• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۹۶۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۵
سیاسی » مجلس
در نشست علنی نوبت عصر امروز مجلس؛

موافقت نمایندگان با طرح تقویت جایگاه سپاه در مقابل آمریکا

نمایندگان با بررسی طرح تقویت جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابل آمریکا به صورت دو فوریت موافقت کردند

موافقت نمایندگان با طرح تقویت جایگاه سپاه در مقابل آمریکابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نمایندگان در نشست علنی نوبت عصر امروز مجلس شورای اسلامی، در رسیدگی به دو فوریت طرح تقویت جایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مقابل آمریکا با ۱۸۹ رأی موافق، ۲ رأی مخالف و یک رأی ممتنع با بررسی این طرح به صورت دو فوریت موافقت کردند.

نمایندگان پس از رای دادن به این طرح با مشت‌های گره کرده فریاد‌های الله اکبر و مرگ بر آمریکا سر دادند.

در مقدمه این طرح آمده است با توجه به این‌که مطابق اقرار رییس جمهوری آمریکا، این رژیم خود ایجاد کننده داعش و مسئول جنایات تروریستی این گروه خونریز در غرب آسیاست و از آنجا که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که نقش بی‌بدیلی در شکست داعش و دیگر گروه‌های تروریستی تکفیری را در منطقه غرب آسیا ایفا کرده است توسط رییس جمهوری آمریکا به عنوان نیروی تروریستی معرفی شده و این تصمیم سردمداران کاخ سفید در معرفی نیروی نظامی رسمی یک کشور در عرصه بین‌الملل با همه قواعد حقوقی و اخلاقی در تعارض است.

جمهوری اسلامی ایران مطابق قواعد حقوق بین‌الملل حق اقدام متقابل در برابر این اقدام خصمانه و غیرقانونی رییس جمهور آمریکا را دارد لذا این با قید دو فوریت تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

در ماده واحده این طرح نیز بیان شده به منظور اقدام متقابل در برابر تصمیمات و اقدامات ایالات متحده آمریکا در تضعیف صلح و ثبات منطقه‌ای و بین‌المللی و از آنجا که این رژیم برخلاف اصول مسلم حقوق بین‌المللی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را که به عنوان نیروی رسمی نظامی کشور ایران شناخته می‌شود به عنوان نیروی تروریستی معرفی کرده است به موجب این قانون کلیه نیرو‌های نظامی امنیتی و اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا که در غرب آسیا فعالیت می‌کنند و کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی که به نمایندگی از آن‌ها در منطقه غرب آسیا و … فعالیت می‌کنند تروریست اعلام می‌شوند و هرگونه کمک مالی، فنی، آموزشی، خدماتی و تدارکاتی و غیر آن به این دسته از نیرو‌ها از نظر این قانون معاونت در اقدامات تروریستی به حساب می‌آید.

بر اساس ماده واحده این طرح، دولت جمهوری اسلامی ایران براساس این قانون و نیرو‌های مسلح پس از اذن رهبری موظفند در چارچوب مصوبات شورای عالی امنیت ملی عندالزوم در برابر اقدامات تروریستی نیرو‌های آمریکایی و سایر نیرو‌های تروریستی مذکور در این قانون که در منطقه غرب آسیا و … فعالیت می‌کنند و منافع جمهوری اسلامی ایران را به مخاطره می‌اندازند اقدامات متقابل و قاطع به عمل آورند.

بر اساس بند دیگری از این طرح، دولت جمهوری اسلامی ایران براساس این قانون و نیرو‌های مسلح پس از اذن رهبری موظفند در زمان لازم به گونه‌ای عمل کنند که نیرو‌های آمریکایی و سایر تروریست‌ها نتوانند از توان و امکانات موجود علیه منافع جمهوری اسلامی ایران استفاده کنند.

بر اساس بند دیگری از این طرح، دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است با استفاده از ظرفیت‌های حقوقی و سیاسی و دیپلماتیک خود بهره‌مندی نیرو‌های آمریکایی و سایر نیرو‌های تروریستی موضوع این قانون را از تاسیسات، تجهیزات، منابع مالی و دیگر کمک‌های احتمالی کشور‌های منطقه به حداقل ممکن برساند.

در بند دیگری از این طرح آمده دولت جمهوری اسلامی ایران موظف است از طریق مراودات دوجانبه و چندجانبه با کشور‌ها و رایزنی با مجامع و نهاد‌ها و سازمان‌های بین‌المللی از حداکثر توان خود برای بی‌اثر کردن اقدام آمریکا در معرفی نیروی رسمی نظامی ایران به عنوان گروه تروریستی استفاده کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
افتتاح خانه موسیقی تهران
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)