پخش زنده
امروز: -
مدیر عامل سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک از برنامه ریزی برای کاهش ارتفاع مخزن سد برای آمادگی بارش های بعدی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، مدیر عامل سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک گفت : امروز میزان خروجی سد دز به یک هزار و 830 متر مکعب بر ثانیه رسید.
سعید رئوفی نسب افزود : همچنین میزان ورودی سد دز نیز به 2 هزار و 505 متر مکعب بر ثانیه رسید.
همچنین مدیر عامل سد و نیروگاه کرخه شهرستان اندیمشک از خروجی 2 هزار و 100 متر مکعب بر ثانیه از این سد خبر داد.
محمد رضا یزدانی پور افزود : میزان ورودی این سد امروز نیز به 2 هزار و 400 متر مکعب بر ثانیه رسید. 
اعلام آخرین وضعیت سدهای خوزستان
آخرین وضعیت سدهای خوزستان اعلام شد.
مدیر عامل سد و نیروگاه دز اندیمشک گفت : امروز میزان خروجی این سد به 2 هزار و 500 متر مکعب بر ثانیه و میزان ورودی آب به مخزن سد دز نیز به 2 هزار متر مکعب بر ثانیه رسید.
وی ادامه داد : سعید رئوفی نسب افزود : در حال حاضر شاهد کاهش ارتفاع مخزن سد هستیم تا برای بارش های بعدی و ورودی آب آمادگی داشته باشیم.
محمد رضا یزدانی پور مدیر عامل سد و نیروگاه کرخه اندیمشک هم از مساوی بودن ورود و خروجی آب به این سد خبر داد و گفت : هم اکنون ورود و خروج آب این سد به میزان 2 هزار متر مکعب بر ثانیه رسیده است .
مدیر عامل مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکههای آبیاری مارون هم گفت : امروز میزان ورودی آب به سد مارون 200 متر مکعب بر ثانیه رسید.
محمد امین ایزدجو با بیان اینکه میزان خروجی آب سد مارون به 250 متر مکعب بر ثانیه رسیده است افزود : میزان حجم مخزن این سد نیز به یک میلیارد و 37 میلیون متر مکعب رسیده است .