• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۵۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۵
اجتماعی » جامعه و شهری
در نشست کارگروه تخصصی تشکل‌های مردم نهاد مدیریت بحران؛

آسیب جدی سیل اخیر به ۴ استان

معاون وزیر کشور: چهار استان به طور ویژه در سیل اخیر آسیب دیدند و امروز به دلیل گستردگی بحران در خوزستان، این استان رتبه اول را به خود اختصاص داده است

آسیب جدی سیل اخیر به ۴ استانبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ کارگروه تخصصی تشکل ها‌ی مردم نهاد حوزه مدیریت بحران با­حضور رستم وندی معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی، عصر دیروز (یکشنبه) در وزارت کشور برگزار شد.

در این نشست رستم وندی با اشاره به اینکه کارگروه تشکل‌های مردم نهاد یکی از چهارده کارگروه ستاد بحران است و ذاتاً وظیفه رسیدگی به بحران را دارد، گفت: با این وجود مسئولیت جدیدی در خصوص جلوگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی و روانی ناشی از بحران در مناطق آسیب دیده به این کارگروه محول شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های گسترده تشکل‌های مردمی، افزود: به طور ساختاری و سازمانی این مسئولیت باید به کارگروه بهداشت و سلامت داده می‌شد، اما به دلیل مشغله و گستردگی حوزه فعالیت آن‌ها این موضوع به تشکل‌های مردم نهاد محول شده است.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور با بیان این که باید تلاش کنیم حرکت منسجم و جدی در کشور برای کمک به افرادی که دچار آسیب شده اند، شکل بگیرد، گفت: چهار استان به طور ویژه در سیل اخیر آسیب دیدند و امروز به دلیل گستردگی بحران در استان خوزستان، این استان رتبه اول را به خود اختصاص داده است و باید توجه ویژه‌ای به این استان داشته باشیم. همچنین تصمیمی که از دیروز برای تخلیه برخی شهر‌های این استان گرفته شد شرایط را برای مردم بسیار سخت‌تر کرده است و نیاز به کمک روحی و روانی همه جانبه دارند.

رستم وندی درخصوص مسئولیت‌های این کارگروه افزود: در این کارگروه به دنبال این هستیم که ببینیم چگونه می‌توانیم در شکل گیری هر چه بیشتر و اوج‌گیری حرکت‌های مردمی تلاش کنیم و همچنین چگونه می‌توانیم از بروز آسیب‌ها و مشکلات روانی ممانعت و یا در کاهش اثر آن‌ها بکوشیم.

وی تاکید کرد: همانطور که خانه‌های آسیب دیده مردم باید بازسازی شود، روحیه و روان آن‌ها نیز باید بهبود یابد.

رستم‌وندی گفت: کمک به بهبود روحیه و جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی صرفا به معنی استفاده از مشاور و روانشناس نیست بلکه سازمان‌های مردم نهاد باید در همه حوزه‌ها آمادگی داشته باشند و بتوانند اقشار آسیب دیده را درگیر کنند، همچنین همه سمن‌ها با همه ظرفیت‌هایی که دارند می‌توانند حجم این مشکلات را کاهش دهند.

رئیس سازمان امور اجتماعی کشور ضمن تاکید بر انسجام بخشی به فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در حوزه بحران، از اقشار و خیرین حوزه‌های مختلف خواست تا در مسیر کمک به آسیب دیدگان سیل اخیر در کشور بیش از پیش همکاری و کمک کنند.

وی در پایان بر تهیه و تدوین طرحی از نقشه ظرفیت‌های موجود و اقدامات قابل انجام از سوی سازمان‌های مردم نهاد اشاره کرد و گفت: سازمان‌های مردم نهاد باید در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی و روانی برنامه جامع و مشخصی داشته باشند و این موضوع به طور جدی از سوی وزیر کشور پیگیری می‌شود. همچنین رهبر معظم انقلاب نیز بر اهمیت توجه به ابعاد روحی و روانی سیل زدگان پس از بحران تاکید ویژه‌ای داشتند.

همچنین در این نشست کمال اکبری معاون مشارکت‌های اجتماعی سازمان امور اجتماعی کشور ضمن ارائه گزارشی از روند فعالیت تشکل‌های مردمی حوزه مدیریت بحران در سیل اخیر، با اشاره به اینکه ۳۵۰ سمن در ارتباط مستقیم با سیل فعالیت می‌کنند، تاکید کرد: سازمان‌های مردم نهاد ملی در این زمینه نقش خوبی ایفا کردند و در استان گلستان هماهنگی‌ها به خوبی انجام شد.

وی افزود: در سیل اخیر، شاهد هماهنگی خوب رسانه‌ای و تبلیغی تشکل‌های مردمی با نهاد‌های رسمی بودیم، همچنین علاوه بر سمن‌ها هیئت‌های مذهبی هم در بحران اخیر حضور موثری داشتند.

اکبری همچنین ضمن پیشنهاد شکل گیری کمیته کمک رسانی ملی و کمیته رسیدگی به کودکان با وضعیت خاص، بر انجام همکاری‌ها و مجموعه فعالیت‌های تشکل‌های مردمی به صورت متمرکز تأکید کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناپایداری جوی و دریایی در هرمزگان از بعدازظهر امروز ۱۱ اردیبهشت
پیش بینی بارش‌های رگباری در مناطقی از کشور
برتری ناتینگام و اسپورتینگ مقابل حریفان
پایداری دو ماهه مردم بهارستان؛ طنین نام خلیج فارس در اجتماع شبانه نسیم‌شهر
صحنه‌هایی از تجلی نجوا‌های عاشقانه زائران ایرانی در مدینه النبی
طنین عهد و استقامت در فیروزکوه؛ اجتماع باشکوه مردم در سوگ امام شهید
ثبت ملی تثبیت روایتِ شکست راهبردی دشمن در دشت مهیار
نابغه مازندرانی کشتی ایران درگذشت
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
همراهی با خیران را وظیفه دینی و رسانه‌ای خود می‌دانیم
۱۱۵ رأس دام قاچاق در نایین توقیف شد
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
برنامه حرکت شناور‌های مسافربری و حمل خودرو کیش، جمعه ۱۱ اردیبهشت
جایگزینی رادار‌ها و موشک‌های آمریکا دشوار و زمان بر است
انتقاد نخست‌وزیر اسلواکی از عملکرد سازمان ملل در قبال حمله آمریکا به ایران
راه اندازی میز خدمت تا ایستگاه مشاوره
موج مجازی با نام «خلیج همیشه فارس» در سایه بیانات رهبری
هیچ شناور متخاصمی وارد خلیج فارس نخواهد شد
امنیت مراودات با دنیا را در خلیج فارس ایجاد می‌کنیم
سازمان ملل: هزینه جنگ علیه ایران برابر با کمک به حدود ۹۰ میلیون نفر است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
تهران با دیپلماسی فعال، آمریکا را به عقب راند
دبستان شجره‌ طیبه، نماد مظلومیت و عزت ملت ایران
فراخوان مسابقه عکس خط مقدم مرهم
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
حتی در بدترین شرایط جنگی و اقتصادی تعدیل نیرو نخواهیم کرد
پزشکیان: ادامه محاصره دریایی غیرقابل تحمل است
پیوند‌های عمیق فرهنگی ایران و هندوستان
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
تاخیر در تحویل خودروی سهند اس مشتریان را سردرگم کرد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)