• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۵۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶
اجتماعی » جامعه و شهری
در دومین جشنواره جهادگران مطرح شد

گروه‌های جهادی؛ محل تجربه نیرو‌های جوان

فرمانده کل سپاه: بهترین عرصه برای کسب تجربه مدیریت نیروهای جوان، عرصه فعالیت های جهادی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری در سخنانی در دومین جشنواره جهادگران اظهارداشت: در حال حاضر در کشور عرصه کسب تجربه مدیریتی برای جوانان تنگ است چرا که بسیاری از مدیران اعتقادی به جوانان ندارند و برخی نیز میز‌ها را رها نمی‌کنند بنابراین زمینه سازی برای کسب تجربه نیرو‌های انقلابی می‌تواند کمک کند تا این جوانان در آینده در عرصه مدیریتی نقش افرین باشند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: در دفاع مقدس مردم نقش اساسی داشتند، ولی کار اصلی به عهده جوانان بود و نیرو‌هایی که در واحد‌های عملیاتی بودند اکثراً جوانان مومن و انقلابی بودند.
فرمانده کل سپاه تصریح کرد: در حال حاضر نیز استفاده از ظرفیت‌های این جوانان بسیار مهم است و می‌تواند بسیاری از مشکلات کشور را رفع کند.
وی خاطرنشان کرد: در دفاع مقدس تا زمانی که فرماندهی برعهده بنی صدر بود او با نگاه لیبرالی حضور نیرو‌های مردمی و جوان را در جنگ پذیرا نبود و همین موضوع باعث شکست‌هایی در اوایل جنگ شد.
سردار جعفری ادامه داد:، اما پس از آنکه بنی صدر کنار رفت و خود حضرت امام فرماندهی جنگ را برعهده گرفت قضیه کاملا متفاوت شد و حضرت امام با بکارگیری نیرو‌های مردمی و جوان در جنگ، شهید صیاد شیرازی را به فرماندهی نیروی زمینی ارتش گماردند و همین اعتماد به جوانان باعث پیروزی‌های متمادی در سال‌های آتی جنگ شد.
وی گفت: حضرت امام به دفعات فرمودند بیش از تکیه به تجهیزات و ابزار‌های مادی باید به تربیت نیرو‌های جوان انقلابی توجه کرد و این بسیار غرورآفرین است که بتوانیم از ظرفیت این نیرو‌ها برای پیشبرد انقلاب استفاده کنیم.
سردار جعفری افزود: رهبر معظم انقلاب هم در این مورد تاکیدات بسیاری دارند و رمز پیروزی در انقلاب و دفاع مقدس و حل بحران‌های اساسی کشور را تکیه بر جوانان می‌دانند.
فرمانده کل سپاه در ادامه گفت: در همین پیام اخیر رهبری اعتماد به جوانان مشهود است و گویی مخاطب اصلی این پیام جوانان هستند، جوانانی که در عرصه امنیت نیز نقش آفرینی آن‌ها اثبات شده و شهادت همین ۲۷ پاسدار بیانگر حضور گسترده جوانان در عرصه‌های امنیتی است.
سردار جعفری افزود: در عرصه فرهنگی هم جهاد فرهنگی به عهده جوانان است و امروز یک جبهه بزرگ فرهنگی از نیرو‌های خودجوش مردمی و جوان در کشور تشکیل شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: کار گروه‌های جهادی نیز باید تخصصی‌تر شود تا اثرگذاری آن‌ها در عرصه‌های مختلف افزایش یابد. چنانچه در هر مقطع یک عرصه زمینه اصلی جهاد است و در مقطع کنونی نیز گسترش کمی و کیفی جهادسازندگی، محرومیت زدایی و خدمت رسانی به مردم باید با حرکت جهادی توسعه پیدا کند.
سردار جعفری گفت: بهترین مجموعه‌ای که مسایل مهم و اولویت دار منطقه خود را می‌تواند شناسایی و حل کند جوانان و جهادگران هستند. هرچند ممکن است فعالیت‌های آن‌ها با مخالفت‌های گسترده رو به رو شود چراکه برخی منافعشان با این حرکات جهادی به خطر می‌افتد، اما جهادگران نباید عقب بنشینند و باید با تمام وجود به جنگ مشکلات و مسایل محلی بروند.
وی خاطرنشان کرد: از این تشکل‌های جهادی انتظار حل مشکلات کلان کشور نمی‌رود، اما مطالبه گری و حل مسایل کوچک منطقه و محله که برای آن منطقه دارای اولویت هستند وظیفه اصلی این گروه‌های بسیجی است.
در این جشنواره از جهادگران برتر بسیجی در عرصه‌های مختلف تجلیل شد.

برای حل مشکلات می‌توان به جوانان اعتماد کرد
فرمانده کل سپاه تاکید کرد: همانند عرصه انقلاب و دفاع مقدس، در برهه کنونی نیز برای عبور از تمامی مشکلات می‌توان به جوانان اعتماد کرد.
سردار سرلشکر محمدعلی جعفری در دومین جشنواره جهادگران در سخنانی افزود: مردم در عرصه انقلاب و دفاع مقدس نقش آفرینی کردند، اما نقش و مسئولیت اصلی برعهده جوانان بود و سردمدار تمام پیروزی‌هایی که در این عرصه‌ها به دست آمد جوانان بودند واین موضوع نشان دهنده آن است که در برهه کنونی نیز برای عبور از تمامی مشکلات می‌توان به جوانان اعتماد کرد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی با اشاره به لزوم گسترش اردو‌های جهادی در کشور اظهار داشت: درحال حاضر ۴۰ هزار پایگاه بسیج درکشور وجود دارد و این درحالی است که تعداد تشکل‌های جهادی بسیج به ۱۱ هزار می‌رسد و این آمار نشان می‌دهد که در هر پایگاه بسیج یک تشکل جهادی شکل نگرفته و این موضوعی است که باید به آن توجه ویژه شود.
سردار جعفری با اشاره به لزوم نقش آفرینی جهادگران بسیجی در عرصه خدمت رسانی به مردم گفت: از این جهادگران انتظار می‌رود مسائل اولویت دار منطقه و محله خویش را شناسایی و بر حل آن‌ها تمرکز کنند و فعالیت‌های جهادی انجام دهند به عنوان مثال در خلیج فارس و منطقه جاسک به چینی‌ها برای ماهیگیری مجوز داده شده در حالیکه ساکنان جاسک از بهره برداری ماهی‌های موجود در آب‌های منطقه خود بی بهره مانده اند و این همان موضوعی است که جهادگران عرصه بسیج باید به آن ورود و آن را حل کنند.
فرمانده کل سپاه ادامه داد: با اینکه در این راستا ممکن است ذینفعان مخالفت‌هایی داشته باشند و مشکلاتی ایجاد کنند، اما آنچه مهم است همت این جوانان و خلوص نیت آن‌ها برای حل این مشکلات است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)