• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۱۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۳
مرکزی » اجتماعی
ستاد اجرایی خدمات سفر؛

بهینه سازی خدمات نوروزی

استاندار مرکزی: مسئولان دستگاه های اجرایی خدمات رسانی مطلوب و بهینه به مردم و مسافران نوروزی را در اولویت قرار دهند.

بهینه سازی خدمات نوروزیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛آقازاده صبح امروز در کارگروه ستاد اجرایی خدمات سفر استان مرکزی گفت: ارایه خدمات بهینه به مردم و مسافران نوروزی تکلیف مهم مسئولان استان مرکزی است و عملکرد دستگاه های متولی در این خصوص نظارت و ارزیابی می شود.

وی افزود: ستادهای خدمات نوروزی شهرستان ها با راهبری فرمانداران نیز باید به نحو احسن برنامه ریزی کنند تا ضمن خدمات کیفی رفاهی و اسکان ، برنامه های مفرح و ایام به یادماندنی را برای مسافران و مردم رقم بزنند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه استان شاخص میزان وسیله نقلیه و جاده رتبه سوم را در کشور را داشته است، گفت: 148 میلیون تردد امسال در جاده های این استان انجام شده  که 48 میلیون آن مربوط به وسایل نقلیه سنگین بوده است

آقازاده  افزود: برنامه ریزی برای جلوگیری 50 درصدی بروز حوادث و تصادفات جاده ای استان مرکزی وظایف ستاد خدمات سفر است و می طلبد که دستگاه های متولی توجه لازم را در این خصوص اعمال کنند.

وی عنوان کرد: شرکت پخش فرآورده های نفتی استان نیز  باید توجه ویژه به تامین سوخت مورد نظر مسافران نوروزی داشته و تمهیدات لازم را اتخاذ کند.

استاندار مرکزی در پایان گفت:  نظارت بر تامین آرد مورد نیاز نانوایی ها، قیمت و توزیع گوشت و مرغ و اقلام مورد نیاز مردم در نوروز امسال از دیگر برنامه های مهم فرمانداران و دستگاه های فعال در ستاد خدمات سفر استان مرکزی در روزهای نخست سال آینده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: در هماهنگی با اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نوروزگاه های ورودی 12 شهرستان استان در این ایام اینترنت پرسرعت به صورت رایگان در اختیار مسافران نوروزی قرار می دهند.

زندیه وکیلی افزود: اپلیکیشنی برای معرفی جاذبه های تاریخی و گردشگری استان مرکزی با همکاری جهاد دانشگاهی و اداره کل میراث فرهنگی استان تهیه شده و در نوروزگاه های ورودی شهرستان ها در اختیار مسافران نوروزی قرار می گیرد.

فرماندار شهرستان اراک نیز در این نشست گفت: تبدیل استان مرکزی از استان گذری به هدف گردشگری از مهمترین برنامه های فرمانداران است و در نوروز گذشته توفیقخوبی در این زمینه به دست آمده که امسال با قوت توسعه می یابد.

بختیاری افزود: اداره کل هواشناسی استان مرکزی فروردین پر بارشی را برای این استان پیش بینی کرده است و بر این اساس نمایشگاه بین المللی استان و تمام مساجد بین راهی برای استقرار مسافران ورودی به شهرستان اراک آماده سازی شده است.
رئیس پلیس راه فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: طرح نوروزی پلیس راه این استان از 25 اسفند ماه جاری آغاز شده و از ابتدای آغاز این طرح تا کنون تردد وسایل نقلیه در جاده های استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته 16 درصد افزایش یافته است.

کهریزی افزود: 60 تیم محسوس و نامحسوس پلیس راه استان مرکزی در طرح نوروزی وظیفه رصد جاده های استان را برعهده داشته و 50 نیروی کمکی از ناجا به پلیس راه استان افزوده شده اند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز در این نشست گفت: فعالیت کمیته نظارت بر بازار از 19 اسفند ماه جاری در استان آغاز و تا 17 فروردین سال آینده ادامه می یابد.

حاجی پور افزود: 6 گشت مشترک از رستوران ها، دفاتر خدماتی مسافرتی، رستوران های بین راهی و ترمینال های مسافری استان و 67 گشت توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و سازمان تعزیرات حکومتی استان از بخش های مختلف انجام شده است.

وی ادامه داد: تاکنون 97 بازرسی از واحدهای اقامتی استان مرکزی انجام و 9 پرونده تخلف به تعزیرات ارجاع شده است.

استان مرکزی از لحاظ تاریخی، طبیعی، گردشگری، صنایع دستی و سوغات از ظرفیت‌های خوبی در زمینه‌ی گردشگری و جذب مسافر برخوردار است چرا که بیش از دوهزار جاذبه‌ی تاریخی و گردشگری داشته که ۸۵۰مورد از آنها در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده‌اند.

در نوروز سال گذشته یک میلیون و 300 هزار گردشگر از جاذبه های طبیعی تاریخی و اماکن مذهبی این استان بازدید کردند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)