پخش زنده
امروز: -
با صدور اخطاریه جوی در خراسان جنوبی 81 تیم عملیاتی و امدادی آماده باش هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری گفت: با توجه به ورود موج بارشی
جدید همراه با طوفان و وزش گرد و خاک شدید گروههای امدادی از صبح جمعه تا پایان وقت یکشنبه هفته آینده در آماده باش کامل خواهند بود.
میرجلیلی افزود: این گروه ها شامل امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر، تکنسین های اورژانس 115، راهداران، واحدهای پلیس راه و آتشانشانان شهرداری خواهند بود.
وی با بیان اینکه حجم بارندگی ها در نیمه جنوبی خراسان جنوبی بخصوص شهرستان های نهبندان و سربیشه بیشتر خواهد بود، گفت: به همین دلیل نیمی از فعالیت تیم های امدادی و عملیاتی در همین مناطق است.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری با توجه به رگباری بودن بارندگی ها از مردم خواست تا 48 ساعت آینده به اطلاعیه های هواشناسی توجه ویژه کنند و از سفرهای غیرضروری و قرار گرفتن در مسیر رودخانه ها بپرهیزند.