی قیمت پرتقال مازندران بین ۲۸۰۰ تا ۳۲۰۰ تومان بسته به نوع و کیفیت میوه است و میوه تقریبا با همین قیمت به میدان مرکزی میوه و تره بار می‌رسد، اما قیمت آن در مراکز خرده فروشی بسیار تغییر می‌کند، این مساله نشان می‌دهد با خلاء قانونی و نظارتی در این میان مواجه هستیم، اما این مباحث نیز دستگاه‌های مسئول خود را دارد که باید به آن رسیدگی کنند و سازمان‌های حمایت از حقوق مصرف کننده و تعزیرات حکومتی باید در این زمینه وارد شوند.

وی افزود: برای ایام عید با تمهیداتی که در نظر گرفته‌ایم و همچنین با توجه به الکترونیکی شدن فعالیت‌ها اجازه نخواهیم داد شرایط بازار متلاطم شود.

معاون وزیر ­­جهاد کشاورزی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی سال گذشته ۶۶ تن زعفران را در بورس کالا عرضه کرد، گفت: این اقدام، گامی بزرگ در برند سازی و نوسازی بازار زعفران محسوب می‌شود.

وی همچنین با اشاره به اینکه بیش از ۴۰ هزار تن خرمای استعمران در استان خوزستان توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی خریداری شده است، افزود: این سازمان به صورت مشارکتی با شرکت بازرگانی دولتی بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری کرده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی گفت: همچنین ۲۶ هزار تن سیب زمینی با نرخ مصوب از سه استان خوزستان، اصفهان، گلستان و همچنین منطقه جنوب کرمان به منظور تنظیم بازار این محصول خریداری و ذخیره شده است.

وی تاکید کرد: ما توانستیم با مدیریت، ​ کمتر از سه درصد بازار و خرید حدود ۴۴ هزار تن شیر خام از دامداران به تنظیم بازار این کالا کمک بسیار زیادی کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: این سازمان در عرضه ۳۶۰۰ تن شیرخشک در بازار مشارکت داشته که این اقدام باعث شد شیر خشک در بورس کالا به قیمت بهینه و مطلوب خود نزدیک شود و همچنین امسال چهار هزار تن خامه توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی عرضه شد.

شیرزاد با اشاره به اینکه حدود ۱۳ هزار تن محصولات کشاورزی توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی صادر شده است، گفت: موفق شدیم این محصولات را به کشور‌های آسیای میانه و قفقاز، عراق، افغانستان، پاکستان، ارمنستان و اقلیم کردستان عراق صادر کنیم.

به گفته مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی، این سازمان امسال با مشارکت شرکت بازرگانی دولتی ۲۴۰ هزار تن دانه روغنی نیز خریداری کرده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه این سازمان حدود ۲۸ هزار تن مواد سوختی و ۵۴۵ هزار تن آرد روستایی را در دور افتاده‌ترین نقاط روستایی کشور توزیع کرده است، اظهار داشت: بیش از صد دفتر عرضه مستقیم محصولات کشاورزی را در مناطق روستایی بهسازی و تجهیز کردیم.

وی ایجاد فروشگاه‌های زنجیره‌ای و نیز مشارکت با فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ را از دیگر اقدامات سازمان مرکزی تعاون روستایی عنوان کرد.

معاون وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه متأسفانه نام سازمان مرکزی تعاون روستایی از سال ۸۸ و ۸۹ در فهرست سازمان خصوصی سازی برای واگذاری قرار گرفته است، گفت: ما با این مسئله مخالف هستیم به این دلیل که سازمان متولی وظایف حاکمیتی است.

وی با بیان اینکه سازمان مرکزی تعاون روستایی حداقل ۴ وظیفه حاکمیتی دارد که قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست، افزود: قانون نظام صنفی یکپارچه سازی اراضی، نظام بهره برداری و همچنین وظایف تنظیم بازاری از جمله وظایفی هستند که قابل واگذاری به بخش خصوصی نیستند.

شیرزاد گفت: همچنین سازمان در دور افتاده‌ترین مناطق کشور دارای شبکه‌های مویرگی بزرگی است که بخش خصوصی چنین ظرفیتی را ندارد.

وی افزود: خواهش ما از سازمان خصوصی سازی این است که تعاون روستایی را از فهرست خود خارج کند ضمن اینکه وزیر جهاد کشاورزی نیز بسیار تلاش می‌کند این اتفاق رخ دهد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به اینکه معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری نیز به این نتیجه رسیده این واگذاری قابل انجام نیست، گفت: براساس وعده‌هایی که داده شده امیدواریم نام سازمان زودتر از این فهرست خارج شود.

وی افزود: تقریبا تمام طرفین این مذاکرات به این نتیجه رسیده اند که ۸۰ درصد وظایف سازمان تعاون روستایی قابل واگذاری به بخش خصوصی نیست.

شیرزاد با اشاره به اینکه در حال حاضر شبکه ما شرکت خدمات حمایتی کشاورزی را خریداری کرده و این اقدام در مراحل پایانی خود قرار دارد، گفت: چنین شبکه بزرگی باید دارای سازمانی باشد که در کار آن نظارت کند.
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایستادگی در برابر نظام سلطه، دفاع از حاکمیت الهی
تداوم راه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی
سیر تا پیاز یک سناریوی کشته سازی دیگر در دهدشت
پاسخ زائران حاج قاسم به یاوه گویی‌های رییس جمهور منفور آمریکا
اعتبار آمریکا در عرصه بین‌الملل مخدوش شده است
واکنش هنرمندان کرمان به یاوه گویی‌های اخیر ترامپ تروریست
اهدای ۵۰۰ سری جهیزیه ازدواج آسان به زوج‌های جوان
دستگیری سه گروه شکارچی متخلف در ملکان
دستور دکتر پزشکیان برای بررسی جامع ناآرامی های استان ایلام
ایران حسین (ع) تا ابد پیروز است
تکذیب انفجار در بندر شهید رجایی
اصناف بازوی مردمی و توانمند نظام هستند
آتش سوزی در یک جایگاه تهران به دلیل نقص فنی یک خودرو
خبر‌هایی از مناطق مختلف گیلان؛ ۱۵ دی ۱۴۰۴
کاهش کیفیت هوا در سمنان
پایان ۳ روز خلوت عاشقان با خالق هستی
نجات هوایی دو مادر باردار از منطقه صعب‌العبور در آذربایجان شرقی
بزرگداشت یار دیرین حاج قاسم؛ حاج حسین پور جعفری
جلسه شورای عالی قوه قضائیه ۱۴۰۴/۱۰/۱۵
بسته خبر‌های کوتاه ۱۵ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۵ دی ۱۴۰۴
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)