• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۰۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
مرکزی » اقتصادی

مقاوم سازی منازل مسکونی استان مرکزی

استاندار مرکزی: منازل روستایی با کمک تسهیلات بانکی برای جلوگیری از خسارت احتمالی در حوادث مقاوم سازی شوند.

مقاوم سازی منازل مسکونی استان مرکزیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛  آقازاده امروز در سالروز تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و  در دیدار با مدیرکل و کارکنان این بنیاد در استان مرکزی گفت: مقاوم سازی پنج هزار واحد مسکونی در این استان در برابر حوادث غیرمترقبه در دستور کار دستگاه های متولی قرار گیرد.

وی افزود: منازل مسکونی در روستاهای ساوه، خمین، خنداب، شازند و زرندیه به صورت ویژه نیاز به مقاوم سازی دارد که این مهم باید در سال جاری در اولویت مجموعه بنیاد مسکن و دستگاه های ذیربط قرار گیرد.

استاندار مرکزی  با تقدیر از زحمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گفت:  بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به عنوان نماینده دولت در روستاها خدمات مطلوبی در کمک به آسیب دیدگان در حوادث طبیعی ارایه داده که این زحمات قابل تقدیر است.

آقازاده افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به فرمان امام راحل برای ساخت خانه ویژه محرومان تاسیس شد که اکنون با توسعه دامنه فعالیت این نهاد مقدس، خدمات متنوعی به اهالی ساکن روستاها عرضه می شود و با بهسازی در روستاها و ایجاد انگیزه از مهاجرت آنان جلوگیری و زمینه مهاجرت معکوس را محقق می کند.

وی ادامه داد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با مدیریت مطلوب توانسته فرهنگ ساخت منازل مقاوم روستایی را هدفگذاری کند و در صورتی که این مهم در شهرها و سایر بخش های توسعه یابد، کمتر شاهد خسارت در بلایای طبیعی و حوادث ناشی از سیل خواهیم بود.

استاندار مرکزی به عوامل بروز سیل اخیر اشاره کرد و  گفت: تجاوز به حریم و بستر رودخانه ها منجر به بروز سیل در برخی استان های کشور شد و در طول سال های اخیر در بستر رودخانه های ساخت وسازهایی انجام شد و بالاخره رودخانه جواب این تجاوز به حریم خود را با طغیان داد.

آقازاده افزود: با همه خسارت هایی که در استان های سیل زده به وجود آمد تلفات انسانی سیل در حداقل ممکن بود و این مهم؛ موفقیتی برای ستاد مدیریت بحران کشور است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی نیز گفت: مقاوم سازی 38 هزار واحد مسکونی روستایی با سه هزار و 560 میلیارد ریال اعتبار در استان آغاز شده است که برای 32 هزار واحد از این تعداد، پایان کار صادر شده است.

رضافرح افزود: لازم است کارگروهی برای توسعه مقاوم سازی منازل روستایی در استان تشکیل و پنج هزار واحد مسکونی در طول 10 سال آتی در استان مقاوم سازی شود.

وی اظهار داشت: بیمه واحدهای مسکن روستایی و شهرهایی با جمعیت بالای 25 هزار نفر در استان درحال اجرا است و هرسال 10 هزار واحد مسکونی تحت پوشش بیمه قرار می گیرد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان مرکزی گفت: تامین مسکن برای 45 خانواده با 2 معلول در تفاهمنامه بین بنیاد مسکن و بهزیستی عملیاتی شده است.

رضافرح افزود: ساخت پنج هزار و 600 واحد برای نیازمندان، بهره برداری از 528 واحد، ساخت 9 هزار مسکن مهر، مطالعه و اجرای بافت باارزش، اجرای طرح هادی روستایی، آسفالت معابر، صدور سند مالکیت و واگذاری زمین از دیگر خدمات بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در استان مرکزی است.

 کاهش خسارت، آبادکردن روستاها، توسعه گردشگری از اهداف مقاوم سازی مسکن های روستایی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختصاص رتبه دوم کشور به چهارمحال و بختیاری در تجهیز اراضی به سامانه‌های نوین آبیاری
عوامل فردی، اجتماعی و نظام سلامت؛ ارکان کلیدی تقویت شیردهی
بقائی: رسانه‌های غربی فعالانه نسل‌کشی در غزه را تسهیل و توجیه کردند
حمایت قضایی لرستان از حقوق کارگران
قدردانی رئیس مجلس از مردم کهگیلویه‌وبویراحمد
آغاز اعطای تسهیلات کم‌بهره خرید موتور برق برای نانوایی‌های دزفول
کشف ۴۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های کیش
کشف ۸ هزار فشنگ جنگی در اهواز
برگزاری میز خدمت ادارات شهرستان رودبار در منجیل
بقائی: افکار عمومی آمریکا حاکمانشان را به‌خاطر جنگ پاسخگو کنند
احتکار و گرانفروشی بازی در زمین دشمن است
پاکسازی حاشیه رودخانه سپیدرود به همت ماهیگیران
وضعیت مطلوب ذخایر کالا‌های اساسی در خوزستان
صعود تیم دائم‌پناه مشهد به لیگ برتر فوتسال
ایمن سازی ورودی و خروجی آزادراه تهران کرج
بازدید استاندار سمنان ازروستا‌های شهرستان میامی
پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت هفته بزرگداشت مقام معلم
امتداد خیابانهای حماسی در آذربایجان شرقی
کارگران ایرانی مقاوم‌تر از بمب های دشمن
طوفانی با سرعت ۱۰۴ کیلومتر بر ساعت زابل را درنوردید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گفت‌و‌گوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با وزرای خارجه منطقه
بهای نفت خام به بیشترین میزان در چهار سال گذشته رسید
پرچم‌گردانی دو ملی پوش فوتبال در میدان ولیعصر (عج)
طرح ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان ادامه می‌یابد
نقش راهبردی پارک‌های علم و فناوری در بازآفرینی اقتصاد پساجنگ
تجلیل کمیته برگزاری بازی‌های آسیایی از ملی‌پوش واترپلو ایران
مخالفت دوباره سنای آمریکا با توقف جنگ علیه ایران
شصت و یکمین شب دلدادگی در ورامین؛ تجدید میثاق با آرمان‌های رهبر شهید
«اشاره» از شبکه امید
بازسازی بازارهای میوه و تره‌بار آسیب دیده در جنگ تحمیلی سوم
بازگشت به جنگ آثار مخربی بر غیرنظامیان خواهد داشت
«کادر فنی» و «پویش پرچم»، از شبکه ورزش
تهدید خودکفایی با احتمال مصرف گندم برای دام و طیور
پاسخ ایران به ادعای ۶ کشور عربی و درخواست غرامت از آنها
معیشت مردم نباید دست محتکران بیفتد
اعتماد ۸۹/۹ درصدی مردم به توان نیروهای مسلح  (۱ نظر)
جان فدا به وسعت تاریخ  (۱ نظر)
ایران در آستانه پاسخ عملی به «راهزنی دریایی» آمریکا؟  (۱ نظر)
ادامه افزایش قیمت جهانی نفت  (۱ نظر)
عامل حمله به ماموران نیروی انتظامی به دار مجازات آویخته شد  (۱ نظر)
ارائه خدمات رایگان ۷۰ مرکز مشاوره و روانشناسی به همدانی‌ها  (۱ نظر)