پخش زنده
امروز: -
یک رستوران در کاشمر به علت استفاده از گوشت فاسد و غیرقابل مصرف، پلمپ شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشمر گفت: در پی گزارش مردمی مبنی بر بی
کیفیت بودن غذا در این رستوران، تیمی مشترک از کارشناسان بهداشت محیط و دامپزشکی از رستوران بازرسی کردند که منجر به تعطیلی این واحد صنفی شد.
مجتبی قائمی علت پلمپ این رستوران را استفاده از گوشت فاسد و غیرقابل مصرف عنوان و بیان کرد: در بازرسی از این واحد صنفی 45 کیلوگرم غذای مانده و گوشت غیر قابل مصرف کشف و معدوم شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کاشمر گفت: علاوه بر این در این بازرسی، 10 کیلوگرم گوشت چرخ کرده، هشت کیلوگرم کره بدون مشخصات، چهارکیلوگرم مرغ آب پز فریز شده، یک کیلوگرم جوش شیرین، یک لیتر دوغ و 20 کیلوگرم گوشت که مشخص نشد متعلق به چه حیوانی است، نیز معدوم شد.
قائمی افزود: از بیستم اسفند ماه 1397 تا یکم فرودین ماه امسال 704 مورد بازرسی از رستوران ها، اماکن بهداشتی و آشپزخانه های شهرستان کاشمر انجام شده است.