• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۸۴۶۳
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۸
هرمزگان » سیاسی
برای نخستین بار

رزمایش بزرگ پهپاد‌های تهاجمی سپاه پاسداران

رزمایش بزرگ پهپاد‌های تهاجمی - رزمی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با نام " الی بیت المقدس یک" در منطقه عمومی خلیج فارس برگزار شد.

رزمایش بزرگ پهپاد‌های تهاجمی سپاه پاسداران برای نخستین باربه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، فرمانده نیروی هوافضای سپاه گفت: در این رزمایش برای نخستین بار ۵۰ فروند هواپیمای بدون سرنشین تهاجمی ۱۷۰ RQ ایرانی همراه با تعدادی دیگر از پهپاد‌های تهاجمی و رزمی شرکت کردند.
سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده افزود: در این رزمایش که برای اولین بار با حضور این شمار از پهپاد‌ها در ایران و کشور‌های منطقه برگزار شد، پهپاد‌ها همزمان در عملیات تهاجمی - رزمی، با حمله به اهداف از پیش تعیین شده در فاصله بیش از هزار کیلومتری در جزیره بنی فاروربا دقت بالا مورد اصابت قرار داده و منهدم کردند.
وی افزود: با طلوع قدرت هوایی جدید کشور در رزمایش الی بیت المقدس یک، نیروی هوافضای سپاه صاحب بزرگترین ناوگان پهپاد بمب افکن تهاجمی منطقه شد.
سردار حاجی زاده گفت: همه فناوری‌های توسعه این پهپاد‌ها در مرکز تحقیقات و سازمان خودکفایی این نیرو طراحی، تولید و عملیاتی شده است.
وی افزود: در سایه تدابیر و منویات حکیمانه و دوراندیشانه رهبر معظم انقلاب و فرماندهی کل قوا، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی امروز دارنده بزرگترین ناوگان هواپیمای بدون سرنشین بمب افکن تهاجمی در منطقه است.
سردار حاجی زاده گفت: یکی از ویژگی‌های این رزمایش قدرت طراحی و برنامه‌ریزی پرواز همزمان پهپاد‌ها در یک منطقه جغرافیایی بسیار کوچک است که طلوع یک قدرت هوایی جدید را در ایران اسلامی رقم زده است.
وی افزود: نیرو‌ها و پرنده‌های شرکت کننده در این رزمایش از یگان‌های پهپادی سپاه در استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس و هرمزگان بودند.
فرمانده نیروی هوافضای سپاه با اشاره به شرکت برخی پهپاد‌های مدل مشابه MQ۱ امریکایی در این رزمایش گفت: این اقدام سیلی محکمی به گوش استکبار است و به آن‌ها یادآوری می‌کند پول‌های گزافی که در منطقه هزینه می‌کنند، این نتایج را برای شما به بار می‌آورد.
فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتم الانبیا (ص) نیز در این رزمایش گفت: امروز شاهد یکی از قوی‌ترین رزمایش‌های نیروی هوافضای سپاه با نام الی بیت المقدس بودیم.
سرلشکر غلامعلی رشید افزود: آمریکایی‌ها که وعده می‌دادند جشن ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی برگزار نخواهد شد، با دیدن حضور ده‌ها میلیونی مردم ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن و مشارکت موفقیت آمیز ده‌ها پهپاد در منهدم کردن اهداف از پیش تعیین شده، باید احساس حقارت و شرمساری کنند.
جانشین فرمانده کل سپاه نیز اقدام و اراده نیروی هوافضای سپاه در قدرت‌نمایی امروز را تحسین کرد.
سردار حسین سلامی افزود: به رغم آمال و آرزو‌های پوچ و شیطانی آمریکا و دیگر بدخواهان ملت ایران، شاهد پرواز ده‌ها فروند پهپاد رزمی مدرن و پیشرفته بومی RQ ۱۷۰ ایرانی و پهپاد‌های تهاجمی - رزمی دیگر در یک رزمایش بزرگ و عملیات تهاجمی منحصربه‌فرد بودیم.
وی افزود: نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب به اذن الله بر خود می‌بالد که در خط مقدم و طلایه دار تولید پهپاد‌های پیشرفته و مدرن با ویژگی کاملاً ایرانی و بومی در شرایط تحریم است.
سردار سلامی تاکید کرد: این پهپاد‌ها پدیده‌ای نوظهور در حوزه اقتدار دفاعی و صنعت نظامی کشور ما هستند که برای اولین بار و به صورت همزمان و تهاجمی در یک رزمایش افتخارآمیز در منطقه خلیج فارس به نمایش گذاشته می‌شوند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)