• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۰۲۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۴:۲۴
علمی و فرهنگی » فرهنگ عمومی
در همایش من هم یک سپاهی‌ام

امضای میثاق‌ نامه مسؤولان دانشگاه آزاد با سپاه

­میثاق‌نامه مسؤولان دانشگاه آزاد اسلامی با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به امضای رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید

امضای میثاق‌ نامه مسؤولان دانشگاه آزاد با سپاهبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، این میثاق نامه در همایش «من هم یک سپاهی‌ام» به امضای علی اکبر ولایتی رئیس هیأت مؤسس و هیأت امنا، محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی رسید.
در متن این میثاق نامه آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
وَأَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّةٍ
برادر بسیجی، سردار سرلشکر پاسدار محمدعلی جعفری
فرمانده محترم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
با سلام و تحیات
سپاه پاسداران، یادگار رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) و پاره قلب نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که در طول چهار دهه همانند دژی مستحکم با جانفشانی‌های خود در جهت تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی در مقابل تمام تهدیدات دشمنان زبون ایستاده و مانع تحقق اهداف شوم آنان شده است.
دفاع از وطن، درهم شکستن تروریسم آمریکا، شکست غائله‌های مختلف، پایان دادن به هواپیماربایی زنجیره‌ای، سازماندهی نیرو‌های مقاومت، تشکیل بسیج سازندگی با هدف از بین بردن شکاف‌های اجتماعی، دفاع از حرمین ناموس اهل بیت (ع)، دفاع از عتبات عالیات، دستگیری جاسوسان، دستگیری مفسدان اقتصادی، ایجاد نیروی پهپادی کم‌نظیر در جهان، به اسارت گرفتن نظامیان آمریکایی، پیشرفت‌های اعجازگونه موشکی و موارد بسیار دیگر، از خدمات فاخر و ارزشمند سپاه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و هر کدام به تنهایی دلیلی بر دشمنی آشکار آمریکاست.
دانشگاهیان انقلابی دانشگاه آزاد اسلامی ضمن اعلام انزجار از سیاست‌های دولت بی خرد و تروریست‌پرور آمریکا در اقدام نابخردانه قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی، حمایت همه‌جانبه خود را از این سربازان سبز پوش اعلام می‌دارد. دولت تروریست‌پرور آمریکا همچون چهار دهه گذشته با نادانی خود موجب اتحاد فراگیر ملت انقلابی ایران اسلامی با سلیقه‌های مختلف شده و این خود مهمترین و روشن‌ترین دلیل بر انزوا و شکست این رژیم منحط در منطقه است. بدون تردید این نمایش بی‌سابقه مضحک و غیرقانونی دولت تروریست پرورآمریکا، کاری از پیش نخواهد برد، بلکه تنها مصداقی از نقض فاحش قوانین بین المللی توسط این رژیم قانون‌شکن است، لذا انتظار است مجامع بین المللی برخورد قاطع با این رفتار خلاف قوانین را از خود نشان دهند.
ما بسیجیان دانشگاه آزاد اسلامی ضمن گرامیداشت حضور سردار رشید اسلام سرتیپ پاسدار فدوی به عنوان سمبل و نماد پاسداران شجاع و یادگاران جهاد و فداکاری، در جمع دانشگاهیان، اعلام می‌داریم که با تمام قدرت در کنارتان خواهیم بود و درخواست داریم که همه ما به عضویت افتخاری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در‌آییم.
آمریکای تروریست پرور باید بداند که جایگاه امروز ایران اسلامی در منطقه و جهان، بسیار برجسته است و جبهه مقاومت اسلامی توسط بسیجیان جهان اسلام شکل گرفته و با قدرت تمامی توطئه‌های استکبار جهانی را رصد و خنثی می‌نماید و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نیروی محوری جبهه مقاومت در خط مقدم این مبارزه قرار دارد، لذا چنانچه کوچکترین خطایی از سوی آن بی‌خردان قلدر سر بزند، تمامی آزادی خواهان جهان در کنار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بستن سربند‌های یا زهرا (س) و با شعار «کلنا جنودک یا خامنه‌ای» خواب را از چشمان نیرو‌های تروریست آمریکا در تمام منطقه خواهند گرفت تا دیگر روی آرامش را نبینند.
در پایان مسئولین، اساتید و دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با تمام عزیزان پاسدار دست بیعت داده و در جهت حفظ ارزش‌های نظام و آرمان‌های حضرت امام (ره) و پیروی از امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) تا پای جان ایستاده اند.
همچنین تابلوی «پویش ملی حمایت دانشگاهیان ایران از سیل‌زدگان کشور» نیز پس از رونمایی در این همایش به امضای ولایتی و طهرانچی رسید.
متن امضاشده توسط ولایتی و طهرانچی به این شرح است: «ما استادان دانشگاه به عنوان عضوی از جامعه دانشگاهیان ایران ضمن ابراز همدردی با خانواده قربانیان سیل اخیر در کشور، موافقت داوطلبانه خود را با اختصاص یک روز از حقوق برای کمک به سیل‌زدگان کشور اعلام می‌نماییم.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای تجهیزات پزشکی به هلال احمر سروستان
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم دی به افق آبادان و خرمشهر
برگزاری جشنواره مالک اشتر در شهرستان جاسک
افزایش آلودگی هوا شهرهای صنعتی؛ وضعیت قرمز در ارومیه و مشهد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
توسعه بدون ملاحظه محیط زیست، توسعه نیست
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
وزیر خارجه ونزوئلا: در شورای امنیت به پیروزی رسیدیم
زلزله ۶.۲ ریشتری ژاپن را لرزاند
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
تأکید وزیران امور خارجه ایران و کوبا بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه
تیراندازی در نزدیکی کاخ ریاست جمهوری ونزوئلا
ساخت اردوگاه پنج هزار متری والیبال ایران
هشدار نارنجی آلودگی هوا برای شهر‌های صنعتی
لغو مسابقات فوتبال در تهران در روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه
صدور دستور موقت برای بازیکن تیم فوتسال گیتی پسند
«کاپیتان»، به زودی در شبکه سه سیما
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شریفی به فجر سپاسی پیوست
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)