• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۲۸۳۵
تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۸
مرکزی » اقتصادی
نماینده مردم در مجلس ؛

رتبه دهم ایران در تولید محصولات کشاورزی

نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی : ایران به لحاظ تولید محصولات اساسی کشاورزی در جهان رتبه دهم را داراست.

رتبه دهم ایران در تولید محصولات کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه شورای معاونین سازمان جهاد کشاورزی استان گفت : سازمان جهاد کشاورزی به عنوان دستگاه اجرایی اداره امور این بخش را برعهده داردو در راستای حمایت از کشاورزان باید تلاش کنند.
کریمی افزود: در سال‌های بعد از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد رشد بسیار بالایی خوبی در حوزه کشاورزی در کشور بوده ایم به طوری که از لحاظ تولید محصولات اساسی کشاورزی در جهان رتبه دهم را دارا هستیم.
وی گفت: در بحث بودجه سال ۹۸ احکام قابل توجهی برای توسعه بخش کشاورزی در نظر گرفته شده است و در بخش تسهیلات و ردیف های مربوط به کمک های فنی و اعتباری و خرید گندم کار های خوبی در مجلس شورای اسلامی انجام شده است.
نماینده مردم اراک خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی در ادامه افزود: خودکفایی در تولید نهاده ها مهمترین امری است که باید به آن دقت ویژه‌ای شود و زنجیره وابستگی به خارج را برای نهادها باید قطع کنیم .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی هم گفت: سه درصد تولیدات کشور در بخش کشاورزی در استان مرکزی تولید می‌شود و سرریز بیشترین تولیدات به سایر استان‌ها و حتی کشورهای دیگر صادر می‌شود .
آنجفی افزود: اکنون در جنگ اقتصادی قرار داریم و حفظ امنیت غذایی یکی از ارکان مهم است که علی‌رغم مشکلاتی که در قیمت اقلام وجود دارد اما مشکلی در بحث تامین محصولات وجود ندارد .
وی گفت: در تولید محصولات دامی و به ویژه گوشت قرمز در استان سالانه ۵۴ هزار تن تولید داریم که ۱۷ هزار تن مصرف استان است و ۷۰ درصد مازاد بر نیاز است که به سایر استانها صادر می‌شود.
آنجفی افزود: سالانه ۳۲۶ هزار تن محصولات کشاورزی در استان مرکزی تولید می شو.د که ۵۲ درصد این تولیدات مازاد بر نیاز استان است که به استانهای خراسان و فارس ارسال می شود.
وی گفت: امسال ۶۲ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شده که ۳۹ درصد آن مازاد بر نیاز بوده و به سایر استان‌ها ارسال شده و در سه ماهه اخیر نسبت به سه ماهه مدت مشابه سال گذشته یک میلیون قطعه مرغ مازاد بر نیاز استان تولید شده است.
رئیس جهاد کشاورزی استان مرکزی افزود:گرانی های اخیر در بخش محصولات کشاورزی به دلیل قیمت تمام شده در بحث تولید است اما تولید به وفور است و در سازمان جهاد کشاورزی می‌شود منافع تولید کننده و پایداری تولید حفظ شود و از طرف دیگر حق مصرف‌کننده نیز در نظر گرفته شود .
آنجفی گفت: به منظور مدیریت منابع آبی باید کنتورهای حجمی برای زمین های کشاورزی همه کشاورزان در استان نصب شود که این امر نیاز به ۳۰ میلیارد تومان اعتبار دارد و نیاز هست که دولت در این امر وارد شود.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی استان مرکزی هم گفت: باید کشاورزی متحول شود و این امر نیازمند تحول در کشاورزان است که باید مدیران و مسئولان با حمایت از کشاورزان این ام را بهبود ببخشند.
حجت الاسلام توکلی افزود:کشاورزی نیاز همه جانبه جامعه است و در خصوص گام دوم انقلاب که مقام معظم رهبری مطرح کردند در همه بخش های کشور و به خصوص در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان های تابعه در استان‌ها باید این پیام مد نظر قرار گیری.
وی گفت: باید حمایت از تولید و کلاً تولیدکنندگان را در راس امور جهاد کشاورزی قرار داد.
در این جلسه معاونین جهاد کشاورزی استان  مرکزی و مدیران کل ادارات تابعه جهاد کشاورزی مشکلات خود در حوزه‌های حمایت از تولید و تولید کننده حمایت از تولید و تولید کننده حمایت از کشاورزان حوزه شیلات امور اراضی بیمه محصولات کشاورزی و صندوق حمایت از توسعه کشاورزی پرداختند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دلجویی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثاگران کشور از خانواده شهدا در چهارمحال و بختیاری
روند اجرایی طرح مسکن ملی در پارس آباد
اختصاص ۶۰۰ میلیارد بودجه به طرح های آبخیزداری دماوند
عطرافشانی گلزار شهدای جنگ تحمیلی سوم در نقده
سپاه: مقتدرانه از حقوق ملت ایران در خلیج فارس دفاع می‌کنیم
دستگیری فروشنده سکه و اسکناس جعلی در کلاردشت
برگزاری اینوتکس ۱۴۰۵ در شهریور امسال
توجه ویژه آیت الله سیستانی به وضعیت خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی ایران
تجلیل از پاسداران طبیعت در منطقه خانگرمز تویسرکان
حفظ ذخایر خلیج فارس با بهره برداری مسئولانه
محسن سیفی کفشگری سرپرست بانک ملی ایران شد
احیای کارخانه نساجی شماره یک قائم‌شهر
خلیج فارس، امانت نسل های آینده
دشت شقایق‌ کدکن؛ انعکاس بهشت خدا بر زمین
اجتماع جان فدایان ایران امام رضایی
تایلند به‌دنبال ایجاد پل زمینی در پی محدودیت در تنگه هرمز
سرمایه انسانی؛ محور عبور صنعت مس از شرایط ناپایدار اقتصادی
توزیع جهیزیه به زوج های چرامی به میمنت میلاد امام رضا(ع)
فعالیت گروه خادمیاران رضوی در نیشابور
پیش بینی افزایش دما و وقوع گردوخاک محلی در خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
افزایش قیمت جهانی نفت و فشار هم‌زمان بر اقتصاد اندونزی
مسابقه «حروف دانش» از شبکه آموزش
استفاده از ظرفیت نیرو‌های عملیاتی برای مدیریت مصرف گاز
ارائه خدمات نوین قضایی به شهروندان
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
کشف سلاح در مرز‌های سیستان و بلوچستان
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
عارف: حیدرعباسی از شخصیت‌های اثرگذار در پاسداشت فرهنگ غنی آذربایجان و ایران بود
واکنش قالیباف به ادعای ترامپ وگنده‌گویی وزیرخزانه‌داری آمریکا
پیکر عبدالحمید نقره کار پیشکسوت معماری ایرانی- اسلامی به خاک سپرده شد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)