• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۶۰۵۳
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۰:۱۰
سیاسی » سیاست خارجی
شورای عالی امنیت ملی:

نیروهای آمریکایی در منطقه گروه تروریستی هستند

شورای عالی امنیت ملی، رژیم آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و همه نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» اعلام کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ شورایعالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید اقدام غیرقانونی و خطرناک رژیم ایالات متحده امریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی» در اقدام متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه امروز امریکا اعلام کرد: رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» می‌داند.
متن کامل بیانیه شورای عالی امنیت ملی به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران ضمن محکومیت شدید اقدام غیرقانونی و خطرناک رژیم ایالات متحده امریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست «سازمان‌های تروریستی خارجی»، این اقدام بی‌اساس را خطر عمده‌ای برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و نقض آشکار قواعد آمره حقوق بین‌الملل و منشورملل متحد می‌داند.
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، برخلاف آمریکا و متحدان منطقه‌ای آن که همواره حامی گروه‌های افراطی‌ و تروریست‌ها در منطقه غرب آسیا بوده‌اند، پیوسته در خط مقدم مقابله با تروریسم ­و افراطی‌گری در منطقه بوده و نقش این نیروی فداکار و انقلابی در مقابله با القاعده، داعش، النصره و سایر گروه‌های تروریستی در منطقه توسط مردم و دولت‌های آسیب‌دیده همواره مورد تقدیر است.
جمهوری اسلامی ایران در اقدام متقابل در برابر اقدام غیرقانونی و نابخردانه امروز امریکا اعلام می‌کند، رژیم ایالات متحده آمریکا را «دولت حامی تروریسم» و «فرماندهی مرکزی آمریکا موسوم به سنتکام» و تمامی نیروهای وابسته به آن را «گروه تروریستی» می‌داند. این فرماندهی مسئولیت اجرای سیاست‌های تروریستی دولت امریکا علیه منطقه غرب آسیا را به عهده داشته که امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و جان افراد بی‌گناه ایرانی و غیرایرانی را برای تحمیل سیاست‌های خصمانه ایالات متحده به خطر انداخته است که از آن جمله حمله وحشیانه و عامدانه به هواپیمای مسافربری ایران در سال 1367، مشارکت در کشتار مردم یمن و دیگر شهروندان غیر نظامی در غرب آسیا را می‌توان نام برد. بدیهی است رژیم ایالات متحده امریکا تمامی مسئولیت‌های عواقب خطرناک این اقدام ماجراجویانه را برعهده خواهد داشت .

 تصمیم نابخردانه آمریکا پیامدهای خطرناکی دارد

سخنگوی ­شورای عالی امنیت ملی با بیان اینکه ­این شورا در اقدامی متقابل دولت آمریکا را به عنوان دولت حامی تروریسم می شناسد گفت: تصمیم ماجراجویانه ­و نابخردانه آمریکا پیامدهای خطرناکی دارد. کیوان خسروی با اشاره به اقدام اخیر آمریکا مبنی بر قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان های تروریستی خارجی افزود: شورای عالی امنیت ملی در اقدامی متقابل دولت آمریکا را به عنوان دولت حامی تروریسم و سرفرماندهی مرکزی آمریکا، سنتکام و مجموعه نیروهای وابسته به آن را در فهرست نیروهای تروریستی قرار داده است. وی این تصمیم آمریکا را خطرناک و غیرمتعارف دانست و تصریح کرد: مجموعه مسئولیت ها و تبعات غیرقابل پیش بینی و خطرناکی که این تصمیم ماجراجویانه و نابخردانه رژیم آمریکا می تواند در پی داشته باشد متوجه تصمیم گیرندگان آن است و آمریکا باید در قبال آنان پاسخگو باشد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

­

 

 فلاحت پیشه: مسئولان کشور در برابر تصمیم اخیر آمریکا یکصدا هستند

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: دولت، مجلس و شورای عالی امنیت ملی در برابر تصمیم اخیر آمریکا یکصدا و متحد هستند. حشمت الله فلاحت پیشه با اشاره به تصمیم آمریکا مبنی بر قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه های تروریست افزود: دولت در قالب قانون مصوب مجلس مبنی بر الزام دولت به اقدام متقابل و متناسب علیه آمریکا باید تصمیم بگیرد.
وی گفت: بر اساس این قانون شورای عالی امنیت ملی، نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه را در کنار نیروهای همچون داعش، در فهرست تروریست ها معرفی خواهد کرد. فلاحت پیشه افزود: در صورتی که این قانون اجرا نشود مجلس طرح دو فوریتی مصوب می کند که بر اساس آن دولت ملزم می شود نظامیان آمریکایی در منطقه در فهرست گروه های تروریست قرار دهد. وی گفت: ادله مختلفی وجود دارد که نقش سنتی آمریکایی ها را در حمایت از تروریست ها نشان می دهد.
­رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی افزود: اقدامات آمریکایی ها علیه ملت ایران سقوط هواپیمای مسافربری ایرانی در خلیج فارس و جا به جایی فرماندهان و نیروهای داعش از سوریه و عراق به افغانستان از جمله ادله های حمایت آمریکا از تروریست هاست.
فلاحت پیشه گفت: در حالی که سپاه شکست دهنده داعش بوده است واقعیت این است که آمریکایی ها خودبانی و حامی آنان بوده اند. وی افزود: در نهایت خود آمریکایی ها هستند که پشیمان خواهند شد. فلاحت پیشه گفت: نیروهای سپاه پاسداران ایران بارها نیروهای آمریکایی ها در عراق، افغانستان و سوریه از مهلکه تروریست ها نجات داده اند و در شکست تروریست ها نقش اساسی داشته اند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 سپاه پاسداران دارای پایگاه اجتماعی گسترده در کشور است

وزیر اطلاعات گفت: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یک نهاد برآمده از متن مردم ­و دارای پایگاه اجتماعی گسترده در کشور است و این نهاد همواره مورد حمایت مردم ایران بوده است و خواهد بود. سیدمحمود علوی ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و روز پاسدار، ­اقدام امریکا در خصوص قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه های تروریستی را محکوم و اعلام کرد: این اقدام آمریکا نشانگر عمق کینه و دشمنی با انقلاب اسلامی و مردم انقلابی ایران است. رئیس شورای هماهنگی اطلاعاتی کشور با بی اثر دانستن این گونه اقدمات خصمانه دشمن گفت: جامعه اطلاعاتی ایران با وحدت و همدلی همواره توطئه های مختلف دشمن را خنثی می کند­و این بار هم به توفیق الهی و به مدد ائمه اطهار (ع)، توجه حضرت ولیعصر (عج) ، تحت فرماندهی­ معظم کل قوا و همکاری مردم عزیز کشور این ترفند را خنثی و دشمن را ناکام می گذارد.

 فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا، تروریستی است

وزیر امور خارجه : شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران، فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا موسوم به سنتکام ­و همه نیروهای وابسته به آن را گروه تروریستی و دولت آمریکا را دولت حامی تروریسم اعلام کرد. محمدجواد ظریف در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما­ افزود: در پاسخ به اقدام نابخردانه امروز آمریکا تا دقایقی دیگر بیانیه ای در این زمینه از طرف شورای عالی امنیت ملی ایران منتشر می شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 عبور آمریکا از یک خط قرمز اساسی جمهوری اسلامی ایران

معاون سیاسی وزیر امور خارجه گفت: تصمیم اخیر آمریکا خطایی راهبردی است که بر اساس آن آمریکا یکی از خطوط قرمز اساسی جمهوری اسلامی ایران را رد کرده است. عباس عراقچی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: این تصمیم آمریکا تحول بسیار جدی بین ایران و آمریکاست که با پاسخ قاطع و صریح مواجه می شود. وی با اشاره به اقدام سریع وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی و پاسخ مناسب آنان به اقدام اخیر آمریکا گفت: اقدام وزارت امور خارجه در اجرای مأموریت مجلس و مصوبه مرداد ۹۶ نمایندگان برای قرار دادن عناصر آمریکایی حامی تروریست ها در فهرست گروه های تروریستی از طرف شورای عالی امنیت ملی است.
عراقچی افزود: وزارت امور خارجه در اجرای این وظیفه به شورای عالی امنیت ملی پیشنهاد کرد که فرماندهی سنتکام و نیروهای آن به دلیل جنایات در منطقه و حمایت از تروریست ها و همچنین ارتکاب جنایات جنگی در فهرست تروریست ها قرار گیرد. معاون سیاسی وزارت امور خارجه سنتکام را مسئول بسیاری از جنایات در منطقه دانست و گفت: نیروهای عملیاتی و پرسنل سنتکام به طور مستقیم و غیر مستقیم در جنایات صورت گرفته در سوریه،​ یمن، فلسطین و حمایت از داعش نقش دارند. وی افزود: تصمیم اخیر آمریکا می تواند تبعات زیادی در پی داشته باشد و از این پس آمریکایی ها در پایگاه هایشان در منطقه سرباز آمریکایی نیستند و از نظر ما این پایگاه ها، پایگاه هایی تروریستی و نیروهای مستقر در آن تروریست شناخته خواهند شد.
عراقچی گفت: از این پس نوع برخورد با این نیروها متناسب با آنان خواهد بود و شرایط جدیدی را خواهیم داشت. وی با اشاره به تردد نیروهای آمریکایی در خلیج فارس افزود: مسئولیت پاسبانی از خلیج فارس با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است و ممکن است اتفاقات جدیدی رخ دهد. عراقچی گفت: پیش از این از طریق سوییس به آمریکا به طور مستقیم پیام داده بودیم که در صورت قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی اقدام متقابل خواهیم کرد و مسئولیت پس از این اقدام با آمریکایی هاست. وی تصریح کرد: اقدام اخیر آمریکا خطای سیاسی و راهبردی است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
 خوش رقصی ترامپ برای صهیونیستها، نشان اوج کینه آمریکا نسبت به ملت ایران است

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: خوش رقصی ترامپ برای رژیم صهیونیستی و بازی خطرناکی که در برابر جمهوری اسلامی ایران آغاز کرده است نشان از اوج کینه و عداوت دولتمردان کاخ سفید از ملت ایران دارد. محمدرضا عارف در پیامی که در فضای مجازی منتشر کرد نوشت: به مانند گذشته در برابر دسیسه های دولت متخاصم آمریکا از نیروهای مسلح کشورمان حمایت می کنیم. وی افزود: صدای شکسته شدن استخوان های استعمار و امپریالیسم شنیده می شود. این اقدام ناقض قوانین حقوق بین الملل است. منادیان صلح در جهان باید نسبت به این اقدام گستاخانه ترامپ اعتراض خود را نشان دهند.

 طرح فراکسیون ولایی برای مقابله با اقدامات آمریکا علیه سپاه

عضو هیأت رئیسه فراکسیون ولایی مجلس شورای اسلامی از آماده سازی طرحی در این فراکسیون به منظور مقابله با اقدامات آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خبر داد. امیرآبادی افزود: فردا ۶ و نیم صبح فراکسیون جلسه ای در این باره خواهد داشت و پس از آن برای صحن مجلس نیز جلسه غیر علنی درخواست خواهد کرد تا این موضوع در این جلسه تصمیم گیری شود. وی اعلام جزئیات این طرح را به فردا موکول و تأکید کرد: بر آنیم تا طرح فراکسیون با فوریت و با همراهی دو فراکسیون دیگر مجلس به سرانجام و پس از آن به صحن خانه ملت در جلسه علنی برای تصمیم گیری نهایی ارائه شود. نماینده مردم قم ادامه داد: بدون شک آمریکایی ها از اقدامات خود علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پشیمان خواهند شد و نتیجه اقدامات نابخردانه خود را خواهند دید.

 اقدام اخیر ضد سپاه، نشانه شکست سیاست های آمریکاست

رییس کل بانک مرکزی گفت: اقدام اخیر دولت آمریکا در رابطه با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، آخرین نشانه شکست سیاست آن کشور در فشار علیه ملت ایران­ و تحریم‌های مالی و پولی طی یکسال گذشته، خصوصا شکست سنگین دهه اول فروردین ۹۸ است. عبدالناصر همتی در پیامی که در فضای مجازی منتشر کرد افزود: اگر امید جدی به موفقیت سیاستهای گذشته داشت طبیعتا به این کار خطرناک متوسل نمیشد. وی گفت: بانک مرکزی به همراه دولت برنامه های خود از جمله دسترسی های ارزی پایدار، ایمن و تحریم ناپذیر را با قدرت پیش می برد و این اقدام نیز تاثیر پایداری در بازارها ندارد. همتی اضافه کرد: همان گونه که قبلا تاکید کردم از چند روز پیش مراکزی به پیشواز رفته و با القای جو روانی برای افزایش نرخ ارز، به تدریج عمدتا در کانالهای اعلام نرخ، قیمتهای بالاتر برای ارز اعلام شد. وی گفت: بانک مرکزی در بازار ارز حضور جدی دارد و همچون گذشته توصیه اش توجه مردم عزیز به ریسک این بازار است. تمامی تلاش بانک مرکزی استمرار پایدار ثبات اقتصادی کشور در این دوره گذار تحریم ها و ایجاد بستر مناسب برای رونق تولید و شکوفایی اقتصاد است.

­

 آیا ترامپ فکر حسابداری خسارت ها را کرده است؟

حسام الدین آشنا مشاور رئیس جمهور در واکنش به اقدام امریکا درباره سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی در فضای مجازی تصریح کرده است : آیا ترامپ فکر حسابداری خسارت ها را کرده است؟ آقای آشنا افزوده است: ترامپ گفته بود؛ بعد از این همه حماقت برای هزینه کردن ۷ تریلیون دلار در خاورمیانه، حالا وقت این است که در کشور خودمان سرمایه گذاری کنیم. حالا که برای ایران شاخ و شانه می کشد آیا فکر حسابداری خسارت ها را کرده است؟ خسارت چنان خواهد بود که پولی برای سرمایه گذاری در کشورتان باقی نخواهد ماند.

 واکنش کدخدایی به اقدام آمریکا علیه سپاه

سخنگوی شورای نگهبان در یادداشتی در فضای مجاری تصریح کرده است: دولت آمریکا با ارتکاب جنایاتی بی شمار در اکثر نقاط جهان، چگونه صلاحیت دارد نهاد بر آمده از قانون اساسی یک کشور را تروریست بخواند؟ عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به تصمیم کاخ سفید مبنی بر قرار دادن سپاه در لیست سازمان‌های تروریستی افزوده است : «دولت آمریکا با ارتکاب جنایاتی بیشمار در اکثر نقاط جهان، چگونه صلاحیت دارد نهاد بر آمده از قانون اساسی یک کشور را تروریست بخواند؟ بهتر است آقای ترامپ پاسخگوی جنایات آمریکا در ویتنام، فلسطین، سوریه، یمن و ... باشد».

 اقدام دولت آمریکا بلوف تبلیغاتی است

کارشناس و تحلیلگر سیاسی گفت: اقدام غیرقانونی دولت آمریکا در قراردادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست تروریست‌های خارجی، بلوف تبلیغاتی است. حسن عابدینی با حضور در تحریریه بخش خبری ۲۱ شبکه خبر با اشاره به اینکه آمریکا این اقدام را از روی استیصال انجام داده است، افزود: آمریکا به گفته ترامپ، ۷ تریلیون دلار از جیب مالیات دهندگان آمریکایی در منطقه غرب آسیا هزینه کرده، اما هیچ دستاوردی نداشته است. عابدینی اضافه کرد: آمریکا مدعی است سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مانع از پیشبرد راهبرد‌های واشنگتن شده است، همچنین راهبرد‌های آمریکا برای تجزیه منطقه از جمله تجزیه اقلیم کردستان عراق به علت ورود جمهوری اسلامی ایران شکست خورد و واشنگتن می‌خواست سوریه و عراق را به ۳ کشور کردی، سنی و شیعه تجزیه کند، اما موفق نشد.
وی گفت: اکنون آمریکایی‌ها معتقد هستند که جمهوری اسلامی مانع اصلی پیشبرد راهبرد‌های ایالات متحده شده است. عابدینی با اشاره به اینکه به نظر می‌رسد این اقدام تبلیغاتی برای جلب نظر لابی صهیونیستی است، افزود: فردا در سرزمین‌های اشغالی انتخابات انجام می‌شود و ترامپ مایل است نتانیاهو پیروز شود و به همین علت در ماه‌های گذشته سه اقدام را برای هدیه دادن به نتانیاهو انجام داد از جمله انتقال سفارت آمریکا از تل آویو به قدس، ضمیمه کردن جولان اشغالی به سرزمین‌های اشغالی و قراردادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی، که البته هنوز عملیاتی نشده است و کنگره آمریکا باید آن را تصویب کند.
وی گفت: ترامپ با وجود هزینه‌های زیاد، اما مجبور شد شبانه و به صورت مخفیانه وارد عراق شود و از این موضوع کینه به دل دارد و چند بار ناراحتی خود را از این موضوع تکرار کرد در حالی که رئیس جمهور کشورمان با اعلام قبلی و در روز روشن به عراق سفر و به راحتی با مقامات، سیاسیون و مذهبیون عراق ملاقات می‌کند و این موضوع برای آمریکا بسیار گران تمام شد. این کارشناس و تحلیلگر سیاسی گفت: اقدام نظامی ضد جمهوری اسلامی گرچه در ۴۰ سال گذشته به صورت مستمر مطرح بود، اما در واقع هیچگاه هیچ طرحی برای حمله نظامی ضد جمهوری اسلامی روی میز نبوده و اکنون هم این گونه است و دولت آمریکا توان ایجاد جبهه جدید ضد هیچ کشوری و حتی هیچ گروهی را ندارد؛ بنابراین این موضوعات بلوف تبلیغاتی است.
عابدینی با بیان اینکه رفتار ترامپ، ماجراجویانه و نابخردانه است، افزود: پنتاگون و جامعه اطلاعاتی و امنیتی آمریکا متشکل از ۱۶ نهاد و وزارت خارجه با این طرح مخالف هستند بنابراین به احتمال قوی چالشی در داخل کنگره آمریکا به وجود خواهد آمد همان گونه که امروز مطرح شد که طرحی به کنگره ارائه شود تا ترامپ به تنهایی نتواند هیچ اقدامی را ضد جمهوری اسلامی تدارک ببیند. وی اضافه کرد: اصولا رفتار ترامپ منطبق بر قانون نیست و آمریکا در ۷۰ سال اخیر به قدری از قوه قهریه استفاده کرده که قوه عاقله اش بسیار کوچک شده است. عابدینی با بیان اینکه اصولا آمریکایی‌ها از تروریسم، تعبیر و معیاری دوگانه دارند، گفت: دولت امریکا گروهک تروریستی منافقین را که دستش به خون ۱۷ هزار مقام، سیاست مدار و مردم عادی کشور ایران آلوده است از فهرست گروه‌های تروریستی خارج می‌کند، اما سازمان و نهاد نظامی مانند سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که با تروریست‌ها مبارزه می‌کند در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده است.
وی ادامه داد: این اقدام آمریکا از جهت حقوق بین الملل هم اشکالات اساسی دارد از جمله اینکه نمی‌توان بخشی از کشور قانونی عضو جامعه بین الملل و سازمان ملل متحد را گروه تروریستی قلمداد کرد. همچنین نباید یک کشور، قانون داخلی خود را به فراسوی مرز‌های خود تعمیم دهد. این کارشناس و تحلیلگر مسایل سیاسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدا همواره مقابله به مثل کرده است، افزود: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری اوقات تلاش کرده است به گروه‌های تروریستی حمله کند و آمریکایی‌ها از قدرت جمهوری اسلامی آگاه هستند. فرماندهی مرکزی آمریکا در غرب آسیا موسوم به "سنتکام" طبق مصوبه شورای عالی امنیت ملی، گروه هی تروریستی تلقی خواهد شد. عابدینی درباره حملات لفظی پمپئو وزیر خارجه آمریکا نسبت به سردار سلیمانی گفت: علت کینه دشمنان نسبت به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی این است که سپاه در ۴۰ سال گذشته از مسیر خود در مبارزه با ظلم و استکبار کوتاه نیامده است، اما علت اینکه فرزندان پاسدار کشور مورد هجوم قرار می‌گیرند این است که همه سیاست‌های ظالمانه آمریکایی‌ها در منطقه با شکست مواجه شده است و عامل همه آن را سردار سلیمانی به عنوان فرمانده نیرو‌های قدس تلقی می‌کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 

 نامه مهم وزیر امور خارجه به رئیس جمهور

وزیر امور خارجه در واکنش به ­اقدام­ آمریکا در­ قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه‌های تروریستی، ­نامه مهمی به رییس جمهور نوشت. براساس اعلام سخنگوی وزارت امور خارجه نظر به حمایت پنهان و آشکار نیروهای نظامی آمریکا در منطقه از گروههای تروریستی و دخالت مستقیم در انجام فعالیت های تروریستی توسط نظامیان آن کشور، دکتر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان با ارسال نامه ای خطاب به دکتر روحانی رئیس شورای عالی امنیت ملی، بر اساس "قانون مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه و تروریستی آمریکا در منطقه" مصوب مجلس محترم شورای اسلامی، پیشنهاد کرد که­ شورای عالی امنیت ملی کشورمان نیروهای نظامی آمریکا در منطقه غرب آسیا موسوم به سنتکام را در فهرست گروه های تروریستی جمهوری اسلامی ایران قرار دهد.

 واقعیات میدانی ترامپ را پشیمان خواهد کرد

فلاحت پیشه­ در واکنش به ­اقدام­ ترامپ در­ تروریستی اعلام کردن سپاه تاکید کرد: ­واقعیات میدانی او را پشیمان خواهد کرد. حشمت الله فلاحت پیشه در متنی کوتاه که در فضای مجازی منتشر کرد نوشت: ترامپ سپاهی را تروریست خوانده است که بارها سربازان امریکایی­ را­ از مهلکه نجات داده بود،­ واقعیات میدانی او را پشیمان خواهد کرد.

 ارسال یادداشت وزارت خارجه به سفارت سوئیس 
 
نجفی خوشرودی: ظریف از ارسال یادداشت به دفتر حافظ منافع آمریکا در سفارت سوئیس به دلیل اظهارات مقامات آمریکایی درباره سپاه پاسداران خبر داد. سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به حضور وزیر امور خارجه در جلسه عصر امروز این کمیسیون گفت: آقای ظریف از ارسال یادداشت به سفارت سوئیس در تهران ( حافظ منافع آمریکا) به دلیل اظهارات اخیر مقامات آمریکایی درباره سپاه پاسداران خبر داد.
علی نجفی خوشرودی تصریح کرد: این نشست با حضور وزیر امور خارجه برگزار شد و طی آن آخرین تحولات سیاست خارجی و برنامه‌ها و اقدامات دستگاه دیپلماسی مطرح و مورد تبادل نظر قرار گرفت. نماینده مردم بابل در مجلس اضافه کرد: وزیر امور خارجه با اشاره به اعلام آمریکا مبنی بر گنجاندن سپاه پاسداران در لیست گروه‌های تروریستی، این اقدام را محکوم و تاکید کرد چنین اقدامی خطرات زیادی ایجاد می‌کند. اگرچه جمهوری اسلامی ایران به دنبال تنش نبوده و نیست، لیکن چنانچه آمریکا چنین تصمیمی بگیرد، جمهوری اسلامی ایران نیز عمل متقابل خواهد کرد.
وی افزود: در این راستا اقدامات وزارت امور خارجه از جمله ارسال یادداشت به سفارت سوئیس در تهران( حافظ منافع آمریکا) را در بر می‌گیرد. نجفی خوشرودی یادآور شد: آقای ظریف با انتقاد از بیانیه اخیر گروه ۷ آن را نقض برجام از سوی کشورهای طرف توافقنامه که عضو این گروه هستند، دانست. وی همچنین با اشاره به تاریخی خواندن سفرهای متبادله اخیر با عراق، دستاوردهای این سفرها از جمله توافق برای لایروبی اروند رود، صدور روادید زیارتی رایگان و تصمیم توسعه روابط اقتصادی را تشریح کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: اهتمام به تقویت دیپلماسی اقتصادی و بهره‌گیری از ظرفیت روابط با همسایگان، اقدامات بازدارنده آمریکا در ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به سیل زدگان ایران، تروریزم اقتصادی آمریکا، نقش رژیم صهیونیستی، آخرین وضعیت اجرای INSTEX، طرح مجلس برای تروریستی خواندن نیروهای نظامی آمریکا در منطقه در صورت اقدام آمریکا علیه سپاه و غیره از دیگر موارد مطرح از سوی وزیر امور خارجه و اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس در این جلسه بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ضرورت ترمیم سریع محل سیم‌های سرقت‌شده برق و تلفن در اردبیل
انبارهای استان مرکزی مملو از نهاده‌های دام و طیور
راه اندازی دکل جدید همراه اول در شهرک صنعتی کاویان فریمان
دارو‌های قاچاق عامل تداخل دارویی و مسمومیت‌های شدید
یادگار ماندگار پدر برای فرزند آسمانی‌اش
عرضه بیش از ۹۲۰ هزار تن کالا در تالار‌های بورس کالا
آغاز هفته سوم لیگ برتر والیبال ساحلی از بندر ترکمن
آخرین روز‌های پاییز کم بارش
جهش تولید در کشاورزی با دانش گره خورده است
ثبت احوال بوشهر در مسیر حکمرانی هوشمند
ارتش بر خلق فناوری‌های بازدارنده متمرکز شده است
انتشار کتاب‌های کودک در هفته‌ای که گذشت
تولید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی، گامی حیاتی در جهت خودکفایی علمی و کاهش خروج ارز است
جهش ۴۸ درصدی صادرات چای ایران
اداره کشور با «نمی‌توانم» و «نمی‌شود» معنا ندارد
هشدار پلیس راه درباره احتمال سیلاب
اسماعیلی: هنوز تا تحقق عدالت و کیفیت آموزشی فاصله داریم
استمرار برفروبی در جاده‌های کوهستانی مازندران
مصر اتیوپی را به اقدام نظامی تهدید کرد
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۳ آذر
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)