• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱
علمی و فرهنگی » معارف
معاون فرهنگی امور مساجد خبر داد

تشکیل کارگروه «ازدواج آسان» در مساجد

کارگروهی تخصصی برای تبلیغ، ترویج و تسهیل ازدواج برای جوانان در مسجد تشکیل می‌شود

تشکیل کارگروه «ازدواج آسان» در مساجدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ ​حجت‌الاسلام و المسلمین حجت الله ذاکر درباره برنامه‌های پیش بینی شده برای سال جدید گفت: محوری که برای مباحث فرهنگی امور مساجد در سال ۹۸ انتخاب شده، بر مبنای شعار «مساجد، پیشتاز گام دوم انقلاب» است.
معاون فرهنگی امور مساجد در ادامه گفت: امسال برای نخستین بار در مساجد استان تهران ویژه‌برنامه‌هایی را با عنوان دهه انتظار برگزار می‌کنیم، ​ این برنامه‌ها از ۲۳ فروردین تا یکم اردیبهشت‌ (۶ تا ۱۵ شعبان) ​ با موضوعات متنوع مهدوی همچون نقش دعا در تعجیل ظهور، وظایف منتظران، خصوصیات سبک زندگی منتظرانه، ولایت‌پذیری و انتظار، انقلاب اسلامی و منتظران برگزار می‌شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین ذاکر افزود:​ بعد از دهه انتظار، در ۱۰ روز آخر ماه شعبان، دهه تکریم و تعظیم مساجد را داریم؛ بیانیه گام دوم انقلاب محور فعالیت‌های این دهه خواهد بود.
وی همچنین به عناوین دهه تکریم و تعظیم مساجد اشاره کرد و گفت:​ «مسجد، زمینه‌ساز رونق تولید»، «مسجد، پیشتاز در تحقق گام دوم انقلاب»، «مسجد، کانون مهرورزی و نشاط معنوی»، «مسجد، محور اتحاد و همبستگی»، «مسجد، بستر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت»، «مسجد، پایگاه سلامت اجتماعی»، «مسجد، کانون تزکیه و تعلیم»، «مسجد، میعادگاه منتظران موعود»، «مسجد، جبهه جهاد فرهنگی»، «مسجد، پایگاه تعالی جوان مؤمن انقلابی» به ترتیب عناوین ایام دهه تکریم است.
حجت‌الاسلام و المسلمین ذاکر افزود:​ درباره جذب جوانان به مسجد، پویشی را با عنوان «یک حس خوب» در دهه تکریم و تعظیم مساجد راه‌اندازی می‌کنیم، که این موضع فراخوانی برای دعوت جوانان به مسجد محسوب می‌شود و حس ورود به مساجد و انس با فضای معنوی آن را فراهم می‌کند.
وی پذیرش و اعتماد ائمه جماعات به جوانان را یکی از مسائلی دانست که اگر به درستی انجام شود، میزان جذب جوانان به مساجد بسیار بیشتر می‌شود ضمن اینکه امسال حتماً حضور جوانان در شورای فرهنگی مساجد و حتی هیئت امنا با جدیت دنبال می‌شود.
حجت‌الاسلام و المسلمین ذاکر افزود: یکی از کار‌هایی که می‌خواهیم به واسطه مسجد برای جوانان انجام دهیم، بحث ازدواج آسان است؛ امروز هزینه‌های دست و پاگیر برای ازدواج یکی از معضلات جوانان به شمار می‌آید. به این منظور نیز کارگروهی تخصصی برای تبلیغ، ترویج و تسهیل ازدواج برای جوانان در مسجد تشکیل می‌شود. مساجد می‌توانند در زمینه تهیه جهیزیه، اختصاص سالن برای برگزاری مراسم عقد، تهیه مخارج اولیه و ازدواج به جوانان کمک کنند.
معاون فرهنگی امور مساجد در پایان تأکید کرد: اکنون در مساجد حدود ۲۵ تشکل و نهاد مردمی در حال فعالیت هستند. برای هماهنگی میان این مجموعه‌ها، محوریت برنامه‌های فرهنگی مسجد باید شورای فرهنگی مساجد باشد و با برنامه‌ریزی‌هایی که در دست انجام داریم، این شورا به یاری خداوند فعال‌تر می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حذف ثبت سفارش برای واردات کالا‌های ضروری
خبرهای گوناگون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۵
هشدار چین درباره پیامد ویرانگر بسته بودن تنگه هرمز بر اقتصاد جهان
بازتاب تأکید رهبر انقلاب بر «منزلت معلم» و «امنیت کارگر» در فضای مجازی
لرستان روی خط حماسه در ایستگاه شصت‌ودوم سنگر خیابان
پویش کاشت نهال به یاد شهدای جنگ تحمیلی سوم
میدان داری مردم به روز ملی خلیج فارس رسید
آتش‌بس کجاست؟
سرلشکر رضایی: هگست ارتش آمریکا را گرفتار کرده است
خبر‌هایی از سفر مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی به سمنان
حمایت کارگر،آینده ای پر گهر
بررسی مشکلات طرح های حوزه راه کهگیلویه و بویراحمد
پیشرفت روند ساخت ملی مسکن در استان
پیچش عطر رضوی در شهرهای باشت و دوگنبدان
گزیده خطبه های نماز جمعه شهرهای استان
شصت و دومین شب میثاق مردم جنوب غرب خوزستان با امام شهید
جلوگیری از ساخت‌وساز غیرمجاز در تپه تاریخی چیا موره لرستان
همدلی معلمان لنده ای برای آموزش دانش آموزان
۱۱ اردیبهشت روزی به نام کار و کارگر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
هشدار درباره وقوع فاجعه درمانی قریب الوقوع در غزه
خلیج فارس؛ ایستگاه پایانی استعمارگران
حدنصاب حمل کالای اساسی از بنادر در جنگ رمضان شکست
مثل کبوتران حرم باش و پر بگیر ...
هزینه یک میلیارد یورویی جنگ برای فرانسه
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)