• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۶۳۲۵۴
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۸
سیاسی » سیاست خارجی
محمد جواد لاریجانی:

به حمایت از مردم مظلوم یمن افتخار می کنیم

دفاع از مظلوم، سیاست ما است؛ ما باید از ملت یمن در همه ابعاد حمایت کنیم

به حمایت از مردم مظلوم یمن افتخار می کنیمبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمد جواد لاریجانی در همایش بررسی چالشهای حقوقی و سیاسی یمن که در دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، افزود: ایران باید حمایت از ملت یمن را به عنوان موضوعی اساسی در همه ابعاد حتی بعد نظامی دنبال کند.
وی تصریح کرد: ما از اینکه می گوییم ملت یمن را حمایت نظامی می کنیم، خجالت نمی کشیم اما اکنون سخت است.
دبیر ستاد حقوق بشرقوه قضائیه با اشاره به ادعای امریکایی ها درباره کمک نظامی ایران به مردم یمن و به تصویر کشیدن چندین اهن پاره به عنوان موشک ایرانی در سازمان ملل، گفت: ما خجالت نمی کشیم، راه را باز کنید تا ۳۰۰ عدد از این تسلیحات را به یمنی ها بدهیم.
دبیر ستاد حقوق بشرقوه قضائیه ادامه داد: می گویند کشتی ایرانی در دریا محموله اش را جابجا می کند، بله کار خوبی کردیم.
وی افزود : آنهایی که به سعودی ها سلاح می دهند تا زنان و کودکان یمنی را بکشند باید خجالت بکشند، ما به حمایت از مظلوم افتخار می کنیم و این شعار و ژست بین المللی جمهوری اسلامی ایران است.
لاریجانی افزود: مردم دنیا باید به تدریج با قدرتی به نام ایران که مدافع مظلومان است، روبرو شوند.
 
مقاومت ملت یمن چهره موفق دکترین استقامت است
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه مقاومت ملت یمن  را یکی از مولفه های موفق دکترین استقامت خواند و گفت: برای ایران دولت قوی و مستقل یمنی یک پیروزی بزرگ است.
محمد جواد لاریجانی در نشست « بررسی چالشهای حقوقی و سیاسی یمن» تصریح کرد: ما می خواهیم ملت یمن را کمک کنیم تا به دست خودشان کشورشان را بسازند و به قطب تعدیل امنیت در منطقه تبدیل شوند.
وی این سیاست را استراتژی مهم ایران خواند و افزود: یمن گهواره تمدن بشری و نه فقط اسلام است و در تاریخ اسلام همیشه چون جواهری می درخشید.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: رژیم هایی چون سعودی و صهیونیستی از وجود کشورهای اسلامی دارای اینرسی جمعیتی و فرهنگی بسیار هراسانند و در پی آنند تا با تجزیه این کشورها چون یمن به منافع خود دست یابند.
وی ادامه داد: رژیم صهیونسیتی و همکارانش در ریاض به طور سیستماتیک در حال از بین بردن بقایای فرهنگ و تاریخ اسلامی هستند و این در حالی است که یهودی ها همزمان ادعای مالکیت اراضی اطراف مدینه را طرح کرده اند.
محمد جواد لاریجانی افزود: القاعده و داعش هم دقیقا در پی همین سیاست مساجد و بناهای تاریخی را در سوریه و عراق از بین بردند.
وی خاطرنشان کرد: یمن در آینده ای نه چندان دور یکی از مهمترین کشورهای اسلامی منطقه خواهد بود چرا که استقامت ملت یمن به دنیا فهماند که ملتی بسیار مقاوم بوده و موفق خواهد شد.
 
کمک های بشر دوستانه آمریکا به ونزوئلا ماشین های پر از اسلحه است
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت: اقدام آمریکا در ارسال کمک های بشردوستانه از مرزهای برزیل و کلمبیا به ونزوئلا در واقع ماشین های پر از اسلحه برای ایجاد شورش در داخل این کشور است.
محمد جواد لاریجانی در حاشیه نشست بررسی چالش های سیاسی و حقوقی یمن در دانشگاه شهید بهشتی در جمع خبرنگاران تصریح کرد: آمریکا بعد از شکست در جلب حمایت ارتش ونزوئلا حالا درصدد ایجاد شورش های نظامی در این کشور است.
وی ونزوئلا را کشوری متمول اما در محاصره خواند و افزود: ما باید از هر گونه کمک به دولت ونزوئلا دریغ نکنیم، این سیاست ثابت ما در بعد سیاسی و بشردوستانه است که می تواند در سطوح بالاتر نیز بررسی شود .
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه همچنین درباره حضور نیروهای انگلیسی در یمن نیز گفت: آنچه در یمن اتفاق می افتد جنایتی با مقیاسی کم نظیر در تاریخ بشری است و گذشته از دولت کودک کش سعودی کشورهایی چون آمریکا، انگلیس و فرانسه نیز دست هایشان به این جنایات آلوده است .
وی افزود: این کشورها در یمن نیرو دارند همچنین کمک های نظامی و مشورتی به سعودی ها و اماراتی ها علیه مردم مظلوم یمن می دهند که شراکت در جنایت علیه بشریت است.
محمد جواد لاریجانی همچنین در خصوص سکوت مجامع بین المللی در قبال جنایات در یمن تصریح کرد: این سکوت، فقط سکوت نامیده نمی شود بلکه بی عملی این مجامع بین المللی در قبال جنایت در یمن است.
وی با تاکید بر لزوم موضع گیری تمام مجامع بین المللی علیه جنایات در یمن، گفت: توقف جنایات و احترام به حق مالکیت مردم یمن باید موضوع اساسی در دیپلماسی کشورهای منطقه باشد.
دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه در پایان گفت: موضع جمهوری اسلامی ایران در قبال یمن بی نظیر است اما دیپلماسی در این باره ضعف های جدی نیز دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تشییع مادر شهید جهانگیر پناهنده در کیان
به یاد شهدای والامقام کارگری
آغاز پویش به عشق رهبر عزیزمان می‌بخشم در خوزستان
خسارت جنگ تحمیلی سوم به حوزه گردشگری اصفهان
جنگ تحمیلی سوم، نقطه عطف تاریخی و پیچ بزرگ تحولات جهانی
مردم امام رضایی شهرستان باشت میزبان پرچم رضوی
خلیج فارس مرهون روحیه رئیسعلی و میرمهنا
میزبانی سروش‌پلاس از ۵۰۰ هزار جلسه برخط روزانه و ۱۶ هزار مدرسه
اعضای بدن، هدیه فوتبالیست رامهرمزی به بیماران نیازمند
رونمایی از سلاح‌ های اهدایی وزارت اطلاعات به موزه حرم مطهر رضوی
جانبازان ستون‌های عزت و امنیت ملت ایران هستند
پشتیبانی از انقلاب اسلامی در رزمایش جان فدا
سیاست تعامل ایران با کشور‌ها بر پایه احترام متقابل است
اهدای ۱۳۵ واحد خون در عجب‌شیر
بسته حمایت از صنعت گردشگری آسیب دیده از جنگ
دسترسی برابر به منابع فرهنگی از طریق نمایشگاه مجازی کتاب
جوان یزدی در تولد مادرش، آزادی زندانی غیرعمد را هدیه داد
روایتی از نسل‌هایی که کنار هم ایستاده‌اند
تولید کالای منحصر‌به‌فرد بازار‌های جهانی در سربیشه
اعزام هیئتی از سوی آیت‌الله سیستانی برای دلجویی از خانواده شهدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
امارات برای گذران زندگی طلا‌های خود را حراج کرد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)