• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۵۵۷۱۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۶
آذربایجان شرقی » سیاسی
امام جمعه تبریز :

عملیات تروریستی ، نشانه شکست دشمن از انقلاب

امام جمعه تبریز ، عملیات تروریستی در سیستان و بلوچستان را نشانه شکست دشمنان در آغاز گام دوم انقلاب دانست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما حجت الاسلام والمسلمین محمد علی آل هاشم در خطبه های نماز جمعه تبریز با محکوم کردن حملهعملیات تروریستی ، نشانه ناکامی دشمن در گام دوم انقلاب تروریستی کوردلانه که به شهادت ۲۷ تن از سپاهیان اسلام انجامید گفت : این حرکت بزدلانه تروریست های تکفیری تحت حمایت سرویس های اطلاعاتی استکبار در آغاز پنجمین دهه انقلاب نشان از شکست دشمنان در برابر نظام اسلامی ایران و اراده های پولادین ملت ایران دارد.
وی افزود : مزدوران آمریکا با طراحی عملیات های تروریستی کور سعی می کنند کام ملت ایران را تلخ کنند چرا که از شکست های پیاپی در جشن چهل سالگی و راهپیمایی پرشکوه ۲۲ بهمن عصبانی شده اند.
خطیب نماز جمعه تبریز ادامه داد : در روزهایی که سردمداران کفر و استکبار دراجلاس ورشو مشغول توطئه علیه جمهوری اسلامی برای ائتلاف علیه مردم کشورمان مشغول هستند، چنین حادثه تروریستی در ایران اتفاق می‌افتد.
وی خطاب به دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی گفت: هیچ‌ گاه ملت شهیدپرور و دشمن ستیز ایران را نمی‌توان با این کارها از راه ولایت دور کنید چرا که خون شهدا ، درخت تنومند انقلاب را که الان چهل ساله شده است آبیاری می‌کند.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در بخش دیگری از خطبه ها رسیدن به تمدن انقلاب اسلامی با منشور گام دوم رهبر انقلاب را وظیفه جوانان برشمرد و گفت : ایشان در این بیانیه ۴۱ بار از کلمه جوان و ۲۸ بار از کلمه اقتصاد استفاده کرده‌اند و به حق این بیانیه منشوری برای گام دوم انقلاب برای تمدن‌سازی است به طوری که فصل نوین از حیات اسلام در آن ترسیم شده است.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم افزود : امام خامنه‌ای در بیانیه اخیر خودشان ، آینده مسیر انقلاب را مشخص کرده‌اند تا به تبع آن نظام بتواند به آرمان خود که ایجاد تمدن انقلاب اسلامی است، برسد.
وی در ادامه با تجلیل از حضور با شکوه و باصلابت ملت ایران و آذربایجان در راهپیمایی ۲۲ بهمن و جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی اضافه کرد : باردیگر مردم با حضور خود حماسه ای بزرگ خلق کردند و باید مسئولان برای پاسخ به این ملت قهرمان و حل مشکلات اقتصادی و معیشتی آنها اقدامی جهادی و انقلابی انجام دهند.
وی خطاب به مسئولان تاکید کرد : وقتی مردم با وجود همه مشکلات و نابسامانی های اقتصادی به صحنه آمده و ادای دین کردند باید دولتمردان نیز تلاش خود را افزایش دهند و دل امام زمان(عج) ، مقام معظم رهبری و مردم را شاد و انقلاب را بیمه کنند.
نماینده ولی‌فقیه در استان با گرامی داشت قیام ۲۹ بهمن تبریز تصریح کرد : این قیام بزرگ پیام های مهمی دارد که نمایش ویژگی‌ های و خصلت‌های برجسته مردم تبریز، ایمان عمیق دینی، غیرت دینی، شجاعت و موقع شناسی و پیشرو بودن و صف شکن بودن و انجام کارهای نوآورانه از جمله این پیام هاست.
خطیب نماز جمعه تبریز افزود: از دیگر پیام‌های قیام ۲۹ بهمن ماه، نشان دادن پیوستگی مردم و ارتباط اقوام با یکدیگر است چرا که اقوام ایران متصل به یکدیگر هستند و این همان نکته‌ای بود که دشمنان روی آن متمرکز شده بودند و می‌خواستند تا اقوام ملی را در مقابل هم قرار دهند ولی در چهلم مردم قم، تبریزی‌ها قیام ماندگار ۲۹ بهمن را رقم زدند.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای برخی شهر‌های صنعتی
تمدید مهلت ارسال آثار به سومین همایش ایده‌پردازان قرآنی
تقویم روز و اوقات شرعی هفدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
فارس رتبه نخست تأمین زمین در طرح ملی مسکن را در کشور دارد
عقب افتادن حزب حاکم کارگر انگلیس از احزاب رقیب
بازخواست از پلیس انگلیس برای ممنوعیت حضور تماشاگران تیم فوتبال تل‌ آویو
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
ضرب‌الاجل استاندار برای تکمیل پروژه‌های راه‌سازی ساری پیش از عید نوروز
چهارمین رویداد جهادی زنان، سلامت خانواده و تعالی جامعه برگزار می‌شود
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اطلاعیه قطع برق در برخی شاهرود و سرخه
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
اقدام نظامی آمریکا در ونزوئلا تضعیف حقوق بین‌الملل است
دلسی رودریگز: هیچ ارتباطی بین من و ترامپ وجود ندارد
اهمیت بهداشت خواب دانشجویان در ایام امتحانات
اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک از امروز
آغاز مطالعات باستان‌شناسی تپه باستانی قلعه گلی خانمیرزا
مشکل کمبود آب شرب در روستای تازه کند شوط
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان (هفدهم دی ۱۴۰۴)
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
پزشکیان: هیچ سرمایه‌ای برای نظام بالاتر از مردم نیست
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)